Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zoranz88 kaže:Interesuje me ako iz nekog razloga ne budem zadovoljan sa Payoneer-om i želim da prestanem da ga koristim da li je to komplikovano i da li postoje neki troškovi koje bi morao da platim?
Coder-X kaže:Je li netko imao ovaj problem:
Kada pokušam dodati bank account na paypalu kojeg mi je dodijelio payoneer, dobijem ovaj error: "We were unable to process your bank account registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date."
zoranz88 kaže:Koji je maksimalan iznos (po transakciji) koji može da se podigne sa Payoneer karticom na bankomatima Komercijalne banke?
zoranz88 kaže:Dobio sam i odgovor od Komercijalne banke: Maksimalan iznos koji možete da podignete karticom izdanja druge banke na bankomatima Komercijalne banke 40 novčanica po transakciji, a u skladu sa limitom koji je odredila banka izdavalac kartice.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke