• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Podizanje adsense ceka

mindhunter kaže:
Komercijalna se sada po brzini isplate nista ne razlikuje od drugih banaka, ceka se 40 dana, ali za utehu imaju najmanju proviziju od svih drugih banaka

to je od banke do banke i do samih sluzbenika ...
U mojoj banci cekam od 18 do 25 dana za naplatu

Stižu li vama redovno čekovi, meni od 3 i 4 mjeseca još nije stigao, a piše da je poslano

nibs kaže:
Stižu li vama redovno čekovi, meni od 3 i 4 mjeseca još nije stigao, a piše da je poslano

Od treceg mjeseca stigao, od cetvrtog nije jos ni poslat.
Edit: greska, poslat je i od cetvrtog mjeseca, ocekujem da ce stici 5. ili 6. juna, obicno tako stize..

Meni od treceg jos nije, vjerujem da ce doci do 26.5 jer vec tada izlazzi rok od 60 dana, tj. taj necu moci naplatiti pa cu morati trazit reizdavanje.

waraxe kaže:
Meni od treceg jos nije, vjerujem da ce doci do 26.5 jer vec tada izlazzi rok od 60 dana, tj. taj necu moci naplatiti pa cu morati trazit reizdavanje.

Sto ne ides preko DHL brze poste uzmu ti 15e ali se ne patis i ne strepis kada ce i da li ce da dodje i da li ce cek da istekne.

sunbeach kaže:
waraxe kaže:

Sto ne ides preko DHL brze poste uzmu ti 15e ali se ne patis i ne strepis kada ce i da li ce da dodje i da li ce cek da istekne.

Jel neko dobio novi UI na adsense?
Ja sam iz Bosne, ovaj mi je novi UI i nema opcije za DHL posiljku :busted

hajro2 kaže:
sunbeach kaže:

Ne pise nigde DHL nego ovako treba da ti pise "Check - Secured Express Delivery" i to izaberes e sad ja ne znam da li kod vas u Bosni radi DHL dostava.

sunbeach kaže:
hajro2 kaže:

Ne pise nigde DHL nego ovako treba da ti pise "Check - Secured Express Delivery" i to izaberes e sad ja ne znam da li kod vas u Bosni radi DHL dostava.

Moj komsija ima tu opciju u podesavanjima, ja nemam, obojica iz Bosne i koristimo adsense, ja novi UI, on stari i sad..

Poz ljudi. Odneo sam prvi cek pre 2 nedelje... I kako cu saznati kada je cek prosao. Da li to mogu da saznam nekako na adsensu kad budu legle pare...? Hvala unapred...

GunsBrother kaže:
Poz ljudi. Odneo sam prvi cek pre 2 nedelje... I kako cu saznati kada je cek prosao. Da li to mogu da saznam nekako na adsensu kad budu legle pare...? Hvala unapred...

Ako sam dobro razumeo odneo si ček u banku? U tom slučaju nazovi banku i pitaj da li je ček prošao, mada koliko znam retko u kojoj banci se čeka ispod mesec dana.

GunsBrother kaže:

Na Adsense nalogu u Payments delu imaš pregled čekova koji su poslali, pogledaš taj i kada vidiš da su ubacili Check cleared: datum znači da je naplaćen, posle 2 dana odeš u banku i podigneš pare.

E sad ovo važi za Komercijalnu i ja ovako radim već 2 godine, mnogi kažu da moraš 6 nedelja da čekaš od pologa čeka ali meni još isplaćuju ovako, valjda zato što me znaju i navikli su na mene. :D

Što reče Aelksej, sve zavisi od banke. Ja u Intezu odem tačno nakon 30 dana i gotovo.

Meni još nije došao ček od 3, a ni od 4 mjeseca (26.3 i 24.4 su poslani)

Jel ima još netko ovakvih i/ili sličnih problema :D

nibs kaže:
Meni još nije došao ček od 3, a ni od 4 mjeseca (26.3 i 24.4 su poslani)

Jel ima još netko ovakvih i/ili sličnih problema :D

Provjeri jel ti ček poslat iz Njemačke ili Irske. Meni je uvijek kasnio dok su slali iz Njemacke, zatrazio sam da mi ponovo šalju iz Irske, i uradili su to, više ne kasni. ;)

Oba su s adrese
Google Ireland, Ltd.
Gordon House
Barrow Street
Dublin 4
Ireland

Provjerio sam i adresu i sve je u redu samo čekovi ne dolaze a prije su uvijek u roku od 14 dana stizali

Vatra Wolf kaže:
Zar nije 30 dana potrebno da se ček unovči?

9.05.sam ga predao i juce sam video da pise da je cek isplacen i danas odem i kaze da jos pare nisu legle.

Back
Na vrh