Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nibs kaže:je li možda nekome došao ijedan ček poslat u zadnjih par mjeseci? Imaju li samo problema oni koji imaju BiH adresu primanja ili isto vrijedi i za RH?
Aleksa92 kaže:Pozdrav ljudi imam jedno pitanje.
treba da dobijem prvi cek iznos oko 600e, e sada me zanima kako da znam da li je on poslat?
Pisalo mi je da do 15og proverim podatke za slanje i sad posle 15og pise da ce do 1og biti isplaceno, da li to znaci da su ga vec poslali?
forbes56 kaže:Zadržao si isplate - odčekiraj -zadrži žadrži plaćanja kvadratić da omogućiš isplate
deki kaže:Inace ovo mi pise u delu Peyments:
Ukupni iznos neplaćene zarada do 1. lipnja 2013.
Iznos 93,61 €
Način Ček - Standardna dostava
Naziv primatelja: ****************
Ovo je plaćanje izdano prije datuma 30. lipnja ako nema zadržanih plaćanja na Vašem računu.
Kada se izda cek sta konkretno treba da pise ?
Inace procitao sam ovu temu na ovom forumu "kada-mogu-ocekivati-cek-t-8626.html"
i lik je 26.01. dobio PIN kod i uneo ga i istog meseca mu je i cek poslat![]()
nibs kaže:je li možda nekome došao ijedan ček poslat u zadnjih par mjeseci? Imaju li samo problema oni koji imaju BiH adresu primanja ili isto vrijedi i za RH?
Hellas kaže:nibs kaže:je li možda nekome došao ijedan ček poslat u zadnjih par mjeseci? Imaju li samo problema oni koji imaju BiH adresu primanja ili isto vrijedi i za RH?
BiH ovdje:
Martovski sto je stigao u Maju kasnio debelo. Inace oko 14 u mjesecu stigne, u Maju stigao 22.
Aprilski sto je trebao doci ovaj mjesec jos nije stigao i cisto sumnjam da ce doci.
Nema druge nego Fedex aktivirat.
Vatra Wolf kaže:
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke