• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Podizanje adsense ceka

nibs kaže:
je li možda nekome došao ijedan ček poslat u zadnjih par mjeseci? Imaju li samo problema oni koji imaju BiH adresu primanja ili isto vrijedi i za RH?

Evo meni od aprila nije..

Pozdrav ljudi imam jedno pitanje.
treba da dobijem prvi cek iznos oko 600e, e sada me zanima kako da znam da li je on poslat?
Pisalo mi je da do 15og proverim podatke za slanje i sad posle 15og pise da ce do 1og biti isplaceno, da li to znaci da su ga vec poslali?

nibs kaže:
je li možda nekome došao ijedan ček poslat u zadnjih par mjeseci? Imaju li samo problema oni koji imaju BiH adresu primanja ili isto vrijedi i za RH?

Nama u Srbiji preko DHL stize redovno plati se 15e i stigne za par dana a koliko znam u RH mogu preko Western Union-a da im stizu uplate tako da oni ni ne moraju cekovima.

Aleksa92 kaže:
Pozdrav ljudi imam jedno pitanje.
treba da dobijem prvi cek iznos oko 600e, e sada me zanima kako da znam da li je on poslat?
Pisalo mi je da do 15og proverim podatke za slanje i sad posle 15og pise da ce do 1og biti isplaceno, da li to znaci da su ga vec poslali?

Ne nisu jos poslali salju do prvog a u Payments mozes videti da li je poslat cek.

Oke hvala poslali su 24og,
Zanima me jel se nesto promenilo proslih meseci za banke u Srbiji, jel Komercijalna zadrzava cekove po 40+ dana kao sto se prica ili i dalje brzo isplacuju nevezano za nova pravila? I ostale banke isto? Da se kojim cudom nesto nije promenilo na bolje?

Pozz,imam jedno pitanje nije mi bas najjasnije oko self holda sad mi ovako pise u payments

Unpaid Finalised Earnings prior to 1 June 2013

Your payments are on hold.

No payments will be issued.

Payment hold selected - uncheck Hold Payment box to release
Please select or verify a form of payment

Amount €97.90
Method Cheque - Standard Delivery
Payee name **************
This payment will be issued before 30 June if there are no holds on your account.

Jeli meni sad poslat cek od maja ili ne jer sam stavio hold.*

forbes56 kaže:
Jesi ,

Payment hold selected - uncheck Hold Payment box to release

Nisam razumio tvoj odgovor:(

Zadržao si isplate - odčekiraj -zadrži žadrži plaćanja kvadratić da omogućiš isplate

forbes56 kaže:
Zadržao si isplate - odčekiraj -zadrži žadrži plaćanja kvadratić da omogućiš isplate

Ma nije to znam da su on hold ali interesuje me dali taj hold utijece na ovu isplatu od prslog mjeseca maja.
Amount €97.90
Method Cheque - Standard Delivery
Payee name **************
This payment will be issued before 30 June if there are no holds on your account.

20.06. stigao mi je PIN kod i odmah sam odcekirao obustavu placanja, inace imam oko 100e zaradjeno za prosli mesec, hoce li mi cek biti poslat do kraja ovog meseca. Posto je danas 28. a nigde ne vidim da je cek polat :( Hvala unapred na odgovoru :)

Koliko sam ja razumio,ako prije mjesecnog obracuna odkljucas obustavu,sto znaci do 15 og kad se sve obracuna i ako predes prag za placanje poslat ce cek,ako si poslje 15og otkljuco placanje sva zarada ce ti biti obracunata sa tekucim mjesecom.Ispravite me ako grijesim.

Inace ovo mi pise u delu Peyments:

Ukupni iznos neplaćene zarada do 1. lipnja 2013.

Iznos 93,61 €
Način Ček - Standardna dostava
Naziv primatelja: ****************
Ovo je plaćanje izdano prije datuma 30. lipnja ako nema zadržanih plaćanja na Vašem računu.

Kada se izda cek sta konkretno treba da pise ?

Inace procitao sam ovu temu na ovom forumu "kada-mogu-ocekivati-cek-t-8626.html"
i lik je 26.01. dobio PIN kod i uneo ga i istog meseca mu je i cek poslat :)

deki kaže:
Inace ovo mi pise u delu Peyments:

Ukupni iznos neplaćene zarada do 1. lipnja 2013.

Iznos 93,61 €
Način Ček - Standardna dostava
Naziv primatelja: ****************
Ovo je plaćanje izdano prije datuma 30. lipnja ako nema zadržanih plaćanja na Vašem računu.

Kada se izda cek sta konkretno treba da pise ?

Inace procitao sam ovu temu na ovom forumu "kada-mogu-ocekivati-cek-t-8626.html"
i lik je 26.01. dobio PIN kod i uneo ga i istog meseca mu je i cek poslat :)

Pa eto pise ti ako nisi imo blokirana placanja kad je uradjen obracun poslat ti je cek.

Nije poslat - da je poslat pisalo bi u Payments Details - tu bi stajao cek najverovatnije kao i datum kada je poslat. Inace obracun je do 15-tog u mesecu, a slanje cekova posle 15-tog u mesecu.

Ajde vi stariji money makeri recite nesto mi smo se zapetljali.

Obracun je do 15og u mesecu i sve promene placanja treba da budu unete do 15og u mesecu. Ono sto sam zakljucio iz mnogo googlanja i iz licnog iskustva je da u vecini slucajeva cek salju od 24og do 27og. Kada ti posalju cek pisace ti sa strane da je izdat i kog datuma je izdat.

nibs kaže:

BiH ovdje:

Martovski sto je stigao u Maju kasnio debelo. Inace oko 14 u mjesecu stigne, u Maju stigao 22.
Aprilski sto je trebao doci ovaj mjesec jos nije stigao i cisto sumnjam da ce doci.

Nema druge nego Fedex aktivirat.

Hellas kaže:
nibs kaže:

BiH ovdje:

Martovski sto je stigao u Maju kasnio debelo. Inace oko 14 u mjesecu stigne, u Maju stigao 22.
Aprilski sto je trebao doci ovaj mjesec jos nije stigao i cisto sumnjam da ce doci.

Šta ćeš postići sa Fedex ?

Vatra Wolf kaže:
Hellas kaže:
BiH ovdje:

Šta ćeš postići sa Fedex ?

Ček će stići za 3 dana , samo što ih ne dostavlja Fedex već DHL

Back
Na vrh