Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jokara25 kaže:Svaka kartica na moneybookers-u se verifikuje posebno, sto znaci da za verifikaciju svake kartice moras da platis malu sumu koju ti oni skinu, a posle uneses u polje tacan iznos koji ti je skinut da bi je verifikovao. Ti izgleda nisi verifikovao ovu karticu, a nemas sredstava na njoj, pa ti zato izbacijue tu informaciju.
jokara25 kaže:Mislim da ti je jedino resenje da odes u banku i uplatis nesto malo para na tu karticu, tek koliko ti trreba da pokrijes iznos za verifikaciju.
masic1 kaže:ja uvek trazim od moneybookersa isplati bank acount i onda ovako ide ponedeljak-cetvrtak najduze cekam odem u cetvrtak i podignem novac u banku ili uzmem novac na bankomat veoma brze su isplate preko moneybookersa
sax kaže:masic1 kaže:ja uvek trazim od moneybookersa isplati bank acount i onda ovako ide ponedeljak-cetvrtak najduze cekam odem u cetvrtak i podignem novac u banku ili uzmem novac na bankomat veoma brze su isplate preko moneybookersa
Da ali koliko se ceka kada se prebacuje na karticu, konkretno Srbija, banka Inteza, ja sam citao na MB sajtu da kada zatrazis od njih ide odmah transakcija, znaci odma prebacuju na karticu i onda je samo do banke kad proknjizi, svaki put kada sam prebacivao na AP, banka je knjizila 5 dana, sada je proslo 5 dana i nema kesa :fever
anarchox kaže:Jesil' uzeo u obzir to da je vikend? Mislim, ako transakcija ide 5 dana unazad od ovog
dana, to se podudara sa vikendom, moguce da ce ti transakcija jos malo kasniti...
anarchox kaže:@sax
koliko si ti dana cekao da ti lova legne na karticu?
Meni inace na bankovni legne za 4 dana, ali zadnji put sam poslao na karticu, i traje mi...dugo...
sax kaže:6 dana. Cuo sam i ja da je na devizni racun kada se povuce dosta brze, neki kazu i 24 H da treba samo, a mene zanima, predpostavljam da je provizija koju uzima MB ista, a koliko uzimaju u banci onda ? Znaci u domacoj banci isto sam cuo da su provizije vece kada se prima direktno na racun a ne na karticu ?
anarchox kaže:sax kaže:6 dana. Cuo sam i ja da je na devizni racun kada se povuce dosta brze, neki kazu i 24 H da treba samo, a mene zanima, predpostavljam da je provizija koju uzima MB ista, a koliko uzimaju u banci onda ? Znaci u domacoj banci isto sam cuo da su provizije vece kada se prima direktno na racun a ne na karticu ?
Aha. Meni je evo danas 6i dan, i gledo danas, nista. Vjerovatno nista prije ponedjeljka.
Je, lova je dosta brze prebacena na devizni nego na karticu. Uglavnom, mislim da si sam sebi odgovorio na postavljeno pitanje,
vjerovatno su vece provizije na devizni nego na karticu, zbog toga sto krace traje transakcija, al to cu detaljnije znati tek kada uporedim.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke