• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AlertPay

Opet sam im malopre poslao tiket iznerviran time da je proslo vise od 7 dana a da nema odgovora, zamolio bih sve koji su poslali tikete, samo da jave da li su im bar odgovorili, da znam da li hoce uopste da pricaju sa klijentima, ako ne da se okrenem negde na drugi nacin...

Evo proslo je opet 6 dana a nema odgovora da li ovo znaci da je AP definitivno PROPAO ?

Je l' dizao neko u Srbiji poslednjih dana keš sa AlertPay Prepaid kartice na bankomatu? Je l' radi?

Samo sa se pohvalim da su mi posle 17 dana odgovorili :vampire

Skipper kaže:
Jesu li bar lepe vesti u pitanju?

Aha jesu, kao da sam otisao na pijac i pitao posto je krompir a prodavac mi rekao posto je kavijar...

Ocu reci da pitanje koje sam im ja poslao, ustvari evo copy paste pa prosudite da li nas zajebavaju, ili su jeli buniku :

Thank you for contacting AlertPay. My name is Shawn and I am happy to assist you.

The transfer was made as a direct credit to your credit card, and will appear on
your statement as a "refund" transaction. Although the transaction may not appear in
your account, the funds are held up somewhere between Visa and your bank. To
guarantee the location of your withdrawal, your card issuer (bank) may contact Visa
directly and ensure the credit was processed correctly.

A ja sam imao dva pitanja :

1. Zato mi svaki put kada povlacim pare na karticu uzimaju proviziju na nekakav fee, jer ja na karticu mogu da primam i $$$ i e ( proverio u banci 2 puta ) a kod njih mi izbaci svaki put da ne mogu primiti $$$ nego moram konvertovati u e, e zasto to kada mogu da primam koju hocu valutu ?

2. Sta se desava sa karticama, i zasto ne moze da se povlaci na njih, da li ce biti i kada ponovo dostupno ?

A gore vam je i odgovor koji sam dobio, pa vi prosudite ko koga tu :mad

sax kaže:
Skipper kaže:
Jesu li bar lepe vesti u pitanju?

Aha jesu, kao da sam otisao na pijac i pitao posto je krompir a prodavac mi rekao posto je kavijar...

Ocu reci da pitanje koje sam im ja poslao, ustvari evo copy paste pa prosudite da li nas zajebavaju, ili su jeli buniku :

Thank you for contacting AlertPay. My name is Shawn and I am happy to assist you.

The transfer was made as a direct credit to your credit card, and will appear on
your statement as a "refund" transaction. Although the transaction may not appear in
your account, the funds are held up somewhere between Visa and your bank. To
guarantee the location of your withdrawal, your card issuer (bank) may contact Visa
directly and ensure the credit was processed correctly.

A ja sam imao dva pitanja :

1. Zato mi svaki put kada povlacim pare na karticu uzimaju proviziju na nekakav fee, jer ja na karticu mogu da primam i $$$ i e ( proverio u banci 2 puta ) a kod njih mi izbaci svaki put da ne mogu primiti $$$ nego moram konvertovati u e, e zasto to kada mogu da primam koju hocu valutu ?

2. Sta se desava sa karticama, i zasto ne moze da se povlaci na njih, da li ce biti i kada ponovo dostupno ?

A gore vam je i odgovor koji sam dobio, pa vi prosudite ko koga tu :mad

Bas su ti objasnili ....
;)

draganukacek kaže:
Kod va ssve radi bolje vi zivite u normalnijoj drzavi.......

Zavisi sa koje strane gledas ...

draganukacek kaže:
Kod va ssve radi bolje vi zivite u normalnijoj drzavi.......

Rade i u Srbiji AP kartice najnormalnije, evo baš malo pre sam digao keš na bankomatu.

I pre il kasnije dobijes ban i ti i svi kojima si uploadovao,jer stize upload sa vise IP adresa....

Back
Na vrh