• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AlertPay

draganukacek kaže:
I sad vi mene hocete da ubedite da je Alerpay siguran servis.
Ma o cemu vi pricate ljudi.
Jel znate kolko ljudi se zali na njih.
Zasto mi nisu nikad sa moneybookersa nestali novci,zato sto nemoze da se desi to kod njih,eto zato.
AlertPay je veliko sranje.

Ja necu da te ubedim ni u sta ;)
Samo hocu da ti kazem da moras sam sebe da zastitis kako treba i sve ce biti OK.
To sto ti je neko ubacio Key logera nije ti kriv AP, nego si sam kriv sta si sve radio pa si dosao do toga da ti ga neko ubaci.

Mozes biti srecan, aleksi su tada napravili cudo, pokupili mu preko 500 k fanova na FB, a i dan danas mi nece biti jasno sto mu nisu pokupili sve nego samo to, izgleda bili neki koji su imali grizu savest :tease

Sto se hakiranih accounta tice to je odgovornost osobe koja je pokupila keyloger,nasjela na phisher itd.Nego ti preskeniraj komp na viruse jer bi mogao Moneybookers account izgubiti.Meni je hakiran Moneybookers account i samo sebe smatram odgovornim za taj propust jer sam koristio avast antivirus i bugljivi xp.Sad koristim Linux kao primarni os i nemam uopste problema sa virusima :) .Ps nikad ne koristiti iste ulazne podatke za banke i za forume.

Imam Kaspersky Anti Virus Original Licencu.
MalawareBytes Anti Malware
SuperAntySpyware
Moj racunar je zasticen,maksimalno.
Za MB se trenutno ne bojim,nemam nista na njemu,i inace uopste izbegavam da imam,ali eto na AP sam cuvao i eto sta se desilo.
Inace cim mi legnu pare na MB ja pravim withdraw.
Od sada se biti tako i na AP,ako ne odlucim da isplacujem na webmoney>pa na neki poker>pa na karticu.To je mozda najlakse i nasigurnije.

ps3 kaže:
Sto se hakiranih accounta tice to je odgovornost osobe koja je pokupila keyloger,nasjela na phisher itd.Nego ti preskeniraj komp na viruse jer bi mogao Moneybookers account izgubiti.Meni je hakiran Moneybookers account i samo sebe smatram odgovornim za taj propust jer sam koristio avast antivirus i bugljivi xp.Sad koristim Linux kao primarni os i nemam uopste problema sa virusima :) .Ps nikad ne koristiti iste ulazne podatke za banke i za forume.

Upravo to. Mada i windows je dovoljan ko zna i zeli da se zastiti...

draganukacek kaže:
Imam Kaspersky Anti Virus Original Licencu.
MalawareBytes Anti Malware
SuperAntySpyware
Moj racunar je zasticen,maksimalno.
Za MB se trenutno ne bojim,nemam nista na njemu,i inace uopste izbegavam da imam,ali eto na AP sam cuvao i eto sta se desilo.
Inace cim mi legnu pare na MB ja pravim withdraw.
Od sada se biti tako i na AP,ako ne odlucim da isplacujem na webmoney>pa na neki poker>pa na karticu.To je mozda najlakse i nasigurnije.

Moja politika je cim nesto legne na racun da se povlaci i gotovo, pre nisam istavljao ni centa, sada sam poceo da ostavljam po 10-15 $ jer zatreba, a inace cim legne odma da povucem i cao, jok cuvacu tamo negde u virtuelnoj banci, sama rec kaze VIRTUELNO, znaci dok ne dodje do mene ko da ga i nema...

Preporucujem ti da instaliras Spybot - Search & Destroy, on je doktor za kolacice za pracenje i ostalu sitnu gamad.

btw. A ako nemas firewall, mozes da imas sta hoces na racunaru, a zasticen si 0 ;)

Eeee ljudi kakva ovo sada verifikacija treba pise mi kao e-mail verifikacija i zakljucali acc?

draganukacek kaže:
Pukla firma kazem ja.....i oprostio sam se sa novcima,niko se ne javlja.

Ja nisam :)

A izgleda da kartice ne rade samo za smrtnike ;)
Lik je pre par dana ( za koga sam radi neki posao, i znam da ima neku firmu, ko zna sta jos ) poslao pare sa svoje kartice na AP, dok su mu sve proknjizili i to i evo ja pogledam malopre meni stiglo, znaci samo zajebavaju nas male, a ovim velikim izgleda radi sve kako treba :(

Moras da ih zoves. Sutra cu ih ja zvati pa cu videti oko svega toga.

gorki kaže:
Ap kartice se jos uvek mogu naruciti.
Cena 20$.

Koji ce mi to djavo kad se raspadaju.

No ima li kome da su odgovorili na tiket ? Meni jos nisu, i popizdeo sam sad cu da im posaljem jos jedan, jer nemam pojma sta se desava ovo, neki mogu i dalje normalno da funkcionisu sa karticama, kao ovaj lik sto je meni poslao :

,,Okay, just sent the money. I also already have money pending for the next order.''

Da ni meni nista ne odgovaraju.Vec osmi ili deveti dan cekam isplatu na njihovu kretensku karticu.Koji su to kreteni nece nikom da odgovore o cemu se zapravo radi?

ps3 kaže:
Da ni meni nista ne odgovaraju.Vec osmi ili deveti dan cekam isplatu na njihovu kretensku karticu.Koji su to kreteni nece nikom da odgovore o cemu se zapravo radi?

:hysterical

Ma ja isao ja da vidim i nema sacuvane poruke koju sam poslao prosli put, samo broj ( ID ) tiketa, ne mogu da kucam ponovo a mrzi me, a nerviraju me samo tako i oni i full traffic, ma sve lopov do lopova jedino onaj adf.ly njima svaka cast.

p.s. Ako ima neko Skajp i kredita na njemu, neka okrene da pita o cemu se radi, ja nemam ni Skajp ni nista, da imam ja bih okrenuo, plasim se da ce nam svima propasti pare kod njih :(

sax kaže:
ps3 kaže:

:hysterical

Ma ja isao ja da vidim i nema sacuvane poruke koju sam poslao prosli put, samo broj ( ID ) tiketa, ne mogu da kucam ponovo a mrzi me, a nerviraju me samo tako i oni i full traffic, ma sve lopov do lopova jedino onaj adf.ly njima svaka cast.

p.s. Ako ima neko Skajp i kredita na njemu, neka okrene da pita o cemu se radi, ja nemam ni Skajp ni nista, da imam ja bih okrenuo, plasim se da ce nam svima propasti pare kod njih :(

Odgovorice kad tad :crazy_grin :hysterical

Evo proradili ponovo. Imam njihovu karticu, i pre 7 - 8 dana sam zatrazio novac, i evo sad prebacili.:drinking

AlertPay PrePaid Card Withdrawal Completed

srboljub1989 kaže:
Evo proradili ponovo. Imam njihovu karticu, i pre 7 - 8 dana sam zatrazio novac, i evo sad prebacili.:drinking

Meni i dalje ne moze da se povuce novac al na ovu nasu karticu :(

draganukacek kaže:
Jos mi nisu odgvorili za ukradene pare,a i oprostio sam se od njih.

Moras da zoves ! Znaci ako hoces nesto da resis morao si da okrenes odmah, i meni jos nisu odgovorili na tiket....

srboljub1989 kaže:

Da i meni su prebacili samo sto kad odes na bankomat dobijes poruku transaction can't be processed ili tako nesto slicno.Jesi ti probao dici lovu??

ps3 kaže:
srboljub1989 kaže:

Da i meni su prebacili samo sto kad odes na bankomat dobijes poruku transaction can't be processed ili tako nesto slicno.Jesi ti probao dici lovu??

nisam, probacu sutra.

Back
Na vrh