• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

moneybookers pojašnjenje! :-)

Otvori a vista devizni račun, izvadi visa electron karticu i poveži je sa skrill nalogom. Te cifre koje ti daje šalteruša je dokaz da nema pojma o čemu se radi i da nema nameru da to nauči.

Karticu jos nisam dobio,tek danas sam otvorio racun i javice mi kad bude gotova ali sam pitao da prebacim sa svog racuna na Skrill i ona mi rece da mi se ne isplati to jer provizija skoro da je i kao suma koju prebacujem...po njenom onda nema veze koja suma je u pitanju jer je kao iz topa ispalila cifru koju ce naplatiti...zato mi je sve to malo nejasno i mislim da ona uopste nije shvatila sta ja trazim..a ova kartica drugar sto si mi link postavio ,jeli to osnovna Visa debitna kartica i sa njom raspolazem i sa dinarskim i deviznim racunom?

Nije osnovna već je vezana samo za devizni račun. A i piše ti na datom linku.
Visa Electron je debitna kartica namenjena vlasnicima deviznih neoročenih depozitnih računa

Elem kada ti stigne kartica dodaj je u tvoj skrill nalog i pokreni proces verifikacije. Bitno je da ti je valuta na skrillu ista kao valuta na deviznom. Kada pokreneš proces verifikacije skinuće ti neki random iznos sa računa i to upišeš na skrill nalogu (treba tačan iznos u cent). Možeš da koristiš iznos koji ti stigne na sms kada se izvrši plaćanje.

Neko je već pisao o tome ali je nekako ostalo nedorečeno. Imam Money Bookers nalog u RSD. Ne mogu da se setim da li mi je automatski prebacio u RSD ili sam ja zaj.. Kartica koju sam verifikovao je vezana za devizni račun. Da li je moguće ovo ispraviti na Money Bookers nalogu?
Ako nije, šta učiniti?

ipelic kaže:
Neko je već pisao o tome ali je nekako ostalo nedorečeno. Imam Money Bookers nalog u RSD. Ne mogu da se setim da li mi je automatski prebacio u RSD ili sam ja zaj.. Kartica koju sam verifikovao je vezana za devizni račun. Da li je moguće ovo ispraviti na Money Bookers nalogu?
Ako nije, šta učiniti?

valutu koju odaberes ne moš poslije promjenti

valutu koju odaberes ne moš poslije promjenti
[/quote]

Ok, pa šta da radim?
Da li mogu novi nalog da otvorim?

Ok, a sada nešto sasvim drugačije. Šta koristite za povlačenje novca ako vam je poslodavac iz USA?

ipelic kaže:
Ok, a sada nešto sasvim drugačije. Šta koristite za povlačenje novca ako vam je poslodavac iz USA?

PayPal uglavnom. Kad se šalje novac iz USA kao gift provizija je jako mala.

Требала бих ми помоћ око МБ. Ја сам књиговођа и занима ме како функционише Манибукер и 2чекаут и Гугл чекаут ако такав постоји. Занима ме како он функционише ако има људи који су из Србије и послују преко ових сервиса било ког нека се јаве да бих могао да видим како је могуће то легализовати и да ли је то уопште могуће то легализовати у Србији.

Милан Трбојевић kaže:
Требала бих ми помоћ око МБ. Ја сам књиговођа и занима ме како функционише Манибукер и 2чекаут и Гугл чекаут ако такав постоји. Занима ме како он функционише ако има људи који су из Србије и послују преко ових сервиса било ког нека се јаве да бих могао да видим како је могуће то легализовати и да ли је то уопште могуће то легализовати у Србији.

Milane, na forumu se služimo isključivo latinicom jer nismo svi iz zemalja u kojima se ćirilica koristi.

Prevedoh ovaj tvoj tekst za početak:

Trebala bih mi pomoć oko MB. Ja sam knjigovođa i zanima me kako funkcioniše Manibuker i 2čekaut i Gugl čekaut ako takav postoji. Zanima me kako on funkcioniše ako ima ljudi koji su iz Srbije i posluju preko ovih servisa bilo kog neka se jave da bih mogao da vidim kako je moguće to legalizovati i da li je to uopšte moguće to legalizovati u Srbiji.

Igor Tomić kaže:
Милан Трбојевић kaže:

Milane, na forumu se služimo isključivo latinicom jer nismo svi iz zemalja u kojima se ćirilica koristi.

Važi u buduće ću koristiti latinicu i pitanje je bilo upićeno baš za Srbiju gde se služe ćirilicom i meni je ipak bitno da dođem do informacija o MB i čekautu i 2čekautu.

Prevedoh ovaj tvoj tekst za početak:

Trebala bih mi pomoć oko MB. Ja sam knjigovođa i zanima me kako funkcioniše Manibuker i 2čekaut i Gugl čekaut ako takav postoji. Zanima me kako on funkcioniše ako ima ljudi koji su iz Srbije i posluju preko ovih servisa bilo kog neka se jave da bih mogao da vidim kako je moguće to legalizovati i da li je to uopšte moguće to legalizovati u Srbiji.

Na internetu ti je isto bilo da ti odgovara neko iz Srbije, Kine, Nemačke osim ako se ne radi o zakonskim pitanjima neke države.

Što se tvojih pitanja tiče ovde na forumu imaš sve u vezi Skrilla ( Moneybrookers ) sada neću da ti pišem sve kada je već napisano samo pročitaj ovde šta te zanima:

https://internetzarada.org/forumdisplay.php?fid=87&page=1

Imaš odgovoreno ja mislim sva moguća pitanja i rešenja za probleme samo treba da se pročita. U principu MB je jako jednostavan otvoriš račun, verifikuješ ga i možeš da plaćaš i primaš uplate sve pomoću email adrese koje zatim povlačiš sa ili na tvoj devizni račun ( zavisi da li plaćaš ili primaš uplatu ), vrlo jednostavno.

Što se 2checkout tiče on je malo komplikovaniji i dosta skuplji da pri tome dodamo da ljudi nisu baš ludi da unose podatke svojih kartica ne bih ti savetovao njega.

Mislim da nije dozvoljeno ostavljati linkove na 2 sajtove ove vrste pa samo googlaj 2checkout i videćeš da piše dosta o tome.

Naravno sve zavisi za šta tebi tačno treba to. I šta misliš pod legalizovati? Ako misliš da primaš uplate kao pravno lice i tako pravdaš prihode to mislim da možeš jednostavno nakon što primiš prvu uplatu kada ideš u banku da potpišeš naglasiš za šta je uplata i ubuduće će da ti se vodi tako a ti kada prebaciš pare na devizni možeš normalno da platiš porez na to ako želiš kao i na bilo koju drugu uplatu.

mindhunter kaže:
Povlacio sa Skrilla na devizni u Komercijalnoj 0.45% je bila provizija prosle godine.

Napravio sam novi post u drugoj temi, ali da pitam direktno kad si vec tu.

Zelim dici 70 eura sa Skrilla na devizni racun u Komercijalnoj banci Banja Luka (zivim u BiH), koliko cu dobiti neto na kraju? Hvala ti na bilo kakvim informacijama.

Pozdrav,
Dejan

Back
Na vrh