Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zerox kaže:Zna li ko konkretno da mi odgovori koliko su pozivi prema Skrill-u?
lxGuru kaže:Potrebno je da povučeš odmah novac sa KAZINA i bit će ti dostupan na Skrillu odmah nakon što ti KAZINO isplati.
Zika80 kaže:lxGuru kaže:Potrebno je da povučeš odmah novac sa KAZINA i bit će ti dostupan na Skrillu odmah nakon što ti KAZINO isplati.
Samo jos jedno pitanje posto prvi put koristim sve ovo...da bi poslao pare sa kazina na skrill..idem na skrill da povucem sa kazina ili idem na kazino da bi poslao na skrill ? Probao sam nesto na skrilu ali ne ide mi....
Infinity kaže:Zika80 kaže:Samo jos jedno pitanje posto prvi put koristim sve ovo...da bi poslao pare sa kazina na skrill..idem na skrill da povucem sa kazina ili idem na kazino da bi poslao na skrill ? Probao sam nesto na skrilu ali ne ide mi....
Ides na kazino i tamo trazis isplatu, samo ce ti traziti email adresu od skrill da upises. Tako funkcionisu isplate
[/qu Ma znam sve to ali kad udjem na kazino u WITHDRAW ne vidim opciju za SKRILL...a recimo kad bi hteo da uplatim depozit na isti kazino ima opcija SKRILL....to mi nije jasno ?? Hvala jos jednom![]()
Cota kaže:Verovatno cu uzeti Skrill Card, jer dok mi verifikuju devizni racun, proce godine... Moze li neko da me posavetuje, posto radim honorarne poslove na oDesku, da li da uzmem karticu u $ ili evrima, koje su provizije banaka kad podizem sa bankomata? Unapred hvala na svakoj pomoci!
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke