anarchox
Legenda
- Tu od
- 28 Kol 2010
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
anarchox kaže:
snakedoc kaže:anarchox kaže:
I ja se napalio odma kad ono ... na sajtu isto stoji jos uvek: Sorry but ... tralala ...
Ni kartice ni cekovi ne rade!!
sax kaže:
srboljub1989 kaže:sax kaže:
Sto? Srbija nema PP ili sta vec?
Ap ce da zavrsi kao i Epass.
http://www.njuz.net/paypal-u-srbiji-od-1-septembra-vlada-osniva-novu-agenciju-za-otvaranje-naloga/
srboljub1989 kaže:sax kaže:
Sto? Srbija nema PP ili sta vec?
Ap ce da zavrsi kao i Epass.
sax kaže:
anarchox kaže:sax kaže:
Pahahahah :crazy_grin
Btw, koje su sanse da AP zaista postane (uslovno receno) scam,
ipak sve vise pocinjem sumnjat u lovu koju "cuvam" (citaj stedim) na AP-uoke
draganukacek kaže:U cemu je problem,bank wire withdrawal i dalje radi.ja sam ispaltio,jutros pise completed.
djetlic kaže:Nema love jer su ljudi toliko lijeni otic u banku provjeriti. Ako nemas devizni u $$, a saljes bankwireom $$, vecina banaka otvori podvalutni racun u $$ i kada gledas na bankomatu, lova sa tog racuna se ne prikazuje jer to nije primarni racun. To se meni dogodilo kad sam prvi puta podizao lovu bank wireom i ovi u banci su mi rekli da se lova nije pretvorila u eure ko inace jer je wire transakcija poslana iskljucivo ko dolarska. Ako kod nas u Hrvatskoj radi bankwire, sigurno radi i u puno razvijenijim zemljama. E da, ja sam lovu podigo prije tjedan dana i sve je proslo ok.
adsenseamater kaže:djetlic kaže:Nema love jer su ljudi toliko lijeni otic u banku provjeriti. Ako nemas devizni u $$, a saljes bankwireom $$, vecina banaka otvori podvalutni racun u $$ i kada gledas na bankomatu, lova sa tog racuna se ne prikazuje jer to nije primarni racun. To se meni dogodilo kad sam prvi puta podizao lovu bank wireom i ovi u banci su mi rekli da se lova nije pretvorila u eure ko inace jer je wire transakcija poslana iskljucivo ko dolarska. Ako kod nas u Hrvatskoj radi bankwire, sigurno radi i u puno razvijenijim zemljama. E da, ja sam lovu podigo prije tjedan dana i sve je proslo ok.
Šta je pisac htio reći?
djetlic kaže:adsenseamater kaže:djetlic kaže:Nema love jer su ljudi toliko lijeni otic u banku provjeriti. Ako nemas devizni u $$, a saljes bankwireom $$, vecina banaka otvori podvalutni racun u $$ i kada gledas na bankomatu, lova sa tog racuna se ne prikazuje jer to nije primarni racun. To se meni dogodilo kad sam prvi puta podizao lovu bank wireom i ovi u banci su mi rekli da se lova nije pretvorila u eure ko inace jer je wire transakcija poslana iskljucivo ko dolarska. Ako kod nas u Hrvatskoj radi bankwire, sigurno radi i u puno razvijenijim zemljama. E da, ja sam lovu podigo prije tjedan dana i sve je proslo ok.
Šta je pisac htio reći?
Da vecina ljudi po njihovom fan pageu pisu bezveze da nisu dobili lovu sa bank wirea.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke