Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
penetrator kaže:Pozdrav,
ako bi neko mogao da mi pomogne, u smislu da mi kaze da li sam lud ili ne?
Prvo sam 2 meseca pokusavao da povezem karticu sa Skrillom, oni su uvek trazili neki novi dokument (3x cak iste), i onda sam na kraju pomocu SWIFT i IBAN koda uspeo da povezem.
I uzeo probnih 12e da posaljem na karticu. Kad sam video sta sam dobio prso sam. Poslali su mi 2e i provizija je bila 2.5e, dakle bukvalno sam izgubio 0.5e
IMEmperor kaže:Da, ako si iz Srbije nasa pametna drzava je blokirala transakcije ka Skrillu i procesorima koji imaju kockarski kod, tako da sada mozes da radis transakcije samo preko IBAN i SWIFT gde na taj nacin skidanja preko Skrilla banka otkine veliku proviziju.
IMEmperor kaže:Pa meni su skoro kad sam skidao 152 eura skinuli 12 eura i leglo je samo 140 na racun, tako da moguce da mozda cak i to rade, fixno skidaju 10-12 eura.
COI9 kaže:Ljudi treba mi pomoc , imam sredstva na Skrill-u i zelim da ih podignem (povucem) , povezao sam MasterCard debitnu karticu koju posedujem od Raiffeisen banke i verifikovao sam je i verifikacija je prosla najnormalnije.
Sada treba da povucem novac sa naloga i Skrill mi trazi Visa karticu , pretpostavljam da tu karticu mogu da dobijem od banke . medjutim veceras odem u banku i zena naravno ne zna o cemu se radi i govori mi sve vreme "Ja sam sigurna da vama nasa Visa Electron kartica ne moze da uradi to sto zelite" , "Ne mozete to sa tom karticom"
Kao da mi ona sama brani da to uradim....
Zvao sam korisnicki servis , javio se neki fin mladic i objasnio mi neke stvari , ali nisam ga najbolje razumeo.
Inace zivim u Beogradu i nisam nikada ranije koristio Skrill ili bilo sta slicno
Zanima me da li je Skrill uopste podrzan sada u Srbiji i da li postoji nacin da ja povucem taj novac ?
Ako postoji molim vas za savet koji je najbolji i najlaksi nacin da to uradim.
Kada udjem na svoj nalog stanje mi pise u dinarima odnosno RSD.
Racun uz koji sam dobio MasterCard debitnu karticu je najobicniji dinarski tekuci racun.
Da li moram da imam devizni racun , znaci da li "moram" ili mogu da koristim i ovaj .
Takodje zena u banci je rekla da moze da mi da Visa Electron karticu koja ce biti vezana za taj dinarski racun ili da otvorim devizni racun pa da uz njega trazim i Visa Electron karticu za devize , koliko sam ja nju razumeo...
Molio bih ljude sa iskustvom da mi odgovore i posavetuju
Veliki pozdrav...
harnemo7007 kaže:Naravno da postoji nacin da povuces novac. Ja Skrill imam povezan sa deviznim racunom u Rajfajzenu i sa njihovom Viza karticom. Ne secam se tacno da li sam im trazio Vizu ili su mi sami dali.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke