• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Podizanje adsense ceka

GunsBrother kaže:
Pozdrav ljudi... Zanima me da li neko koristi pri slanju ceka ovu Secured Express Delivery sto uzimaju 15 jura... Koliko je to bolje. I da li stize dosta brze ili je par dana razlika..? Hvala unapred... :waving

Ne stize nista brze, desavalo se cak da moj prijatelj kome salju obicnom postom, dobije cek pre mene. Ali sa ovom opcijom bar mozes da pratis gde je cek u svakom trenutku preko DHLovog sajta i sigurnije je da ce stici. Na ovu opciju sam presao nakon sto su mi izgubili jedan cek negde pa mi je bilo previse da se cimam jos koji put i cekam.

Meni cekovi stizu redovnom postom, do sada sam ih dobio 9 i svi su stigli u roku od 5 dana od dana izdavanja!

ciprijani kaže:
Meni cekovi stizu redovnom postom, do sada sam ih dobio 9 i svi su stigli u roku od 5 dana od dana izdavanja!
na koju lokaciju?

meni u bih dolaze vec godinama po mjesec dva s zakasnjenjem ... znaju doci i poslije 90 dana...

ciprijani kaže:
To jednostavno nije moguće.
mariopazi kaže:
ciprijani kaže:
na koju lokaciju?

meni u bih dolaze vec godinama po mjesec dva s zakasnjenjem ... znaju doci i poslije 90 dana...

Uz pomoć kojeg trika ti isplate ček stariji od 2 mjeseca?

Pozdrav ljudi citao sam prethodne postove i zanima me sledece..(Iz Crne Gore sam pa ako ima jos neko neka mi jse javi)
1.da li od trenutka kada sam ukucao kod na adsensu trebaju da mi posalji cek (presao sam granicu) ili ja trebam nedje da najavim ? (Podesio sam da mi mjesecno salju cek ali ovo mi je prvi pa me zanima jer vec nekih 15 dana je proslo od kad sam ukucao kod )

@hajro2 ... nema trikova znas ti to ...
jednostavno ako je cek istekao trazim reizdavanje i cekam opet... to se pocelo desavati u posljednjih 7-8 mjeseci... dobio sam info da je problem neka njemacka banka...

mariopazi kaže:
jednostavno ako je cek istekao trazim reizdavanje i cekam opet... to se pocelo desavati u posljednjih 7-8 mjeseci... dobio sam info da je problem neka njemacka banka...

Da, i ja sam imao isti problem, jednostavno zahtijevaj da ti šalju ček iz Irske.

aleksej kaže:
Meni još ne prave problem u Komercijalnoj, verovatno zato što me poznaju. U svakom slučaju ja imam još dva Adsense čeka da primim i to je to, rekao sam bye bye tom servisu.

Pa zasto napustas!?Bilo bi dobro da nas uputis na sve te zamke zbog kojih napustas da budemo pazljivi.

hajro2 kaže:
mariopazi kaže:

Da, i ja sam imao isti problem, jednostavno zahtijevaj da ti šalju ček iz Irske.

Meni odmah u startu šalje irska banka. Sve prošlo ok. Evo treba da bude poslan naredni ček 31-og pa ću napisati kako je sve prošlo.

Meni je stigao pre 2 dana cek, juce sam ga odneo u Credy banku i videcu do kad cu da cekam. Receno mi je da ih pozovem za oko desetak dana trebalo bi leci tada novac.

Banka Intesa, čeka se tačno 30 dana. Svaki ček sam bez problema unovčio, najviše sam čekao 32 dana, ali opraštam im. :)

zeraprinc kaže:
Banka Intesa, čeka se tačno 30 dana. Svaki ček sam bez problema unovčio, najviše sam čekao 32 dana, ali opraštam im. :)

Kolika je provizija?

Ista banka kod mene u Sarajevu ne radi to. A Unicredit mi uzela 12KM provizije.

Vatra Wolf kaže:
Ista banka kod mene u Sarajevu ne radi to. A Unicredit mi uzela 12KM provizije.

12 km na koliki iznos?

Pošto očekujem ček od 700€ , u koju banku je najbolje da ga nosim?

meni još uvijek kasni ovaj sto je poslat u martu, takodjer sto je poslat u aprilu. Iz Bosne sam

waraxe kaže:
meni još uvijek kasni ovaj sto je poslat u martu, takodjer sto je poslat u aprilu. Iz Bosne sam

Pa nije ni meni stigao od Aprila, doći će vjerovatno 5. ili 6. Juna.

A od Marta mi stigao 5. Maja.

hajro2 kaže:
Pošto očekujem ček od 700€ , u koju banku je najbolje da ga nosim?

Komercijalna banka .. uzimaju 1% provizije i isplate su relativno brze u odnosu na ostale banke .

Komercijalna se sada po brzini isplate nista ne razlikuje od drugih banaka, ceka se 40 dana, ali za utehu imaju najmanju proviziju od svih drugih banaka

Back
Na vrh