sax
Legenda
- Tu od
- 22 Stu 2010
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo jedne informacije:
Spustili su fee za bank wire i sada iznosi 5$ (dok ne prodje ovo sa karticama), ali je potrebno da posaljete ticket nakon sto zatrazite bank wire..
dinkO14 kaže:Stpljenja malo.
Ovo sam pročitao na jednom forumu pa ako netko namjerava podizat preko bank wire opcije ništa ga ne košta da pošalje ticket pa da vidimo.
Evo jedne informacije:
Spustili su fee za bank wire i sada iznosi 5$ (dok ne prodje ovo sa karticama), ali je potrebno da posaljete ticket nakon sto zatrazite bank wire..
Isplacuj na webmoney.Damien kaže::stars
Oo Sunce mu poljubim zareno!!!!
Pa kako da verifikujem AP sad?
ili,
Kako da dizem novac s FSCa?
Pomagajte ako imate ideju, ma i ako nemate , ovaj alertpay me nervira od kako sam se regovao, stalno neke komplikacije, razbicu komp zbog njega...
:stars
Uzas, horor....!!!!
dinkO14 kaže:
draganukacek kaže:Ima odgovora,meni je nocas HAKOVAN Alertpay i otislo mojih 170$.
Oduvek sam govorio da su veoma los servis i nesiguran,to se na moneybookersu nemoze desiti nikad.
Propala firma i moja upload zarada.Toliko o AP.
sax kaže:dinkO14 kaže:
U stara vremena do sada bi mi vec odgovorili...
draganukacek kaže:Ima odgovora,meni je nocas HAKOVAN Alertpay i otislo mojih 170$.
Oduvek sam govorio da su veoma los servis i nesiguran,to se na moneybookersu nemoze desiti nikad.
Xexe, nadam se da se salis...
A ako je tacno nemogu ti nista ako nemaju tvoj pin, jedino ako su ti ubacili neki key logger, e onda mozes da se slikas, a ako su ti samo hakovali AP, uzeli sifru od accaunta, lepo idi na reset lozinke i povrati ako imas jos pristup mailu na kojem ti je registrovan AP.
Ako su ti i to uzeli, predlazem da ih ovog momenta pozoves i da kazes sta je bilo, onda ce da ti zamrznu racun dok se nevidi sta dalje.
ps3 kaže:Ja sam im takode poslao mail i dosad bi mi odgovorili sigurno.Nesto ovdje smrdi s ovim alertpay-om.Ovo traje predugo i niko nema nikakve svjezije informacije .Svi cekaju nesto da se desi pa tako i ja.Ne znam zasto su blokirali vlastitu karticu koja je do skoro radla besprijekorno na bankomatima.Najgore sto ne znam na cemu sam jer imam jednu isplatu sa filesonica sutra.![]()
draganukacek kaže:Usli su mi na account i poslali pare na dva e-maila.
Mogu ja da udjem na AP.
Poslao sam tiket pa cemo videti.
draganukacek kaže:Neznam ja engleski bas tako dobro,a i ne radi mi mikrofon na komp.
Valjda ce odgovoriti na tiket.
A lepo sam pricao da su oni nesigurni,a niko me ne slusa.Kako mogu biti sigurni kad rade sa svim scam stranicama.
Nazalost tako je.
I eto sad sam ja naje*o.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke