• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Payoneer Kartica

zoranz88 kaže:
InFlames20 kaže:
Inače, kad hoću dodati bank account dobijem ovu grešku:
"We were unable to process your bank account registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date."

Isti problem sam imao i ja. Pisao sam Paypalu i dobio sam odgovor:
I checked your PayPal account and I updated its settings so you should be able now to successfully register your US Bank account. Please be aware that you should be able to do it within up to 4 hours from the time when this e-mail was sent to you.
i posle toga sam uspešno dodao US Bank account.

Evo odgovorili su i meni danas, stvarno u roku 24h i dodao uspješno račun :)

Hmm.. evo ja cekam vec 2 dana i nisu mi jos nista odgovorili :O
Ne znam sta se desava?

n0thing722 kaže:
Ne znam sta se desava?

He he, danas je nedjelja. :)

Kapetan Bačvica kaže:
n0thing722 kaže:
Ne znam sta se desava?

He he, danas je nedjelja. :)

ufff... to nisam uzimao u obzir... :D
Hvala na odgovoru.. hehehee

Evo i ja da raportiram. Kartica mi je stigla za dve nedelje (uzeo sam preko oDeska). Loadovao sam je i danas sam je prvi put iskoristio. Moram da priznam da sam se zesce uzentao s obzirom da mi je ovo prvi put da podizem pare pomocu "stranog" payment processor-a

Koliko sam uspeo da izracunam, na bankomatu je dolar bio 81.49 RSD (i nije mi ponudio nikakvu opciju za konverziju valute) naravno plus provizija $2.45, dok je u prodavnici bio 82.17 RSD, a po danasnjem kursu NBS-a dolar je 84.76 RSD. Sto se mene tice :drinking

Idalje mi ne odgovaraju za USPS.. proslo je 5 dana od prve poruke, a drugu poruku sam poslao pre oko 2dana i nista.. :)
Ne znam da li ja nesto radim pogresno ili sta?
Na onom sajtu za prijavu, izaberem How Do i apply? I napisem sve sto treba, posalju mi mail (prvi put sam odgovorio na ono sto su pitali na mailu (ali mail je taj automatski), drugi put nisam odgovorio) i nista.. Ne odgovaraju nistaa :(

Da li mi neko moze reci iz BiH koliki je dnevni limit na bankomatu prilikom podizanja novca na bankomata sa payoneer kartice. Hvala..

Konacno mi je stigao odgovor za USPS i omogucili su mi ga...
Sada da li bi neko mogao da mi pomogne, kako da ga spojim na Paypal?
Hvala

n0thing722 kaže:
Konacno mi je stigao odgovor za USPS i omogucili su mi ga...
Sada da li bi neko mogao da mi pomogne, kako da ga spojim na Paypal?
Hvala

Imas tamo podatke od banke, samo idi u PayPal na Add bank account, upises ih i gotovo. Ako ne uspijes javi se PayPalu.

InFlames20 kaže:
Imas tamo podatke od banke, samo idi u PayPal na Add bank account, upises ih i gotovo. Ako ne uspijes javi se PayPalu.

Kad udjem na Add/Edit bank accounts dobijem ovo :
Bank Accounts isn’t available
PayPal doesn’t offer this feature at this time.

Da se javim PP supportu ili mogu nesto da uradim ?

Vidim da si iz Srbije, možda vi ne možete primat lovu ili nešto. Ne znam kako ti pomoć, vjerojatno ima netko na forumu ko ce uletit pa se strpi.

n0thing722 kaže:
InFlames20 kaže:

Kad udjem na Add/Edit bank accounts dobijem ovo :
Bank Accounts isn’t available
PayPal doesn’t offer this feature at this time.

Da se javim PP supportu ili mogu nesto da uradim ?

Ne možeš ako ti je PP nalog registrovan na Srbiju... ako kao neki staviš državu Sloveniju, trebao bi da možeš primati do 3300$ godišnje na PP, i prebaciti taj novac na Payoneer.

aha, a da li oni to mogu nekako da provere, tj. da li sam ja stvarno iz npr. slovenije ili neke druge drzave koju stavim ? :)

Mogu. Ne bih ti preporucio to da radis. Mogu da ti zatraze da posaljes dokumenta kao dokaz o prebivalistu, sto ti naravno neces moci. Meni su tako banovali nalog. A najgore od svega, kada je posle odredjenog vremena konacno u Srbiju stigao Paypal, doduse zamo za placanje ali daj sta das, ja krenuo da otvorim ponovo nalog ovog puta sa pravim podacima, i oni mi posle par dana banovali i taj nalog. Verovatno su provalili da sam vec otvarao lazni nalog i jednostavno mi nisu dali da napravim novi ponovo.

LeonMak kaže:
Imate li nešto novca na računu? Paypal mora skinuti neki manji iznos kao "verification fee".
Drugo, provjerite jesu li potpuno isti podaci na PP i Payoneeru (adresa jednako upisana i sl.)

Štovani Forumaši, cijeneni Leone,
Ovo pitanje nisam sreo ni ovdje, a ni šire. :)
Naime, u situaciji sam da moram zatvoriti (obični) bankovni račun koji koristim za vezu s Paypalom.
Kanim ga (PP) potom povezati sa Payoneerom koji ću tek otvoriti preko Elancea. Leaon kaže da trebam imati neki iznos na Payoneeru a ne na PP-u, zato mislim da je ovo u potpunosti izvodivo? :)
Paypalu neću ništa ni govoriti nego samo ovako učiniti i problema ne bi smjelo biti?
To što account neko vrijeme nije povezan sa nijednom karticom neće rezultirati problemom, osim naravno nemogućnošću financijske aktivnosti online ?
(Kasnije kad to aktiviram, dodam račun na Profile > Add/Edit Bank Account, to smo već riješili.)

Molim te Leone da mi potvrdiš ovo, a naravno i vi ostali Forumaši koji se kužite i koristite Payoneer, a ima vas dosta.

Hvala svima na pažnji i eventualno odgovoru. :fever

Problema ne bi trebao imati nikakvih prilikom brisanja stalnog bankovnog računa i dodavanja novog. Što se tiče same procedure, kada budeš hteo vezati US Payment Service (US bankovni račun) sa Paypal-om, neće ti biti potrebne pare ni na Paypal ni na Payoneer. Paypal će ti poslati dve male sume na USPS račun radi verifikacije (tipa $0.04 i $0.02). Tvoje će biti potrebno da im napišeš koje su dve sume koje si primio.

Kada budeš vezao Payoneer karticu sa Paypal-om, morat ćeš imati novac na Payoneer računu, jer će tada Paypal povući novac sa tvoje kartice (čitaj Payoneer naloga). Da bi verifikovao karticu na Paypal-u, morat ćeš im dostaviti četverocifreni kod koji će biti na izvodu od ove transakcije (na izvodu će pisati PP*XXXXCODE (XXXX je taj četverocifreni kod).

Da bi nalog koristio u potpunosti (plaćao i primao novac sa Paypal-a na Payoneer) morat ćeš uraditi obje verifikacije.

Pa meni se to čini sasvim ok... Ne moraš imati ništa na PP, uvijek moraš imati na onom računu koji hoćeš povezati na paypal.
Vjerojatno znaš da za skidanje novca s PP osim same payoneer kartice moraš kod payoneera zatražiti i USPS (bank account).
Na paypalu su payoner kartica s koje plaćaš i payoneerov USPS account na koji povlačiš novac dvije odvojene stvari.

edit: Sad vidim da ti je IxGuru odgovorio još preciznije. Uglavnom, ne bi trebalo biti nikakvih problema. Uživaj ;)

Imam payoneer karticu preko godinu dana, dobio sam je preko webmoneya, sad me zanima dali mogu dodati da mi neka druga firma koja šalje uplate preko payoneera pošalje na moj payoneer account?

Imam jedno početničko pitanje pa se nadam brzom odgovoru. Evo koristim payoneer već neka 2 meseca uglavnom za plaćanje online i na bankomatu. Danas sam prvi put plaćao u radnji s njom pošto sam zaboravio svoju Visu, i nisam morao da unesem PIN kod.

Mislim ako mi nije tražilo PIN kontam i sam da je logično da za ovu karticu to ne treba ali onda nema nikakve zaštite ako je neko ukrade može i da je koristi. :)

Tako da pitanje je da li je svima tako ili sam ja baš baksuz pa se to samo meni desilo? :)

Ja sam probao da platim adwords i stumbleupon i nije mi prihvatilo nijedno. Podrska kaze da ne podrzavaju payoneer, sto mi nije jasno kad je to navodno mastercard kao i svi drugi.

Back
Na vrh