• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AlertPay

Pod prvo nisi pročitao pravila foruma jer da jesi znao bih da nesmiješ tražiti novce.
Nema se tu nešto posebno objasniti. Registriraš se, upišeš svoje točne podatke i to je to. Možeš verificirati alertpay račun ako im pošalješ sreslik nekog dokumenta sa svojom slikom i kopiju nekog računa koji potvrđuje tvoju adresu, ali vertifikacija ti nije potrebna

octavia77 kaže:
Pod prvo nisi pročitao pravila foruma jer da jesi znao bih da nesmiješ tražiti novce.
Nema se tu nešto posebno objasniti. Registriraš se, upišeš svoje točne podatke i to je to. Možeš verificirati alertpay račun ako im pošalješ sreslik nekog dokumenta sa svojom slikom i kopiju nekog računa koji potvrđuje tvoju adresu, ali vertifikacija ti nije potrebna

zanima me kako da uplatim na svoj alertpay račun 100$

octavia77 kaže:

sta se toga tice ostavia je u pravu nesmije se traziti novac, nek ti ovo bude neko usmeno upozorenje iako vjerujem da to nije bilo namjerno niti je bilo nista ozbiljno vec samo za test, a sta se uplate tice octavia je sve ljepo objasnila tako da bi to bilo to.

:pivo

blogex kaže:
octavia77 kaže:

sta se toga tice ostavia je u pravu nesmije se traziti novac, nek ti ovo bude neko usmeno upozorenje iako vjerujem da to nije bilo namjerno niti je bilo nista ozbiljno vec samo za test, a sta se uplate tice octavia je sve ljepo objasnila tako da bi to bilo to.

:pivo

sorry ali niste vi mene razumilo kako da ja 100$ koje imam "u ruci" uplatim
na alertpay na koji broj pošaljem uplatu u svojoj banci to me zanima, verificirati raču to znam ali uplatiti novac za to trebam pomoć

pozdrav ljudi ja sam iz bih i interesuje me dali se novac sa alert pay-a moze prebacit na karticu ili nekim drugim putem

pozdrav zanimame oko verifikacije i trebam pomoc ja sam otvorio račun an alertpay Business Account i imam problem sa verifikacijom racuna nemam na svoje ime nikakve racune imam osobnu kartu imam slike ali ne racun a i sada zivim kod cure i nisam na prebivalistu gde mi je osbna karta dali u racunu kod verifikacije za slanje ceka mogu navesti drugu adresu stanovanja i dali ce mi priznati kod verifikacije tu adresu jer na mojoj osobni je gospocak 96 a sada zivim u sesvetama pa vas molim pomoc kako da rijesim svoj problem dali ce mi biti dovoljna osobna i slika da verificiram svoj racun na ap pozdrav
Krunoslav

zdravo, otvorio sam AlertPay, kako da dobijem karticu njihovu, i koliko košta???

Pozdrav svima,
otvorio sam Alertpay Personal Starter Acc prije mjesec dana i sad bih prebacio nesto novaca na taj racun. Napravio sam upgrade na personal Pro jer pise da se moze primati novac i slati preko kreditnih kartica.

Posjedujem devizni racun u PBZ-u (dakle imam IBAN i SWIFT code), MASTER CARD posjedujem isto i treba mi savjet koji je najeftiniji put/nacin i najbrzi nacin za DEPOZIT novca i isto tako za WITHDRAV novca. Procitao sam sve o Alertpayu na forumu i sad me zanimaju iskustva jer imam namjeru za pocetak prebaciti par100 $ na Alertpay.

Novi sam u ovom i ne bih htio kiksati ako vec imam Vas. Nabacite koju pametnu i bit cu Vam zahvalan.

Unaprijed zahvalan

InFlames20 kaže:
Na Alertpayu možete podignuti novace putem čeka, a možete i dodati karticu.
Koje banke isplaćuju čekove?

moze li mi netko reci koliko je potrebno da se lova koju ste zaradili na reklamama prebaci na alertpay to jest da se vidi na alertpayu?

Kakvim reklamama? Misliš klikanju na PTC stranicama? ako je to onda ju u 99% slučajeva nečeš vidjet.

Ja kolko vidim ovde ima mnogoooo pitanja a malo odgovora :) A i malo njih je procitalo sve ovo od prve strnice...

E ovako posto ja jos nemam iskustva sa AP ali imam dobrog druga koj je imao dosta iskustva i podizao pare.

Prvo cu da napomenem da sam iz Srbije i iz Beograda tako da ovo sto sad napisem da je sve to odradjeno u Beogradu.

Ja cu ovog 1vog zatraziti isplatu na AP 100$ i zatrazicu check na kucnu adresu, check stize za nekih 10-15 dana neki put i duze zavisi odakle ste ali u Beograd stize najbrze ( Pricam za gradove iz Srbije ), reko mi je kad mi stigne cek odem samo u Banca Intesa i tamo platim 200din i check ostaje 10-15 dan da se verifikuje ( da vide dali je pravi check ) znaci placa se tih 200 dinara za proveru racuna i 300 dinara ako vec nemate otvoren racun u Banci Intesa. Posle samo uzimate kes na ruke :)

A za ostale gradove u Srbiji se placa mnogo vise zato sto check mora obavezno da se salje na proveru u Beograd, samo sto moraju da ga salju postom a nece da ga skeniraju :? :? i to traje neki put 20 dana... neki put i postari zagube kovertu ili budu radoznali kad vide kovertu iz US-a :)

Eto to mi je on reko mozda nekom pomogne mozda ne al reko da podelim ja javljam kad uzmem svoj check pa cu ispricati kako sam sve tacno uradio. ;)

OK, javi kako ide ali nije lose da pogledas Komercijalnu banku i Agrobanku.
Licno iskustvo imam sa Agrobankom oko unovcavanja Adsense i Comission Junction cekova i provizija je 1%, nema minimuma od 200 dinara. Ceka se do 15 dana a i troskovi nisu bili uvecani zbog provere u BGDu i sl, a zivim 200km od Beograda. Zatrazio sam i ja isplatu na AP od SCa, pa kad stigne narucicu cek i unovciti ga u Agrobanci pa javljam rezultate.

rigor04 kaže:
OK, javi kako ide ali nije lose da pogledas Komercijalnu banku i Agrobanku.
Licno iskustvo imam sa Agrobankom oko unovcavanja Adsense i Comission Junction cekova i provizija je 1%, nema minimuma od 200 dinara. Ceka se do 15 dana a i troskovi nisu bili uvecani zbog provere u BGDu i sl, a zivim 200km od Beograda. Zatrazio sam i ja isplatu na AP od SCa, pa kad stigne narucicu cek i unovciti ga u Agrobanci pa javljam rezultate.

E bas to rigore on mi je reko da je provizija 1% od sume check-a ali minimum je 200 din :)

Hvala na ovome videcu i u tim bankama ;) ;)

Da i ja cekam sa SC-a pare :)

djetlic kaže:
Kakvim reklamama? Misliš klikanju na PTC stranicama? ako je to onda ju u 99% slučajeva nečeš vidjet.

bile raklame il nesto drugo kad prebacis lovu na alert ne vidi se odmah.moje pitanje je koliko treba dana da se vidi na alertu?

To ne ovisi od alertpaya, nego od te stranice. Čim ti oni pošalju, odma se vidi na alertpayu.

Stigla uplata sa Sharecasha na Alertpay.
ny8wee.jpg

Zatrazio cek na 85$ (81$ + 4$ provizija) 23.04.2010.
Sledeci update kad stigne cek :)

Super samo sto ja necu moci izgleda ovaj mesec da uzmem pare tj da ih prebacim sa ShareCash-a ma AlertPay :( :( :(

Danas sam pokusavao da verifikujem AlertPay racun nekoliko puta i blokirali mi account :fever :fever

Posto ima nova opcija verifikacija putem mobilnog telefona ukucas tamo svoj broj mobilnog i oni ti salju kod koj trebas da ukucas tamo i verifikujes account.

Sve to izgleda ovako :

2vt5kwz.jpg

samo sto ja ne znam na koj se nacin ukucava broj telefona tacnije koj format pokusavao sam sve zivo posto vec samo daje prefik +381 ja sam mislio da trebam sad da kucam samo 65xxxxxx nije htelo pokusao sam onda 065xxxxxxx nije htelo pokusao sam i 64xxx-xxxx nije htelo.... ma probo sam sve sto sam mogao dok mi nije izbacilo vas account je blokiran zbog prevelikog proja pokusaja slanja verifikacije :( trebam da kontaktiram njihov suport, i danas sam im oko 3-4 poslao mail ali i dalje neodgovaraju sacekacu do sutra ako ne saljem nov :p

Back
Na vrh