Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ipelic kaže:Neko je već pisao o tome ali je nekako ostalo nedorečeno. Imam Money Bookers nalog u RSD. Ne mogu da se setim da li mi je automatski prebacio u RSD ili sam ja zaj.. Kartica koju sam verifikovao je vezana za devizni račun. Da li je moguće ovo ispraviti na Money Bookers nalogu?
Ako nije, šta učiniti?
Милан Трбојевић kaže:Требала бих ми помоћ око МБ. Ја сам књиговођа и занима ме како функционише Манибукер и 2чекаут и Гугл чекаут ако такав постоји. Занима ме како он функционише ако има људи који су из Србије и послују преко ових сервиса било ког нека се јаве да бих могао да видим како је могуће то легализовати и да ли је то уопште могуће то легализовати у Србији.
Trebala bih mi pomoć oko MB. Ja sam knjigovođa i zanima me kako funkcioniše Manibuker i 2čekaut i Gugl čekaut ako takav postoji. Zanima me kako on funkcioniše ako ima ljudi koji su iz Srbije i posluju preko ovih servisa bilo kog neka se jave da bih mogao da vidim kako je moguće to legalizovati i da li je to uopšte moguće to legalizovati u Srbiji.
Igor Tomić kaže:Милан Трбојевић kaže:Требала бих ми помоћ око МБ. Ја сам књиговођа и занима ме како функционише Манибукер и 2чекаут и Гугл чекаут ако такав постоји. Занима ме како он функционише ако има људи који су из Србије и послују преко ових сервиса било ког нека се јаве да бих могао да видим како је могуће то легализовати и да ли је то уопште могуће то легализовати у Србији.
Milane, na forumu se služimo isključivo latinicom jer nismo svi iz zemalja u kojima se ćirilica koristi.
Važi u buduće ću koristiti latinicu i pitanje je bilo upićeno baš za Srbiju gde se služe ćirilicom i meni je ipak bitno da dođem do informacija o MB i čekautu i 2čekautu.
Prevedoh ovaj tvoj tekst za početak:
Trebala bih mi pomoć oko MB. Ja sam knjigovođa i zanima me kako funkcioniše Manibuker i 2čekaut i Gugl čekaut ako takav postoji. Zanima me kako on funkcioniše ako ima ljudi koji su iz Srbije i posluju preko ovih servisa bilo kog neka se jave da bih mogao da vidim kako je moguće to legalizovati i da li je to uopšte moguće to legalizovati u Srbiji.
mindhunter kaže:Povlacio sa Skrilla na devizni u Komercijalnoj 0.45% je bila provizija prosle godine.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke