• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Payoneer Kartica

aleksej kaže:
Zar CF ne leže utorkom uveče, to nisi hteo da plaćaš onaj load fee od $5? :D

Hahaha da da :D

Interesuje me ako iz nekog razloga ne budem zadovoljan sa Payoneer-om i želim da prestanem da ga koristim da li je to komplikovano i da li postoje neki troškovi koje bi morao da platim?

zoranz88 kaže:
Interesuje me ako iz nekog razloga ne budem zadovoljan sa Payoneer-om i želim da prestanem da ga koristim da li je to komplikovano i da li postoje neki troškovi koje bi morao da platim?

Jednostavno prestaneš da ga koristiš. Nema nikakvih dodatnih troškova, s tim da će ti vremenom na ime održavanja otići sav novac koji ostaviš na kartici.

davno sam napravio racun e sada imam problem dobio sam karticu od njih ali nemogu se sjetiti korisnickog imena niti lozinke, da li zna netko kako to rijesiti. Njih sam kontaktirao ali pitali su me za sigurnosno pitanje ali nemogu ga se sjetiti koje sam stavio

Uspioo sam se sjetiti i aktivirao sam karticu. lol

Pitanje:

Treba da popunim US Payment Service formular i treba da izaberem svrhu na osnovu usluga koje ću da dobijam isplate pa sada za isplate od kompanije koja funkcioniše po eCpm, cpc i cpa principu šta je pravilnije izabrati:

1) Marketing and copywriting.
2) Affilite programs and CPA.
3) Advertising and publishing.

Coder-X kaže:
Je li netko imao ovaj problem:

Kada pokušam dodati bank account na paypalu kojeg mi je dodijelio payoneer, dobijem ovaj error: "We were unable to process your bank account registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date."

Isti problem imam i ja. Pokušavam već dva dana da dodam i non stop isti problem.

Imate li nešto novca na računu? Paypal mora skinuti neki manji iznos kao "verification fee".
Drugo, provjerite jesu li potpuno isti podaci na PP i Payoneeru (adresa jednako upisana i sl.)
Ako ni jedno od ovoga nije problem, pokušajte sistem koji je ovdje opisan: http://www.cashyourprofits.com/22/

Batonja kaže:
Transakciju obavio danas,opet stoji fee 0$ i dalje ne kapiram sta se desava :D.
Meni nekada piše fee, nekad ne piše, uglavnom sam ručno izračunao tako da i kada piše $0 fee on je svejedno "ukalkulisan" u ukupan iznos koji je skinut sa računa.

Pretpostavio sam i ja tako nesto,ali opet sam se nadao da su mozda skinuli fee :crazy_grin:lol

Koji je maksimalan iznos (po transakciji) koji može da se podigne sa Payoneer karticom na bankomatima Komercijalne banke?

Ja sam je naručio početkom decembra i stigla mi 30 decembra, mislio sam da će da je zahvate ovi praznici pošto dosta njih priča da im trebalo u proseku 40+ dana tako da sam se prijatno iznenadio. :)

zoranz88 kaže:
Koji je maksimalan iznos (po transakciji) koji može da se podigne sa Payoneer karticom na bankomatima Komercijalne banke?

Idi na bankomat i vidi, mislim da je na svim bankomatima u Srbiji maksimalno 10 000 po transakciji, onda samo opet ubaciš karticu u možeš opet.

Dobio sam i odgovor od Komercijalne banke: Maksimalan iznos koji možete da podignete karticom izdanja druge banke na bankomatima Komercijalne banke 40 novčanica po transakciji, a u skladu sa limitom koji je odredila banka izdavalac kartice.

zoranz88 kaže:
Dobio sam i odgovor od Komercijalne banke: Maksimalan iznos koji možete da podignete karticom izdanja druge banke na bankomatima Komercijalne banke 40 novčanica po transakciji, a u skladu sa limitom koji je odredila banka izdavalac kartice.

Ovo mogu da potvrdim, transakcije od 40.000 din prolaze bez problema. Uvek odaberi "bez konverzije" kada ti ponudi opciju, jer je mnogo bolji kurs u tom slučaju.
Jedini "problem" koji imam sa bankomatima ove banke jesu stare, pohabane novčanice koje mi izbacuje, neke oštećene od vode, na nekima ispisani brojevi hemijskom olovkom. Te novačnice lepo odvojim i njima platim račune u dotičnoj banci. ;)

Meni Komercijalna banka opet na veće sume izbacuje sve novčanice od po 2000 dinara koje su nove. Onda kada plaćam nešto svi me zagledaju, jer retko viđaju novčanicu od 2000 dinara, još ova sva sija, lepa, sveža. :D

Back
Na vrh