• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sva pitanja Moneybookers / Skrill

Davor kaže:
Pa verovatno možeš i na KM ali ako ćeš već da radiš sa time i očekuješ uplate na Skrill ili bilo šta drugo na netu mislim da je devizni račun najbolja, najlakša i da kažem potrebna opcija. :)

vise ocekujem isplate nego uplate :crazy_grin

Pozz,
registrovao sam VISA Electron karticu od unicredit banke na skrill (jer za devizni racun mi treba CIPS zbog kojeg trebam putovati 400 km i to mi ne pada napamet), verifikovao sam karticu normalno i kod withdraw isto da mi povuce 2eura sve je proslo uredu. ali sad kad sam povukao pare sa MB 22.11. pare nikako da legnu.
a pise da treba do 7 radnih dana "takes up to 7 days, EUR 2.95 fee"

da li je neko vec povlacio novac na Visu Electron iz unicredit bih banke? da li treba otici u banku da se odobri transakcija?
i da li ti smradovi blokiraju transakciju? ako da, kako da se te pare vrate nazad na MB dok ne otvorim devizni racun.

Augment kaže:
Pozz,
registrovao sam VISA Electron karticu od unicredit banke na skrill (jer za devizni racun mi treba CIPS zbog kojeg trebam putovati 400 km i to mi ne pada napamet), verifikovao sam karticu normalno i kod withdraw isto da mi povuce 2eura sve je proslo uredu. ali sad kad sam povukao pare sa MB 22.11. pare nikako da legnu.
a pise da treba do 7 radnih dana "takes up to 7 days, EUR 2.95 fee"

da li je neko vec povlacio novac na Visu Electron iz unicredit bih banke? da li treba otici u banku da se odobri transakcija?
i da li ti smradovi blokiraju transakciju? ako da, kako da se te pare vrate nazad na MB dok ne otvorim devizni racun.
A ta Visa Electron je vezana za šta? Moraš da imaš neki račun za koji je vezana ta kartica.
Proveri u banci da li treba da potpišeš izjavu o osnovu priliva sredstava na devizni račun da bi ti proknjižili uplatu.

Dragi forumasi,
zelela bih da mi odgovorite ukoliko znate. :)

Naime, koliko se moze najvise novca povuci sa Skrila, a da neka opet posrednicka banka ne uzme svoju proviziju ( mislim na banku izmedju Skrila i moje banke)? Da li je to 50 dolara, 100 ili neka treca suma?
Iz Srbije sam, tako da o Pay Pal-u jos ne razmisljam.

Unapred se izvinjavam ukoliko negde ovo stoji kao odgovor, a ja sam ga previdela.

Hvala! :)

Pre malo jace od godinu dana sam slao to pitanje na mail banka Intese i odgovorili su da je to do 100$ sto se njih tice, ali to ne vazi za proviziju od strane Skrilla.

Naravno to je davno bilo al sumnjam da se sta promenilo. :)

Imam jedno pitanje narucio sam ovu skrill karticu sad cekam da mi stigne, znaci ko mi uplati na skrill nalog ja mogu preko nje da upravljam tim novcem jel tako?

@ Davor

Hvala Davore, pokusacu onda tako, jer je meni neka Deutche Banka iz Frankfurta skinula proviziju, a ona se nalazi izmedju Skrila i moje banke.
To sam dobila kao listing koji mi je izdala sluzbenica banke, tako da sam videla da oni skidaju proviziju jos dodatno.

Srdacno,
Ina

ogranici li su mi account ne mogu da povlacim pare hakovano mi je 10 dolara i nista nisu mi vratili samo su rekli da jeste hakovano kako sad da mi skinu ogranicenje,pisao sam help ali nista. sta da radim.

Nebojsabg kaže:
ogranici li su mi account ne mogu da povlacim pare hakovano mi je 10 dolara i nista nisu mi vratili samo su rekli da jeste hakovano kako sad da mi skinu ogranicenje,pisao sam help ali nista. sta da radim.

Mozes li da postavis sliku maila kojim si obavesten o tome? Naravno zatamni licne podatke ako zelis. :)

Davor kaže:
Nebojsabg kaže:

Mozes li da postavis sliku maila kojim si obavesten o tome? Naravno zatamni licne podatke ako zelis. :)

obavesten sam kada sam hteo da uplatim par dolara za kladjenje

Ok ali koji si tacno tekst dobio u mailu kopiraj ceo mail ovde u quote tag ili slikaj, mora da su dali bar osnovni info kako i sta je uzrok ne samo profil vam je hakovan prc blokada, nisi ti kriv ako je hakovan i moras da imas neki kontakt za resavanje ili objasnjenje sto ni ti ne mozes da pristupis nalogu.

Ko je dosao do zakljucka da ti je profil hakovan ti ili oni? :)

dali su mi tekst. vas nalog je ogranicen iz bezbednosnih razloga.uplata nije izvrsena.

Narucio sam Skrill MasterCard i pogresno sam unio podatke za aktivaciju,pa sad moram da je aktiviram "rucno".Duga je to prica dobio sam 2 kartice,jedna sto je otkazana mi je stigla na kucnu adresu...Kontaktirao sam ih putem gmail adrese,ali evo 4 dana ne odgovaraju.Sta da radim,da li je neko imao slicno iskustvo i kako cu aktivirati karticu? :/

Njima kad posaljes mail ima da se nacekas da odgovore. Ja sam cekao po 15 do 30 dana jednom cak 49 dana. Dok jedan moj klijent je poslao skeniran pasos da mu verifikuju nalog cekao par meseci da to urade.

Tako da nisu bas azurni kod odgovaranja na mailove. Ustvari izgleda ih ima malo u podrsci a puno mailova...

imam pitanje ako neko zna, kad pokusam da podignem novac sa skrilla na devizni racun ili nekom posaljem izbacuje mi da upisem datum rodjenja, ja upisem a ono izbacuje gresku, neznam u cemu je problem, a nema nigde da dodam taj datum u podesavanjima.

@deni - Potvrdjujem sto se tice cekanja. Veoma su neprofesionalni i podrska im je neodgovorna, no sa druge strane, nude sigurnost koju Paypal ne moze ponuditi.

@secercic - Ne mozes zameniti datum rodjenja. Njega si postavio kada si kreirao eWallet na skrillu. Kontaktiraj podrsku, posalji im skenirane dokumente koji potvrdjuju da si vlasnik naroda i popravice ti datum, ako si pogresio gde.

Deni kaže:
Njima kad posaljes mail ima da se nacekas da odgovore. Ja sam cekao po 15 do 30 dana jednom cak 49 dana. Dok jedan moj klijent je poslao skeniran pasos da mu verifikuju nalog cekao par meseci da to urade.

Tako da nisu bas azurni kod odgovaranja na mailove. Ustvari izgleda ih ima malo u podrsci a puno mailova...
Jeste i ja sam im slao 3-4 email-a da mi kazu kako cu resiti rucno verifikaciju da mogu povući novac, i javili su se nakon dužeg vremena, u odgovoro je stajalo da se izvinjavaju na dugom čekanju jer imaju puno posla pa ne mogu stići sve brzo da odrade, ali sam sa slikom lične karte uspeo to rešiti na brzinu . Potrebno je čekati dugo da vam odgovore, ali će pomoći sigurno na kraju :)

Back
Na vrh