• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AlertPay

Srdjan87 kaže:
Ja sam sad usao na alertpay i moze d se vrsi isplata na karticu,kao i cekovima, i smanjili su fee za bank wire za 5 dolara .....pozz

Bas sam poletio da vidim, i srce mi kucalo ko u konja, i onda vidim...ne vidim nista ustvari..
Sta si ti kolega vidio???

anarchox kaže:
Srdjan87 kaže:
Ja sam sad usao na alertpay i moze d se vrsi isplata na karticu,kao i cekovima, i smanjili su fee za bank wire za 5 dolara .....pozz

Bas sam poletio da vidim, i srce mi kucalo ko u konja, i onda vidim...ne vidim nista ustvari..

I ja se napalio odma kad ono ... na sajtu isto stoji jos uvek: Sorry but ... tralala ...

Ni kartice ni cekovi ne rade!!

snakedoc kaže:
anarchox kaže:
Srdjan87 kaže:

I ja se napalio odma kad ono ... na sajtu isto stoji jos uvek: Sorry but ... tralala ...

Ni kartice ni cekovi ne rade!!

Jeste u pravu ste,ja nisam bio kliknuo,posto meni pre 2 dana nije ni pisalo credit card i check samo bank wire i to 20 dolara fee,a sad je 15$..... Bas sam se sad smorio

Kartica jos nema, pola funkcija im ne radi. (mislim na povlacenje novca), ne odgovaraju nekima na support tickete. Mislim da je vrijeme da odustanemo od njih, bar ja tako mislim. Prelazim na PayPal.

Sta vi mislite?

srboljub1989 kaže:
Kartica jos nema, pola funkcija im ne radi. (mislim na povlacenje novca), ne odgovaraju nekima na support tickete. Mislim da je vrijeme da odustanemo od njih, bar ja tako mislim. Prelazim na PayPal.

Sta vi mislite?

Mislim da cu preci na PP o kukovdanu :crazy_grin

sax kaže:
srboljub1989 kaže:

Sta vi mislite?

Sto? Srbija nema PP ili sta vec?

Ap ce da zavrsi kao i Epass.

srboljub1989 kaže:
sax kaže:
srboljub1989 kaže:

Sta vi mislite?

Ma bice i kod nas paypal
Kod:
http://www.njuz.net/paypal-u-srbiji-od-1-septembra-vlada-osniva-novu-agenciju-za-otvaranje-naloga/
:crazy_grin

srboljub1989 kaže:
sax kaže:
srboljub1989 kaže:

Sta vi mislite?

Jel se zaje**vas ili stvarno ne znas da nema ?

draganukacek kaže:
U cemu je problem,bank wire withdrawal i dalje radi.ja sam ispaltio,jutros pise completed.

Pa ono verovatno u tome da dok neko zaradi 1 $ oci mu ispadnu, a treba tamo da daje samo na povlacenje sa AP 15 $ + ove posrednicke banke sto oderu ;)

sax kaže:
draganukacek kaže:
U cemu je problem,bank wire withdrawal i dalje radi.ja sam ispaltio,jutros pise completed.

Pa ono verovatno u tome da dok neko zaradi 1 $ oci mu ispadnu, a treba tamo da daje samo na povlacenje sa AP 15 $ + ove posrednicke banke sto oderu ;)

Pahahahah :crazy_grin

Btw, koje su sanse da AP zaista postane (uslovno receno) scam,
ipak sve vise pocinjem sumnjat u lovu koju "cuvam" (citaj stedim) na AP-u :poke

anarchox kaže:
sax kaže:
draganukacek kaže:

Pahahahah :crazy_grin

Btw, koje su sanse da AP zaista postane (uslovno receno) scam,
ipak sve vise pocinjem sumnjat u lovu koju "cuvam" (citaj stedim) na AP-u :poke

Evo ja sam danas neke isplate zatrazio na PP. Ne vjerujem im vise.

draganukacek kaže:

Citao sam dosta postova u kojima ljudi pise da im stoji completed vec 10 dana a love nigdje.

Nema love jer su ljudi toliko lijeni otic u banku provjeriti. Ako nemas devizni u $$, a saljes bankwireom $$, vecina banaka otvori podvalutni racun u $$ i kada gledas na bankomatu, lova sa tog racuna se ne prikazuje jer to nije primarni racun. To se meni dogodilo kad sam prvi puta podizao lovu bank wireom i ovi u banci su mi rekli da se lova nije pretvorila u eure ko inace jer je wire transakcija poslana iskljucivo ko dolarska. Ako kod nas u Hrvatskoj radi bankwire, sigurno radi i u puno razvijenijim zemljama. E da, ja sam lovu podigo prije tjedan dana i sve je proslo ok.

djetlic kaže:
Nema love jer su ljudi toliko lijeni otic u banku provjeriti. Ako nemas devizni u $$, a saljes bankwireom $$, vecina banaka otvori podvalutni racun u $$ i kada gledas na bankomatu, lova sa tog racuna se ne prikazuje jer to nije primarni racun. To se meni dogodilo kad sam prvi puta podizao lovu bank wireom i ovi u banci su mi rekli da se lova nije pretvorila u eure ko inace jer je wire transakcija poslana iskljucivo ko dolarska. Ako kod nas u Hrvatskoj radi bankwire, sigurno radi i u puno razvijenijim zemljama. E da, ja sam lovu podigo prije tjedan dana i sve je proslo ok.

Šta je pisac htio reći?

Kod mene je procedura takva da kad stignu pare,mene zovu iz banke,odem i dignem pare.Uz neku izjavu koju napisem.

adsenseamater kaže:
djetlic kaže:

Šta je pisac htio reći?

Da vecina ljudi po njihovom fan pageu pisu bezveze da nisu dobili lovu sa bank wirea.

djetlic kaže:
adsenseamater kaže:
djetlic kaže:

Šta je pisac htio reći?

Da vecina ljudi po njihovom fan pageu pisu bezveze da nisu dobili lovu sa bank wirea.

Tacno, pogledajte samo diskusije na fp-u ....

Neznam sta pisu al juce mi je bilo Completed i evo danas popodne su me zvali iz banke da kazu da imam priliv,znaci radi bank wire.

Da li se mozda nekome desilo ko je povlacio preko bank wire-a da sada $$$ ceka duze vreme nego pre... Naime, prethodna povlakanja moja su trajala "svega" 7-8 dana... Tacnije za 7-8 dana od dana kada sam povukao $$$, oni su mi bili na deviznom... Medjutim sutra je 7 dan od kako sam zatrazio isplatu i jos mi stoji pending status na ap accountu... Jel mozda neko zna o cemu se tu radi zasto tos ad traje duze...? Dal` je to nesto vanredno ili ce od sada tako biti...

Back
Na vrh