• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sva pitanja Moneybookers / Skrill

Hvala na informacijama,sta cu trebati da prilozim za rucnu aktivaciju,da im to posaljem unaprijed?

zerox kaže:
Hvala na informacijama,sta cu trebati da prilozim za rucnu aktivaciju,da im to posaljem unaprijed?
Ja sam licnu, ali mozes pasos i to je to

Meni nisu odgovorili,a proslo je 26 dana.Koliko su pozivi prema Engleskoj?

zerox kaže:
Zna li ko konkretno da mi odgovori koliko su pozivi prema Skrill-u?

Ja sam jedno 600 - 700 dinara valjda potrosio za nekih par minuta , sad da li je bilo 5 ili 10 minuta nemam pojma ali ipak je to bilo pre jedno 3 godine, najvise mi je otislo sto sam cekao operatera, pustili mi neku muziku xD

Rekao broj account-a, datum rodjenja i procitao broj iz pasosa.

Verifikovao sam racun na skrilu preko MASTER CARD...sta mi je sad jos potrebno da bi prebacio pare sa KAZINA na SKRILL racun...da uplatim neki depozit na Skrill racun pa tek onda ili ... ?? Hvala unapred

Potrebno je da povučeš odmah novac sa KAZINA i bit će ti dostupan na Skrillu odmah nakon što ti KAZINO isplati.

lxGuru kaže:
Potrebno je da povučeš odmah novac sa KAZINA i bit će ti dostupan na Skrillu odmah nakon što ti KAZINO isplati.

Samo jos jedno pitanje posto prvi put koristim sve ovo...da bi poslao pare sa kazina na skrill..idem na skrill da povucem sa kazina ili idem na kazino da bi poslao na skrill ? Probao sam nesto na skrilu ali ne ide mi....

Zika80 kaže:
lxGuru kaže:

Samo jos jedno pitanje posto prvi put koristim sve ovo...da bi poslao pare sa kazina na skrill..idem na skrill da povucem sa kazina ili idem na kazino da bi poslao na skrill ? Probao sam nesto na skrilu ali ne ide mi....

Ides na kazino i tamo trazis isplatu, samo ce ti traziti email adresu od skrill da upises. Tako funkcionisu isplate :D

Probaj da verifikujes putem adrese. Posalju ti poruku sa odredjenim kodom na adresu a ti taj kod ukucas kasnije u skrill verification. Tako je bar nekad bilo.

Infinity kaže:
Zika80 kaže:

Ides na kazino i tamo trazis isplatu, samo ce ti traziti email adresu od skrill da upises. Tako funkcionisu isplate :D
[/qu Ma znam sve to ali kad udjem na kazino u WITHDRAW ne vidim opciju za SKRILL...a recimo kad bi hteo da uplatim depozit na isti kazino ima opcija SKRILL....to mi nije jasno ?? Hvala jos jednom :)

Moraju li mi oni odgovariti na mejl u roku od 49 dana.Meni je proslo 41 dan...Koliko se placa kad mi prebacaju pare na Visa karticu,koliki uzmimaju procenat?

Mozda je pitanje glupo, ali moze li se koristiti ista Visa kartica i za Skrill i za PP? Postoji li neki problem u upotrebi iste kartica na vise procesora?

Nemaš ograničenja što se tiče korišćenja Visa kartice, tako da je možeš koristiti bez problema vezanu na više platnih procesora.

Pozdrav svima!

Otvorio sam nedavno nalog na Skrillu, verifikovao sam adresu. Pored toga, otvorio sam devizni racun u Sber banci (u $). Racun sam dodao na skrill account, ali se nista ne desava. Nemam opciju Verify, niti mi je iznos skinut sa racuna. Da li bi mi neko mogao reci u cemu je problem?

Pored toga, poslao sam skrill suportu i dokument kojim se dokazuje da sam vlasnik racuna, ali se oni jos uvek ne oglasavaju.

Pozdrav ljudi,

Imam isti problem kao clan iznad, znaci otvorio sam nalog na skrilu, verifikovao adresu, dodao sam prvo visa elektron karticu, zatim i devizni racun. Verifikacija nije uspela za karticu (failed), i ne vidim dugme za verifikaciju nigde.. Zatim sam dodao racun i poslao $2 na skrill... Poslao sam im i dokumente, sve kao sto je trebalo. Idalje se nista ne desava, ovih 2 dolara stoje na skrillu, racun nije verifikovan, oni ne odgovaraju vec nekoliko dana... Da li je moguce primati novac na skrill iako nije verifikovan racun i kartica, posto sam bez problema uplatio ovu malu svotu?

Kaj više mailova šalješ to se više seliš na dno liste čekanja. Kartice sa našeg područja teže prolaze verifikaciju pogotovo visa electron kartice. Kad budeš imal 10€ zatraži skrill karticu i dođe ti doma kroz 10 do 15 radnih dana. Kad je dobiješ karticu sljedi i čitaj upute pa je aktiviraj.

Verovatno cu uzeti Skrill Card, jer dok mi verifikuju devizni racun, proce godine... Moze li neko da me posavetuje, posto radim honorarne poslove na oDesku, da li da uzmem karticu u $ ili evrima, koje su provizije banaka kad podizem sa bankomata? Unapred hvala na svakoj pomoci!

Cota kaže:
Verovatno cu uzeti Skrill Card, jer dok mi verifikuju devizni racun, proce godine... Moze li neko da me posavetuje, posto radim honorarne poslove na oDesku, da li da uzmem karticu u $ ili evrima, koje su provizije banaka kad podizem sa bankomata? Unapred hvala na svakoj pomoci!

Provizija na svim bankomatima je 1.8 e i bilo gde u svetu, savetujem ti da uzmes karticu sa evrima, sem ako neces da putujes u Ameriku, ali vise ti preporucujem da napravis payoneer accaunt ovi iz skrilla gnjave puno meni su kod prve uplate smarali 20 dana ko ti je poslao pare pa onda sam morao da im saljem sliku racuna od struje da se uvere da ja zivim na toj adresi iako sam pre toga sve potvrdio i stila mi je kartica i sve pa sam morao da im slikam pasos gnjavili su me jedno 20 dana ali posle toga je sve ok :)

Back
Na vrh