• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AlertPay

Ako budem trazio uplate sa Sharecash-a na Alertpay, zanima me da li ja mogu, kad pare stignu direktno prebaciti na svoju karticu, sa kojom cu verifikovati Alertpay(danas sam zatrazio onaj njihov mali deposit od 0.01$) ?

Tamo pise: Withdraw -> Bank Transfer (Direct Deposit) (sad me zanima da li je to direktno na karticu), posto sam iz BiH, a ta opcija nije ukljucena.

Ako nemoze, onda je jedina opcija check, ili napraviti account na ePassporte.

E sad neka me neko ispravi ako grijesim, jer sam pocetnik u online transferu novac.

Kolko ja znam, ne može direkt na karticu, može samo ček ili wire transfer.

rigor04 kaže:
Stigla uplata sa Sharecasha na Alertpay.
ny8wee.jpg

Zatrazio cek na 85$ (81$ + 4$ provizija) 23.04.2010.
Sledeci update kad stigne cek :)

Stigao cek danas 05.05.2010. Sutra ide u Agrobanku na naplatu.

9lkits.jpg

Sledeci update kad lova legne na devizni racun

rigor04 kaže:
rigor04 kaže:
Stigla uplata sa Sharecasha na Alertpay.
ny8wee.jpg

Zatrazio cek na 85$ (81$ + 4$ provizija) 23.04.2010.
Sledeci update kad stigne cek :)

Stigao cek danas 05.05.2010. Sutra ide u Agrobanku na naplatu.

9lkits.jpg

Sledeci update kad lova legne na devizni racun

Joj Igore jedva chekam ovako neshto slichno :DD Svaka chast =)

Da li uzimaju neku proviziju kada stigne cek na adresu tj. dal ti uzimaju sa racuna?

Kolko ja znam za uzimanje ceka se skida 5$ sa racuna i posalju ti cek, posle u banci ti isto nesto uzimaju za unovcavanje kesa...

Kao sto sam ranije napisao, AP je uzeo 4$ provizije za slanje ceka i odmah je skinuo sa racuna.
Ova moja banka uzima 1% za unovcavanje ceka, nema najmanjeg iznosa za proviziju kao kod drugih banaka (bar do sada nije bilo, a unovcavao sam cekove Adsensa i CJa.)

mickey kaže:
rovad kaže:
Kolko ja znam, ne može direkt na karticu, može samo ček ili wire transfer.

može direkt na karticu, za hrvatsku, bosnu, sloveniju...
https://www.alertpay.com/info/worldwide.aspx
ja sam poslao na svoju karticu od deviznog i stiglo je za 2-3 dana, skinulo mi je 5$ i to je to.

Kako moze, kad ta opcija nije prikazana ovdje ili ja mozda nisam dobro razumio. Jel devizni racun, racun u stranoj valuti? Ja imam normalni ziro racun u banci, karticu koristim na internetu, ta mi je kartica dodana i na Alertpay i na Paypal. Odakle si ti i ako mozes malo vise da mi pojasnis, kako ide direktno na karticu?

33wxeh5.png

gledaj, ako odeš na withdraw vidjet češ ovo ako imaš mogučnost slati na kreditnu karticu....
Screenshot2010-05-06at084750.png

ja sam tu dodao svoj visa elektron karticu deviznog računa i sjelo mi je za dva dana...

edit:
Evo upravo sada sam poslao 60$ na tu istu karticu...
slijede slike...
1.
Screenshot2010-05-06at085613.png

2.
Screenshot2010-05-06at085657.png

3.
Screenshot2010-05-06at085753.png

4.
Screenshot2010-05-06at085835.png

5.
Screenshot2010-05-06at085913-1.png

Ako obratiš pažnju na tablici je dodano "spend" credit card i tu su slovenija, hrvatska i bosna dodane...
APcountrylist-1.png

@Mickey ti imas devizni racun.

Ja imam ziro racun, u bancu su mi rekli, da mogu primati uplate u stranoj valuti. Sad neznam da li to znaci da li mogu primati uplate i sa Alertpay-a.
Jel taj devizni racun, neki poseban racun.
Visa Electron kartica je kod mene.

xpert90 kaže:
@Mickey ti imas devizni racun.

Ja imam ziro racun, u bancu su mi rekli, da mogu primati uplate u stranoj valuti. Sad neznam da li to znaci da li mogu primati uplate i sa Alertpay-a.
Jel taj devizni racun, neki poseban racun.
Visa Electron kartica je kod mene.

pošalji neki test iznos i vidi... stvarno neznam za žiro, ako ti AP odobri karticu na pola si puta da primiš lovu.... imam i ja žiro ali nisam na njega još probao...
Devizni možeš otvoriti gdje hočeš, trebaš samo biti punoljetan i imat osobnu kartu, a neke banke te možda i zatraže početni polog (10€)
probaj pa javi...

@mrvica.... isto tako, probaj dodat karticu i uplati testni iznos pa javi...

Ma ok javicu vam,ali jos je nisam napravila ,htjela se prvo raspitati ,jer ti u banci znaju ko i ja neki mozda ni culi za AP.

I sa dme zanima to kakv trestni iznos mislis mikey.to neku sitnu lovu ono 10$ najmanje posto 5$ uzmu poslajem i vidim ?ili

Dobio sam isplatu direktno na karticu sa AP-a. Tako da moze..

Cisto sam zatrazio $10 da testiram i sve je proslo ok.

Blago vama.. :/ Srbija sucks shto se tiche toga :S Moram chekat mesec dana, prvo 15 dana da stigne chek i onda josh 15 dana da ostane u banci da varifaktuju -_- smorim se za to vreme xD

xpert90 kaže:
Ja imam ziro racun, u bancu su mi rekli, da mogu primati uplate u stranoj valuti.

mickey kaže:
imam i ja žiro ali nisam na njega još probao....

U Hrvatskoj sva primanja na ziro racunima se kontroliraju i oporeziva su. Zato otvorite devizni tekuci racun.

Oporeziva su primanja i na obican devizni racun ali porezna uprava nema direktan uvid u tvoj osobni racun osim valjda u slucaju da imaju bas sudski nalog.

Jonas kaže:
U Hrvatskoj sva primanja na ziro racunima se kontroliraju i oporeziva su. Zato otvorite devizni tekuci racun.

Back
Na vrh