Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skipper kaže:Jesu li bar lepe vesti u pitanju?
sax kaže:Skipper kaže:Jesu li bar lepe vesti u pitanju?
Aha jesu, kao da sam otisao na pijac i pitao posto je krompir a prodavac mi rekao posto je kavijar...
Ocu reci da pitanje koje sam im ja poslao, ustvari evo copy paste pa prosudite da li nas zajebavaju, ili su jeli buniku :
Thank you for contacting AlertPay. My name is Shawn and I am happy to assist you.
The transfer was made as a direct credit to your credit card, and will appear on
your statement as a "refund" transaction. Although the transaction may not appear in
your account, the funds are held up somewhere between Visa and your bank. To
guarantee the location of your withdrawal, your card issuer (bank) may contact Visa
directly and ensure the credit was processed correctly.
A ja sam imao dva pitanja :
1. Zato mi svaki put kada povlacim pare na karticu uzimaju proviziju na nekakav fee, jer ja na karticu mogu da primam i $$$ i e ( proverio u banci 2 puta ) a kod njih mi izbaci svaki put da ne mogu primiti $$$ nego moram konvertovati u e, e zasto to kada mogu da primam koju hocu valutu ?
2. Sta se desava sa karticama, i zasto ne moze da se povlaci na njih, da li ce biti i kada ponovo dostupno ?
A gore vam je i odgovor koji sam dobio, pa vi prosudite ko koga tu :mad
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke