• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Payoneer Kartica

InFlames20 kaže:
A da?
A dobro, onda se bar zna koji su fees za Elance :)

Neka netko drugi posta fees za druge firme partnere pa da imamo sve na okupu.

U suštini to nema suviše poente. Ima zaista ogroman broj partnera i razlike su male. Od toga da li ćeš imati mesečno 3$ naplaćeno za održavanje (ili 1$ ako imaš 3+ transakcije) ili će to biti 20$ ili 30$ godišnje (sada se ne sećam tačno), pa do toga da li će ti se skidati 2.5$ ili 3.15$ po ATM transakciji...

Ne znam kakvi su sada card activation fees, meni je taj fee bio 25$ (u Srbiji sam).

Prilično sam siguran da najgore uslove imaju oni koji se prijave direktno na Payoneer, a ne sa sajta partnera.

Ja sam uzeo u decembru i uporedjujuci cene preko partnera i samostalnog uzimanja ( inace sam preko partnera ) nema nikakve razlike. To jest ima za one iz normalnih zemalja, ali vidim da to zavisi od partnera do partnera, ja sam imao nekih 35$ na adfly vec mi godinu dana stojalo tamo pa sam iskoristio za dobijanje kartice.

Jedino sto sam dobio karticu za 2 nedelje a kolega koji je naruci 2 dana posle ali direktno je cekao oko mesec i po.

vYulYjd.png

Davor kaže:
Ja sam uzeo u decembru i uporedjujuci cene preko partnera i samostalnog uzimanja ( inace sam preko partnera ) nema nikakve razlike. To jest ima za one iz normalnih zemalja, ali vidim da to zavisi od partnera do partnera, ja sam imao nekih 35$ na adfly vec mi godinu dana stojalo tamo pa sam iskoristio za dobijanje kartice.

Jedino sto sam dobio karticu za 2 nedelje a kolega koji je naruci 2 dana posle ali direktno je cekao oko mesec i po.

vYulYjd.png

Što kaže Šojić " u lepo smo se društvance uvatili " što se tiče zemalja. :(

Koliko se čeka odobrenje za USPS kad se pošalju ti dokumenti i to?

Meni je prošlo već sigurno 10ak dana i ništa još :/

I da li ste svi vi koji koriste USPS od Payoneera bez problema dodali taj US checkings account na PayPal?

Kad ti payoner odobri USPS odmah ga dodaš na PP bez problema, autorizacija ide brzo, dan-dva max.
Ne sjećam se koliko je trajalo da mi odobre, mislim da je išlo brže. Cimni ih preko foruma, obično su dosta 'helpful' ;)

Znači meni nešto ne štima jer nisam dobio potvdu a prošlo je već dosta :/

A da li kad dodam taj USPS na PayPal, da li PP traži neku verifikaciju tog računa? Tj moram li imati novaca na Payoneer kartici da bi PP mogao skinuti dolar-dva da potvrde da je moj?

Evo pogledao sam stare emailove i transakcije, ne znam koliko ti to znači jer je to bilo prije dvije godine.
Uglavnom, kontaktirao sam ih preko foruma, oni su mi nakon par dana poslali koje sve podatke trebam dati uz zahtjev za USPS.
Poslao sam im sve tražene dokumente 25.2. a odobrili su 27.2.
Isti dan povezao sam PayPal, oni su za autorizaciju skinuli dva sitna iznosa (0,20 i 0,04$ - znači sića ali nešto moraš imati). Ja sam trebao na paypalu samo upisati koji su to iznosi. To je sve išlo brzo, tako da sam isti dan povukao prve novce s PayPala na Payoneer USPS.

Još jednom napominjem, ne znam koliko se promijenilo od tada. U svakom slučaju, ako je nešto zapelo preporučujem kontaktirati ih, preko foruma nađeš nekog od njih tke je odgovarao na neko slično pitanje, šibneš pm, ide dosta brzo.

Koliko se secam, moras imati par dolara na Payoneer nalogu da bi mogao da uradis verifikaciju US Payoneer racuna.
Ja sam na Payoneer nalogu dosao nekako do novca sto sam iskoristio za verifikaciju.
Koliko mi je poznato nije moguce prebacivanje Payoneer to Payoneer izmedju fizickih lica.
Ja sam to probao i ako probas vise od 3 puta blokirace ti racun. Moras preko neke firme napuniti racun.
Postoji stranica za Load novca sa neke tvoje druge kartice (visa, master), ali to ne dozvoljava, tek kada stalno imas prihode na payoneer, onda ti tu opciju odobrava.

asix kaže:
Postoji stranica za Load novca sa neke tvoje druge kartice (visa, master), ali to ne dozvoljava, tek kada stalno imas prihode na payoneer, onda ti tu opciju odobrava.
Hm, znam sigurno da je početkom 2013 load s kartice bio moguć i za ljude koji su tek dobili Payoneer karticu. Ne znam da li se nešto promijenilo u međuvremenu.

Inače, dobra stvar za ljude koji posluju s američkim firmama je što možeš iz svog Payoneer accounta (ako imaš USPS) poslati "US Payment Request" za primanje uplate preko računa od američkih firmi.

@asix - Sve i jedna iznešena tvrdnja je netačna:

- Payoneer card 2 card je dostupan svim korisnicima njihovog servisa, uključujući i fizička lica.
- Load kartice je moguć za sve korisnike, bez obzira na trenutno stanje kartice.

lxGuru kaže:
@asix - Sve i jedna iznešena tvrdnja je netačna:

- Payoneer card 2 card je dostupan svim korisnicima njihovog servisa, uključujući i fizička lica.
- Load kartice je moguć za sve korisnike, bez obzira na trenutno stanje kartice.

Payoneer je dostupan svim korisicima fizickih lica naravno, samo mislim da bi dobio karticu moras to uraditi preko neke firme i mislim da imas neka ogranicenja u koriscenju ako ne koristis aktivno, karticu, racun.
Druze, ja sam pokusao da uradio da stavim novac preko Loada na Payoneer karticu, ali nisam uspeo, ne dozvoljava mi, a evo i odgovora zasto:
http://community.payoneer.com/index.php?/topic/6592-when-can-i-use-the-private-loading-service/
Imaju opciju prebacivanja novca sa racuna na racun (pokusao sam da prebacim jedno prijatelju neku sicu kako bi imao za verifikaciju na Pay Pal), ja sam pokusao ali mi nije uspelo:
http://www.payoneer.com/CardToCard.aspx

Mozda i nisam u pravu, samo sam izneo onako kako je meni radilo, ili kako sam shvatio.

Evo sad sam pokusao da uradim Load novca, ali mi kaze: "Private loads are not supported for this card". Ne koristim cesto payoneer karticu, pa moguce da me to zeza. Imam tamo 40-ak dolara sa kojih svakog meseca skidaju po 3 dolara.

Ljudi jedno pitanje, vidim da se pise o tome , ali ne shvatam bas najbolje.

Zanima me, kada zelim da spojim PP i Payoneer, da li mi treba neki podatak ili bilo sta drugo osim te verifikacije racuna (preko koje skidaju 1.5$) ?
Hvala

Potrebno je da kod njih uz karticu prijaviš se i za US Payment Service (ako želiš prebacivati novac na Payoneer).

lxGuru kaže:
Potrebno je da kod njih uz karticu prijaviš se i za US Payment Service (ako želiš prebacivati novac na Payoneer).

Imam ja to, njihov US racun povezan sa PayPalom sa kojeg i prebacujem novac na Payoneer, sve to radi ok.
Nesto su menjali oni tu oko tog US naloga, pa mi sad nesto nelogicno.
Primam novac preko tog US racuna koji je povezan sa PayPalom, ali mi na stranici, na Payoneeru stoji:
Your US Payment Service Information:
Bank Name:
Bank Of America
onda oni brojevi, pa na kraju:
Account Type:
Checking

Kao da se proverava, a i stoji mi oranz dugme da mogu da posaljem zahtev: "Send a US Payment Request". Mozda se ovo odnosi na nesto drugo.

Javio sam se Payoneru preko njihovog foruma, izgleda je odobren USPS, nego PayPal radi probleme. Poslao sam im mail pa će vidjeti.

Inače, kad hoću dodati bank account dobijem ovu grešku:
"We were unable to process your bank account registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date."

Koliko vidim puno ljudi ima problema s tim. Ako mi ne odgovore do ponedjeljka, zovem ih na ovaj broj:
00353 1 436 9111

Rade pon-pet od 8am do 4pm po našem vremenu.

InFlames20 kaže:
Inače, kad hoću dodati bank account dobijem ovu grešku:
"We were unable to process your bank account registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date."

Isti problem sam imao i ja. Pisao sam Paypalu i dobio sam odgovor:
I checked your PayPal account and I updated its settings so you should be able now to successfully register your US Bank account. Please be aware that you should be able to do it within up to 4 hours from the time when this e-mail was sent to you.
i posle toga sam uspešno dodao US Bank account.

@asix - od decembra su ubacili nove usps račune, sada sa bank of amerika, a do tada je bio first century bank, ali i dalje su aktivni stari usps podatci i moja preporuka ti je da se drzis starih, brze je procesuiranje uplata na starijim podatcima (first century bank).

Back
Na vrh