• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

moneybookers pojašnjenje! :-)

masic1 kaže:
mislim da nemozes jedino mozda ako nisi koristio za uplate i isplate

Hm, i ja mislim da ne mozes..

Ne mogu promeniti valutu zato sto sam imao transfer istoriju, a to je bilo ono zaduzenje oko verifikacije. E sad mi je ovde nastao problem, oni su me zaduzili za 1,36 evra, ali tu sumu kad ukucam za verifikaciju izbacuje da nije tacna, da li trebam sacekati da se ta suma proknjizi i onda vidim pravu cifru, ili postoji drugi nacin da saznam broj?

najbolje pitati banku one sto rade sa platnim karticama ja sam ih zvao mislim na intesu i odmah su mi rekli tacnu cifru i uneo sam na sajtu moneybookersa i zavrsen posao

Sacekao sam jedno nedelju dana da se ta nedospela obaveza ostvari, proknjizi ili sta vec, i onda sam uneo tu cifru koja je prihvacena. Nego da li cu imati problema ako cekiram opciju da cu deponovan novac koristiti za igracke svrhe (kladionica, poker....) ?

ako si kladionicar kao ja onda moras cekirati da bi ti dozvolili uplatu-isplatu na kladionicama

Problem !

Prvi put povlacim sa MB, a verifikovao sam racun pre 15-20 dana, i nemogu sada povuci pare na karticu, stalno mi izbacuje ovo !!!

Imam samo jos jedan pokusaj do cega ovo moze biti ?
A kod koji unosim je tacan.

mb-3.jpg

Svaka kartica na moneybookers-u se verifikuje posebno, sto znaci da za verifikaciju svake kartice moras da platis malu sumu koju ti oni skinu, a posle uneses u polje tacan iznos koji ti je skinut da bi je verifikovao. Ti izgleda nisi verifikovao ovu karticu, a nemas sredstava na njoj, pa ti zato izbacijue tu informaciju.

jokara25 kaže:
Svaka kartica na moneybookers-u se verifikuje posebno, sto znaci da za verifikaciju svake kartice moras da platis malu sumu koju ti oni skinu, a posle uneses u polje tacan iznos koji ti je skinut da bi je verifikovao. Ti izgleda nisi verifikovao ovu karticu, a nemas sredstava na njoj, pa ti zato izbacijue tu informaciju.

Da to sam i ja posle shvatio, vidim da mi trazi nekih 200 din a ja na kartici nemam nista trenutno pa je izgleda to problem...
A ja sam mislio da samo treba kao na AP da se verifikuje racun koji imas i to je to...

Ipak sam im veceras poslao mail, pa da vidim sta ce oni da odgovore.

Mislim da ti je jedino resenje da odes u banku i uplatis nesto malo para na tu karticu, tek koliko ti trreba da pokrijes iznos za verifikaciju.

jokara25 kaže:
Mislim da ti je jedino resenje da odes u banku i uplatis nesto malo para na tu karticu, tek koliko ti trreba da pokrijes iznos za verifikaciju.

Upravo tako, to je bio problem.
Nego koliko treba njima da prebace na karticu, jesu li brzi od AP, meni je do sada svaku put ap prebacivao od njih na karticu 5 dana + jos 5 dana sto knjizi banka ?

ja uvek trazim od moneybookersa isplati bank acount i onda ovako ide ponedeljak-cetvrtak najduze cekam odem u cetvrtak i podignem novac u banku ili uzmem novac na bankomat veoma brze su isplate preko moneybookersa

masic1 kaže:
ja uvek trazim od moneybookersa isplati bank acount i onda ovako ide ponedeljak-cetvrtak najduze cekam odem u cetvrtak i podignem novac u banku ili uzmem novac na bankomat veoma brze su isplate preko moneybookersa

Da ali koliko se ceka kada se prebacuje na karticu, konkretno Srbija, banka Inteza, ja sam citao na MB sajtu da kada zatrazis od njih ide odmah transakcija, znaci odma prebacuju na karticu i onda je samo do banke kad proknjizi, svaki put kada sam prebacivao na AP, banka je knjizila 5 dana, sada je proslo 5 dana i nema kesa :fever

sax kaže:
masic1 kaže:

Da ali koliko se ceka kada se prebacuje na karticu, konkretno Srbija, banka Inteza, ja sam citao na MB sajtu da kada zatrazis od njih ide odmah transakcija, znaci odma prebacuju na karticu i onda je samo do banke kad proknjizi, svaki put kada sam prebacivao na AP, banka je knjizila 5 dana, sada je proslo 5 dana i nema kesa :fever

Jesil' uzeo u obzir to da je vikend? Mislim, ako transakcija ide 5 dana unazad od ovog
dana, to se podudara sa vikendom, moguce da ce ti transakcija jos malo kasniti...

anarchox kaže:
Jesil' uzeo u obzir to da je vikend? Mislim, ako transakcija ide 5 dana unazad od ovog
dana, to se podudara sa vikendom, moguce da ce ti transakcija jos malo kasniti...

Jesam naravno vikend i praznike nikada ne racunam....

A stigle pare danas :drinking :drinking

EDIT : Kad ja imam eure on je 95, a kad dugujem on je 105 :die

@sax
koliko si ti dana cekao da ti lova legne na karticu?
Meni inace na bankovni legne za 4 dana, ali zadnji put sam poslao na karticu, i traje mi...dugo...

anarchox kaže:
@sax
koliko si ti dana cekao da ti lova legne na karticu?
Meni inace na bankovni legne za 4 dana, ali zadnji put sam poslao na karticu, i traje mi...dugo...

6 dana. Cuo sam i ja da je na devizni racun kada se povuce dosta brze, neki kazu i 24 H da treba samo, a mene zanima, predpostavljam da je provizija koju uzima MB ista, a koliko uzimaju u banci onda ? Znaci u domacoj banci isto sam cuo da su provizije vece kada se prima direktno na racun a ne na karticu ?

sax kaže:
6 dana. Cuo sam i ja da je na devizni racun kada se povuce dosta brze, neki kazu i 24 H da treba samo, a mene zanima, predpostavljam da je provizija koju uzima MB ista, a koliko uzimaju u banci onda ? Znaci u domacoj banci isto sam cuo da su provizije vece kada se prima direktno na racun a ne na karticu ?

Aha. Meni je evo danas 6i dan, i gledo danas, nista. Vjerovatno nista prije ponedjeljka.
Je, lova je dosta brze prebacena na devizni nego na karticu. Uglavnom, mislim da si sam sebi odgovorio na postavljeno pitanje,
vjerovatno su vece provizije na devizni nego na karticu, zbog toga sto krace traje transakcija, al to cu detaljnije znati tek kada uporedim.

anarchox kaže:
sax kaže:

Aha. Meni je evo danas 6i dan, i gledo danas, nista. Vjerovatno nista prije ponedjeljka.
Je, lova je dosta brze prebacena na devizni nego na karticu. Uglavnom, mislim da si sam sebi odgovorio na postavljeno pitanje,
vjerovatno su vece provizije na devizni nego na karticu, zbog toga sto krace traje transakcija, al to cu detaljnije znati tek kada uporedim.

E da ne mozes danas nikako dobiti :fever Vikend izostavi uvek, kada te zakaci vikend ne racunaj, to sam zaboravio reci 6 radnih dana, tako da ce ti novac leci u ponedeljak, a ako ne onda u utorak sigurno :to_clue

A za wire pitam zbog AP prvenstveno, ne isplati se koliko vidim prema nekim postovima koje su ljudi pisali 15 $ AP, 30 $ banka :die

Back
Na vrh