• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AlertPay

Maxell_02 kaže:
Ponuda za uploadere :

Idealno za one sa sporijim internet vezama. Uploadujem fajlove na vecinu filehost-ova za sve koje su zainteresovani. Placanje unapred putem AlertPay-a.

Cenovnik :

$1,00 - do 100 fajlova velicine do max 400 MB
$1,50 - do 150 fajlova velicine do max 400 MB
$2,00 - do 200 fajlova velicine do max 400 MB

Nema cenkanja, cene su fiksne pa kome odgovara .... mada mislim da je ovo i vise nego razumna cena (ispada smesnih 0,10 centi na 400 MB) ukoliko nemate mogucnosti za izuzetno brz download i upload - 1GB internet veza. Dostavite mi linkove i ja cu downloadovati i uploadovati na Vas account. Uz svaki uploadovani fajl dostavljam thumbnails sliku sa svim potrebnim informacijama da mozete kasnije da postujete.

Detaljnije na email : oncle.europe@hotmail.com

Pozz.

A sto bi neko rizikovao da popije ban.? Lijepo ljudi kupe RDP za $20 - $30 mjesecno koji radi ko lud, i uploaduju koliko hoce i gdje hoce.

E vidiš to su one reči obično napisane sitnim slovima i koje niko ne čita. Lep pokušaj za one koji neznaju i koji bi samo pukli pare a ne bi dobili ništa.
Edit: Kad sam video da je postovano u ovoj temi pomislio sam da ima neka informacija vezana za kartice, kad ono ćorak :p

Covjek je promasio temu. A ovo o cemu on pise mislim da je zabranjeno ovde. Ispravite me ako grijesim.

Zezas za ban ?

Nisam znao ni da je to zabranjeno pravilima ovog foruma. Ne razumem zasto bi smetalo ali ako jeste, izvinjavam se moderatorima i molim da obrisu post a i ja cu probati ako permission to dozvoljava kao obicnom clanu.

Vec sam odradio neke poslove ali nesto nisam cuo da filehoster-ri ovo zabranuju. Ovim se cak legalno 'trguje' na nekim poznatim forumima i ovakve usluge povremeno placaju ljudi koji tamo slove za ozbiljne. Kakva je sansa da oni o tome vec nisu obavesteni ? Ko zna. Moguce u svakom slucaju.

U svakom slucaju smorio sam se. Posto je poruka postovana na vise foruma vec sam dobio dosta ponuda, neke sam morao i da odbijem. Tek sad zavrsio i ne isplati se ni meni da rizikujem moj account ako je tako kao sto pricate. Zaradio sam $7 za 4-5 sati rada sto je manje nego sto inace zaradim a ako je jos i rizik.

srboljub : Pa svaki RDP funkcionise na potpuno istom principu. Koliko ljudi samo odatle uploaduje sa iste IP i koliko dugo je taj isti RDP sa istom IP promenio korisnika pa sta bi ? Ali ja ne sporim nista, moguce je kazem. Nisam do sad cuo da je ovo zabranjeno. Moguce.

Izvinjavam se jos jednom ako sam prekrsio pravila foruma.

Ima li nekih novosti?
Da li su proradile kartice i zasto nisu? :lol

ozb., jel cuo neko nesto novo...?

Damien kaže:
Ima li nekih novosti?
Da li su proradile kartice i zasto nisu? :lol

ozb., jel cuo neko nesto novo...?

Nema novost je da ne moze vise ni na cekove, ja sam danas pocukao 550 $ na wire pa cemo videti kako cu proci XD

srboljub1989 kaže:
Meni njihove kartice rade.

Mislio sam na visa kartice :)
Ja nisam stigao ni da verifikujem acc pre nego sto je pocela ova glupost s karticama, i jos uvek cekam da se to sredi, mada mi je vec odavno jasno da od toga nema nista (moracu da ih iscimam da mi daju neku alternativu za verifikaciju, ili cu morati da se snalazim bez alertpay-a)...

A jel mogu te AP kartice da se naruce jos uvek, i kakva je procedura, kako se uopste dolazi do njih (za slucaj da ipak sredim nekako :) )?

Damien kaže:
srboljub1989 kaže:
Meni njihove kartice rade.

Mislio sam na visa kartice :)
Ja nisam stigao ni da verifikujem acc pre nego sto je pocela ova glupost s karticama, i jos uvek cekam da se to sredi, mada mi je vec odavno jasno da od toga nema nista (moracu da ih iscimam da mi daju neku alternativu za verifikaciju, ili cu morati da se snalazim bez alertpay-a)...

A jel mogu te AP kartice da se naruce jos uvek, i kakva je procedura, kako se uopste dolazi do njih (za slucaj da ipak sredim nekako :) )?

Mislim da se ne mogu naruciti, jer su sada u beta fazi.

Poštovanje svima. Naime ovo mi je prvi post na ovom forumu, javio sam se jer i sam želim da zarađujem novac na internetu.

Počeo sam s uploadom. Nisam uložio ništa ali nakon 2 mjeseca teške muke i manualnog uploada uspio sam dobiti prvih 20 $ na Fileserveu. Nije mnogo ali meni jeste jer će sada biti motiv da uzmem premium i počnem raditi sa remote uploadom.

Veliki problem predstavlja mi Alertpay. Ta prva zarada od 20$ je zatražena, očekujem isplatu, međutim, piše da trenutno nije ostvarim withdraw novca jer imaju nekih problema. Ima ovaj wire transfer ali se ne razumijem baš dobro oko toga. Molim Vas da mi pomognete savjetom: Kako da kad dobijem 20 $ da ih mogu podići na bankomatu? Napominjem imam Visa electron karticu, uredno registrovanu na Alertpayu. Sada me zanima i ovaj validation, jer sam uradio putem mobitela, a sada mi traži i kartice. Da li moram uraditi i validaciju kartice da bih mogao podići novac i kako ću uopšte podići novac šta bih trebao kliknuti.

Tek sam počeo s ovim, pa ne znam neke te osnovne stvari, no što se tiče uploada to sam sve prilično dobro shvatio.

Još nešto: Ne mogu uzeti premium account na hotfileu, jer segpay ne dozvoljava mi da platim karticom 9 $ za 30 dana premiuma, a ima tako mnogo adult filmova na hotfileu koje vrijedi remoteom prebaciti :)

Lijep pozdrav svima i unaprijed hvala na svakom savjetu.

Pozdrav svima, nov sam ovde na forumu, pa mi treba par informacija vezanih za alertpay.
Interesuje me da li je moguce da ja napravim account, i da mi neko posalje novac na taj account sa svoje kartice? A da ne moram ja svoj racun da verifikujem ili karticu, posto ih trenutno nemam, a danas ili sutra bi trebala uplata da legne. Kasnije bih kupio tim novcem na sajtu koji podrzava alerpay. Da li je to izvodljivo?
Jbg, jeste malo glupo pitanje, citao sam njhov sajt ali ovaj deo bas nisam najbolje razumeo, tako da u ukoliko neko moze da pomogne bio bih zahvalan.
Pozdrav

cfire kaže:
Pozdrav svima, nov sam ovde na forumu, pa mi treba par informacija vezanih za alertpay.
Interesuje me da li je moguce da ja napravim account, i da mi neko posalje novac na taj account sa svoje kartice? A da ne moram ja svoj racun da verifikujem ili karticu, posto ih trenutno nemam, a danas ili sutra bi trebala uplata da legne. Kasnije bih kupio tim novcem na sajtu koji podrzava alerpay. Da li je to izvodljivo?
Jbg, jeste malo glupo pitanje, citao sam njhov sajt ali ovaj deo bas nisam najbolje razumeo, tako da u ukoliko neko moze da pomogne bio bih zahvalan.
Pozdrav

Taj odgovor imas u prethodim postovima. Ali evo opet. Tebi ne treba verifikovan nalog da bi ti neko poslao novac. Samo ti je tako nalog limitiran. Znaci mozes da primis novac na neverifikovan nalog.

srboljub1989 kaže:
Taj odgovor imas u prethodim postovima. Ali evo opet. Tebi ne treba verifikovan nalog da bi ti neko poslao novac. Samo ti je tako nalog limitiran. Znaci mozes da primis novac na neverifikovan nalog.

Kad hoce da mi posalje novac, pise mu da mi nalog nije verifikovan i da nije moguce izvrsiti transakciju...inace koristim account "personal pro", kada uradim downgrade na osnovni account onda opet nece jer ne prihvata uplate sa kartice na tom acc... moze neki savet kako ovo da resim?
Kada sam pokusao da verifikujem preko mobilnog telefona, rekli su mi da imaju nekih problema sa servisom i da nije moguce to uraditi...

cfire kaže:
srboljub1989 kaže:
Taj odgovor imas u prethodim postovima. Ali evo opet. Tebi ne treba verifikovan nalog da bi ti neko poslao novac. Samo ti je tako nalog limitiran. Znaci mozes da primis novac na neverifikovan nalog..

Kad hoce da mi posalje novac, pise mu da mi nalog nije verifikovan i da nije moguce izvrsiti transakciju...inace koristim account "personal pro", kada uradim downgrade na osnovni account onda opet nece jer ne prihvata uplate sa kartice na tom acc... moze neki savet kako ovo da resim?
Kada sam pokusao da verifikujem preko mobilnog telefona, rekli su mi da imaju nekih problema sa servisom i da nije moguce to uraditi...
Za Personal Pro nisam siguran. Ja imam .

cfire kaže:
...
Interesuje me da li je moguce da ja napravim account, i da mi neko posalje novac na taj account sa svoje kartice?...

cfire kaže:
... kada uradim downgrade na osnovni account onda opet nece jer ne prihvata uplate sa kartice na tom acc... moze neki savet kako ovo da resim?

Upravo si dobio sam odgovor.
Ne može se vršiti uplata na nalog putem kartice, a takođe ne možeš ni povući novac sa AP na karticu ! Ne rade ni kartice ni čekovi. Nažalost.

I ja sam imao taj problem. Jedino da ti neko prebaci novac sa svog AP naloga, a ti njemu da pošalješ keš.

Ja pitao kada cemo dobiti ove nove AlertPay kartice. Evo odgovora.

Hi Srboljub,

Thank you for your question.

At this time, we are switching providers for our AlertPay PrePaid Cards. If you have used your current AlertPay PrePaid Card within the last month, you should receive a temporary replacement Card within the next 1-2 weeks. Once you receive this temporary Card please do not activate this Card until we advise you to do so. Once we have advised you to activate your Card you will be able to use it to withdraw funds as well as make payments online and in-store.

Ja sam sad usao na alertpay i moze d se vrsi isplata na karticu,kao i cekovima, i smanjili su fee za bank wire za 5 dolara .....pozz

Back
Na vrh