• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AlertPay

draganukacek kaže:
Ma nema nista,isplacujte pare na neki drugi servis.

Sta cu kad nemoze na drugi :(
A PP nemam, tako da kako se god okrene moram da ispalatim tako, a neznam sta ih nema koji djavo da odgovore poslao sam im poodavno tiket, u stara vremena do sada bi 2 puta odgovorili :fever

Stpljenja malo.

Ovo sam pročitao na jednom forumu pa ako netko namjerava podizat preko bank wire opcije ništa ga ne košta da pošalje ticket pa da vidimo.
Evo jedne informacije:
Spustili su fee za bank wire i sada iznosi 5$ (dok ne prodje ovo sa karticama), ali je potrebno da posaljete ticket nakon sto zatrazite bank wire..

Nisu valjda pukli? Jbt sve banke propadaju na ovom internetu.Jos ja i njihovu karticu narucio.Stigla je za oko mjesec dana primio sam par isplata na nju i ovo se desi.:(Ja sam probao isplatiti lovu na njihovu MasterCard karticu i pise mi pending i dan danas iako sam zatrazio novac prije 5 dana.Prije je trebalo dva dana da potvrde isplatu.

dinkO14 kaže:
Stpljenja malo.

Ovo sam pročitao na jednom forumu pa ako netko namjerava podizat preko bank wire opcije ništa ga ne košta da pošalje ticket pa da vidimo.
Evo jedne informacije:
Spustili su fee za bank wire i sada iznosi 5$ (dok ne prodje ovo sa karticama), ali je potrebno da posaljete ticket nakon sto zatrazite bank wire..

Meni i dalje stoji Bank Wire $15.00 USD 3-4 business days...
Nista dok ne objave oni tu vest :fever

Ja sam poslao tiket kad sebe, dok ne odgovore, ne mrdam ja nigde :)

Ja sam neki dan isplatio, fee je 15$. Nemogu oni smanjiti to na 5 jer će biti u gubitku. Nejde njima svih 15$. Transakcije putem bank wirea su svugdje skupe, isto ko i bilo kakva međunarodna transakcija.

@djetlic jesi li im poslao ticket?
Inače u većem su gubitku ako se sad masa prešalta na neki drugi platni procesor pa kad vrate karticu nemaju koga derat za fee. :)

djetlic kaže:
Ja sam neki dan isplatio, fee je 15$. Nemogu oni smanjiti to na 5 jer će biti u gubitku. Nejde njima svih 15$. Transakcije putem bank wirea su svugdje skupe, isto ko i bilo kakva međunarodna transakcija.

Ajde kad primis pare kazi nam kolko su te odrali sve zajedno.

:stars
Oo Sunce mu poljubim zareno!!!!
Pa kako da verifikujem AP sad?
ili,
Kako da dizem novac s FSCa?

Pomagajte ako imate ideju, ma i ako nemate , ovaj alertpay me nervira od kako sam se regovao, stalno neke komplikacije, razbicu komp zbog njega...
Uzas, horor....!!!!

Damien kaže:
Oo Sunce mu poljubim zareno!!!!
Pa kako da verifikujem AP sad?
ili,
Kako da dizem novac s FSCa?

Pomagajte ako imate ideju, ma i ako nemate , ovaj alertpay me nervira od kako sam se regovao, stalno neke komplikacije, razbicu komp zbog njega...
Uzas, horor....!!!!
Isplacuj na webmoney.

Ima li kakvog odgovora kome, meni jos na tiket nisu odgovorili !

Da znam ako su ovi propali da bar stopiram isplatu.

sax kaže:

Polako ovo im je prvi radni dan u tjednu,sigurno nisi jedini koji je poslao ticket. :)

Ima odgovora,meni je nocas HAKOVAN Alertpay i otislo mojih 170$.
Oduvek sam govorio da su veoma los servis i nesiguran,to se na moneybookersu nemoze desiti nikad.
Propala firma i moja upload zarada.Toliko o AP.

dinkO14 kaže:
sax kaže:

Polako ovo im je prvi radni dan u tjednu,sigurno nisi jedini koji je poslao ticket. :)

U stara vremena do sada bi mi vec odgovorili...

draganukacek kaže:
Oduvek sam govorio da su veoma los servis i nesiguran,to se na moneybookersu nemoze desiti nikad.

Xexe, nadam se da se salis...
A ako je tacno nemogu ti nista ako nemaju tvoj pin, jedino ako su ti ubacili neki key logger, e onda mozes da se slikas, a ako su ti samo hakovali AP, uzeli sifru od accaunta, lepo idi na reset lozinke i povrati ako imas jos pristup mailu na kojem ti je registrovan AP.
Ako su ti i to uzeli, predlazem da ih ovog momenta pozoves i da kazes sta je bilo, onda ce da ti zamrznu racun dok se nevidi sta dalje.

Ja sam im takode poslao mail i dosad bi mi odgovorili sigurno.Nesto ovdje smrdi s ovim alertpay-om.Ovo traje predugo i niko nema nikakve svjezije informacije .Svi cekaju nesto da se desi pa tako i ja.Ne znam zasto su blokirali vlastitu karticu koja je do skoro radla besprijekorno na bankomatima.Najgore sto ne znam na cemu sam jer imam jednu isplatu sa filesonica sutra. :(

sax kaže:
dinkO14 kaže:
sax kaže:

U stara vremena do sada bi mi vec odgovorili...

draganukacek kaže:

Xexe, nadam se da se salis...
A ako je tacno nemogu ti nista ako nemaju tvoj pin, jedino ako su ti ubacili neki key logger, e onda mozes da se slikas, a ako su ti samo hakovali AP, uzeli sifru od accaunta, lepo idi na reset lozinke i povrati ako imas jos pristup mailu na kojem ti je registrovan AP.
Ako su ti i to uzeli, predlazem da ih ovog momenta pozoves i da kazes sta je bilo, onda ce da ti zamrznu racun dok se nevidi sta dalje.

Usli su mi na account i poslali pare na dva e-maila.
Mogu ja da udjem na AP.
Poslao sam tiket pa cemo videti.

draganukacek kaže:

I meni je druze bilo to pre nekoliko mjeseci. Meni su ukrali $190. Uplati Skype kredit i nazovi ih.
Samo moras znati sve tacne podatke sa naloge, ukljucujuci i sigurnosne odgovore. I vratice ti lovu. Meni su vratili.

Neznam ja engleski bas tako dobro,a i ne radi mi mikrofon na komp.
Valjda ce odgovoriti na tiket.
A lepo sam pricao da su oni nesigurni,a niko me ne slusa.Kako mogu biti sigurni kad rade sa svim scam stranicama.
Nazalost tako je.
I eto sad sam ja naje*o.

ps3 kaže:
Ja sam im takode poslao mail i dosad bi mi odgovorili sigurno.Nesto ovdje smrdi s ovim alertpay-om.Ovo traje predugo i niko nema nikakve svjezije informacije .Svi cekaju nesto da se desi pa tako i ja.Ne znam zasto su blokirali vlastitu karticu koja je do skoro radla besprijekorno na bankomatima.Najgore sto ne znam na cemu sam jer imam jednu isplatu sa filesonica sutra. :(

Da upravu si i meni smrdi odkako ne odgovaraju na tiket, kao da se nesto kuva kod njih pa neznaju kakav izgovor da smisle, a sto je najgore ja bih trebao sada primiti malo veci novac kod njih mi je sve podeseno, i zato sam navalio sa tiketom da mi odgovore da znam na cemu sam, gde da mi pare propadnu, pa tacno bi nekoga zapalio.

draganukacek kaže:
Usli su mi na account i poslali pare na dva e-maila.
Mogu ja da udjem na AP.
Poslao sam tiket pa cemo videti.

draganukacek kaže:
Neznam ja engleski bas tako dobro,a i ne radi mi mikrofon na komp.
Valjda ce odgovoriti na tiket.
A lepo sam pricao da su oni nesigurni,a niko me ne slusa.Kako mogu biti sigurni kad rade sa svim scam stranicama.
Nazalost tako je.
I eto sad sam ja naje*o.

Saosecam sa tvojom situacijom, ali nisi u pravu nikako, zasto su nesigurni ???
Cim kazes da su usli ti na account i poslali pare na 2 e-mailla, to znaci da su imali tvoj security pin ! A sto znaci da si 99 % imao key logera u racunaru ! I zasto je sada AP nesiguran, kada sam sebe nisi dovoljno zastitio ;)
Isto sto se desilo aleksi kada su mu manuli 800 $, na isti nacin, i kada je uspeo sve da stopira i da ih zovne.
Tako da batali tiket, dok oni doju do tiketa, pa dok se ti raspravis sa njima, dok im posljes ponovo kada te budu pitali da utvrde da li si to ti, ovi sto su ti uzeli davno ce ili podici ili potrositi pare a onda ti ih AP sigurno nece vratiti, ako imas nekoga da zna engleski, odma ga dovedi i zovite AP, jer jednino tako mozes uspeti da vratis, svoj predpostavljam krvavo zaradjeni novac ;)

Ja do sad nisam imao ni jedan jedini problem sa njima .Uvijek su bili korektni i susretljivi.Tek prije 5-6 dana sam primjetio da imaju neke probleme sa isplatama .Prije je trebalo dva dana da potvrde isplatu i novac se vec treci dan mogao podici.Sad evo cekam vec sesti dan da potvrde i to mi je pocelo bacati sumnju na ovo sve.Jos ovdje procitah svakakvih oprecnih komentara pa ne znam sta da mislim.

I sad vi mene hocete da ubedite da je Alerpay siguran servis.
Ma o cemu vi pricate ljudi.
Jel znate kolko ljudi se zali na njih.
Zasto mi nisu nikad sa moneybookersa nestali novci,zato sto nemoze da se desi to kod njih,eto zato.
AlertPay je veliko sranje.

Back
Na vrh