• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Payoneer Kartica

Dali je moguce isplacivati lovu na payoneer sa ostalih stranica ako je payoneer kartica dobivena npr. preko webmoneya?

Moguce je, provereno.
Ja sam karticu prvi put uzeo preko jedne kompanije, a koristio sam je za Pay Pal.
Novu sam dobio preko 2Checkouta, a koristim je isto za Pay Pal.

djetlic kaže:
Dali je moguce isplacivati lovu na payoneer sa ostalih stranica ako je payoneer kartica dobivena npr. preko webmoneya?

Ne, payoneer kartica koja je narucena preko webmoney-a moze se koristiti samo za webmoney!

Kod mene je slucaj sledeci.
Moju novu Payoneer karticu sam dobio preko 2Checkouta, a na samom nalogu Payoneera imam US bank racun koji je vezan za PayPal. Sa Paypala uspesno prebacujem na 2checkout, a onda karticom podizem novac.
Nisam direktno probao da karticu vezujem za neku drugi servis kao sto je webmoney, vec veza postoji samo izmedju US bank racuna i Paypala.
Odgovorio sam ti da je moguce jer je moj Payoneer nalog vezan i za 2checkout i za Paypal.

Da li se sad komentarise o toj EURO Payoneer Prepaid kartici ili klasicnoj payoneer kartici preko koje se moze dizati novac sa svih ostalih sajtova,iako je narucena preko jednog sajta npr. odesk-a.Evo ovde sam i ja nekada davno postavio sl.pitanje i dobio sam odgovor: https://internetzarada.org/showthread.php?tid=11800

asix kaže:
Kod mene je slucaj sledeci.
Moju novu Payoneer karticu sam dobio preko 2Checkouta, a na samom nalogu Payoneera imam US bank racun koji je vezan za PayPal. Sa Paypala uspesno prebacujem na 2checkout, a onda karticom podizem novac.
Nisam direktno probao da karticu vezujem za neku drugi servis kao sto je webmoney, vec veza postoji samo izmedju US bank racuna i Paypala.
Odgovorio sam ti da je moguce jer je moj Payoneer nalog vezan i za 2checkout i za Paypal.

To vise ne moras raditi,jer paypal dozvoljava primanje novca u Srbiji.

Primanje na payoneer karticu koja je dobivena preko posrednika ipak radi i sa ostalima. Dobio sam ju preko webmoneya, a jucer mi je sjela lova sa plugrusha. Fee je 2$ za normalnu transakciju (2 dana) ili 5$ za ubrzanu (2 sata).

Jel netko u zadnje vrijeme uspio povezati paypal i payoneer, tj. isplatiti sa paypala na payoneer?

Mislio bih otvoriti Payoneer racun imam 16 god.Bavim se produciranjem EDM muzike..Jeli moram platiti 25$ odma kad otvaram Payoneer racun ili??

Traže ti dokumenta za verifikaciju, ne znam da li imaš ličnu kartu ili pasoš. $25 ti skidaju od prve uplate.

Ne mozes da napravis payoneer na sebe ako imas ispod 18 godina, mozda jedino na nekog od roditelja s njihovim podatcima.

Znaci jeli kada bih zaradio nesto para onda bi mi tek oduzeli?

Da li ima neko da je mu Amazon isplatio na Payoneer, koliko dugo je trebalo da legne kada Amazon uplati?

Jako sam nov u svemu ovome. Registrirao sam se na payoneer i sad me zanima kada cu dobiti karticu jer mi nigdje ne pise o_O

Back
Na vrh