MadafakaFuark
Član
- Tu od
- 11 Srp 2012
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
waraxe kaže:Meni od treceg jos nije, vjerujem da ce doci do 26.5 jer vec tada izlazzi rok od 60 dana, tj. taj necu moci naplatiti pa cu morati trazit reizdavanje.
sunbeach kaže:waraxe kaže:Meni od treceg jos nije, vjerujem da ce doci do 26.5 jer vec tada izlazzi rok od 60 dana, tj. taj necu moci naplatiti pa cu morati trazit reizdavanje.
Sto ne ides preko DHL brze poste uzmu ti 15e ali se ne patis i ne strepis kada ce i da li ce da dodje i da li ce cek da istekne.
hajro2 kaže:
sunbeach kaže:
GunsBrother kaže:Poz ljudi. Odneo sam prvi cek pre 2 nedelje... I kako cu saznati kada je cek prosao. Da li to mogu da saznam nekako na adsensu kad budu legle pare...? Hvala unapred...
GunsBrother kaže:Poz ljudi. Odneo sam prvi cek pre 2 nedelje... I kako cu saznati kada je cek prosao. Da li to mogu da saznam nekako na adsensu kad budu legle pare...? Hvala unapred...
nibs kaže:Meni još nije došao ček od 3, a ni od 4 mjeseca (26.3 i 24.4 su poslani)
Jel ima još netko ovakvih i/ili sličnih problema![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke