Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sceko kaže:Ne no mi traze ovi u banku da uplatim toliko, a kad ocu preko kartice pise mi
Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.
To unlock your account, you must upload funds into your Skrill (Moneybookers) account via bank transfer.
5kid kaže:a tekuci? to te zaboravih pitat ?
bluepand kaže:Imam i ja jedno pitanje vezano za prenos novca...otvorio sam devizni racun u Banca Intesa s namerom da ga koristim za uplate na Skrill i isplate sa Skrilla na njega medjutim sluzbenica u banci nije cula za Skrill i kaze da je provizija banke Intesa oko nekih 800 din i provizija neke druge banke tamo oko 1100 i da me prenos na taj moj nalog na Skrillu kosta oko 2000 din bez obzira sto je suma novca koji uplacujem mala (30 eura)...prakticno provizija njihova mi dodje skoro koliko i uplacujem sto nema veze sa mozgom..da li je ovo sve tacno ili je ipak nesporazum ili neznanje i moje i njeno???
http://www.bancaintesa.rs/code/navigate.aspx?Id=449
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke