• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Novi WebShop - Plaćanje putem AlertPay-a i MoneyBookers-a

deedee1whoa kaže:
Tačno, trebaju nam samo oni koji primaju AP. Ima DinoDirect koji podržava WebMoney. I OfferAny AlertPay, ali ih nisam probao. Ima li ko da jeste?
Nego, bio sam strpljiv, stigao mi je paket, sve što sam naručio za $41 mi je došlo u Srbiju za nekih mesec dana.
To je očekivano za prvi put i planiram ponovo nešto da naručim. Igrao sam na sigurnu kartu, ispod $50 i nisu mi carinili tj ništa dodatno nisam platio. Samo ovo online... Probaću i nešto skuplje da naručim ali se plašim da mi na carini ne naplate debelo... Ima li za to saveta?
Pročitaj ovu temu od početka i naćićeš sve odgovore.

evo ja sam naručio nešto sa techno discounta i to prvi i zadnji put dostava je trajala točno 30 dana ok to mi je jasno, njihova podrška je preeeeloša samo da napomenem da su mi dali krivi broj za pračenje pošiljke i da sam več htio zvat carinu i pitati zašto je moj paket u belom manastiru a treba ić za zagreb, ok da kažem par riječi o samom uređaju naručio sam tablet pc 7" došo on meni doma sasvim drugi tablet jači procesor drugi os trebao je bit 1.7 koj ni ne postoji to sam kasnije saznao, a u mojem je 2.2 ok znači kao trebao bi bit i bolji nego onaj šta sam ja zapravo naručio, što se tiče uređaja kad sam ga prvi put primio u ruke plastika je tako jadna da to nemogu opisat to je valjda 30 puta prerađena plastika sva iskirvljena ja sam to pritisnuo nekako su se kopčice primile ajd dobro, touch je tako neprecizan da lovi svugdje samo ne tamo di treba, ekran izlizan-izdrapan kao da je korišten več 5godina, iskreno mene je to strah koristit jer čekam sekundu kad če se raspast i krepat žali bože 107$ upalio sam ga dvaputa i vratio u kutiju samo da ga uspijem uvalit nekom bar za tolko kolko sam ja dao, hhehe da sad sam se sjetio čak nisam dobio ni punjač za naše tržište nego za američko sa one dvije plosnaste pločice, a evo i slika:

9497b0.jpg

2648d0.jpg

7950df.jpg

zaključak: nikad više svjestan sam bio napola šta ču dobit ali ovo ne vrijedi ni 30$,alertpay je blokirao isplate na karticu pa mi se činilo kao logično riješenje, manite se toga to je sve kinesko smeče koje ne vrijedi 1/5 one cijene

nisam htio ni stavljat payment proof na facebook stranicu njihovu jer neču više nikad ništa kupiti od njih hahaha,a neda mi se svađati s njima jer rađe ču ga bacit u smeče nego slat to sranje u kinu i da platim opet poštarinu

Izgleda da su se pokvarili jer na pocetku su svi hvalili a sad ih svi pljuju :D

Al' je ekran izgreban o_O
To vam je kad necete da kupujete od domacih Kineza :crazy_grin

a ja sam hteo to da kupim hvala ti sto si se zajebao umesto mene ucim na tudjim greskama :D

deedee1whoa kaže:
Tačno, trebaju nam samo oni koji primaju AP. Ima DinoDirect koji podržava WebMoney. I OfferAny AlertPay, ali ih nisam probao. Ima li ko da jeste?
Nego, bio sam strpljiv, stigao mi je paket, sve što sam naručio za $41 mi je došlo u Srbiju za nekih mesec dana.
To je očekivano za prvi put i planiram ponovo nešto da naručim. Igrao sam na sigurnu kartu, ispod $50 i nisu mi carinili tj ništa dodatno nisam platio. Samo ovo online...
Evo i slikovito:
newpx.jpg

Nisam ni jednim proizvodom u potpunosti zadovoljan. Krema kao krema, nema još rezultata. Izgleda da će ispasti da ničemu ne služi. Naočare imaju neki čudan oblik, stvarno me zanima ko ima takvu glavu i izbočene jagodice ili šta već! A mami sam uzeo player od 4 GB, zvuk nije najsjajniji, čist je ali se vidi razlika između njega i mog HTC Smart-a ali može biti do običnih slušalica koje su poslali. Probaću da priključim kvalitentnije... Anyways, naručiću uskoro neke stvari koje su provereno dobre, a nadam se da će biti drugih sajtova sa kvalitetnijim proizvodima plus da prihvataju AlertPay zato što ne možemo u Srbiji da koristimo PayPal.

Krema ti vjerovatno nece pomoci.d:
Naocale su garant pravljene za kosooke....Xd
A mp4,probaj stavit neke kvalitetnije slusalice,te sto dodu su sranje...

Poprilično sam siguran da taj mp4 nema više od 2gb. Probaj ga full napuniti i onda probati dali sve radi. Googlaj malo "fake mp4 memory", hrpa kineza prodaju lažnjake. Ja sam preko ebaya naručio 10ak komada od različitih trgovaca svih veličina 4/8/16 gb i na svima je samo 2 gb bilo iskoristivo, mada je na svima u propertisu pisala veća memorija. Svi su po izgledu bili ko tvoj (kopija ipoda).

dirty_sanchez kaže:
evo ja sam naručio nešto sa techno discounta i to prvi i zadnji put dostava je trajala točno 30 dana ok to mi je jasno, njihova podrška je preeeeloša samo da napomenem da su mi dali krivi broj za pračenje pošiljke i da sam več htio zvat carinu i pitati zašto je moj paket u belom manastiru a treba ić za zagreb, ok da kažem par riječi o samom uređaju naručio sam tablet pc 7" došo on meni doma sasvim drugi tablet jači procesor drugi os trebao je bit 1.7 koj ni ne postoji to sam kasnije saznao, a u mojem je 2.2 ok znači kao trebao bi bit i bolji nego onaj šta sam ja zapravo naručio, što se tiče uređaja kad sam ga prvi put primio u ruke plastika je tako jadna da to nemogu opisat to je valjda 30 puta prerađena plastika sva iskirvljena ja sam to pritisnuo nekako su se kopčice primile ajd dobro, touch je tako neprecizan da lovi svugdje samo ne tamo di treba, ekran izlizan-izdrapan kao da je korišten več 5godina, iskreno mene je to strah koristit jer čekam sekundu kad če se raspast i krepat žali bože 107$ upalio sam ga dvaputa i vratio u kutiju samo da ga uspijem uvalit nekom bar za tolko kolko sam ja dao, hhehe da sad sam se sjetio čak nisam dobio ni punjač za naše tržište nego za američko sa one dvije plosnaste pločice, a evo i slika:

9497b0.jpg

2648d0.jpg

7950df.jpg

zaključak: nikad više svjestan sam bio napola šta ču dobit ali ovo ne vrijedi ni 30$,alertpay je blokirao isplate na karticu pa mi se činilo kao logično riješenje, manite se toga to je sve kinesko smeče koje ne vrijedi 1/5 one cijene

nisam htio ni stavljat payment proof na facebook stranicu njihovu jer neču više nikad ništa kupiti od njih hahaha,a neda mi se svađati s njima jer rađe ču ga bacit u smeče nego slat to sranje u kinu i da platim opet poštarinu

E kolega pa izgleda da nisi imao srece jer ja sam narucio takav bijeli i mogu reci da mi je stvarno super. Ok izrada nije kao neki top uredjaji ali android radi super i touch mu je jako precizan. Ja sam ga platio na Technodiscount24 122.59$ a prodao sam ga u Rijeci za 1100 kuna eto i zaradio skoro 400 kuna na njemu. Evo ovo je link od tog bijelog http://www.technodiscount24.com/lap...7-touch-screen-wifi-umpc-mid-128mb-ram-white-

Takodjer usporedio sam taj iz Kine koji sam kupio sa jednim brand name Tablet-om od Acer-a koji kosta 1500 kuna i mogu ti reci da nema neke razlike osim sto jer kuciste od Acer-ovog malo kvalitetnije. Eto to su moji utisci

djetlic kaže:
Poprilično sam siguran da taj mp4 nema više od 2gb. Probaj ga full napuniti i onda probati dali sve radi. Googlaj malo "fake mp4 memory", hrpa kineza prodaju lažnjake. Ja sam preko ebaya naručio 10ak komada od različitih trgovaca svih veličina 4/8/16 gb i na svima je samo 2 gb bilo iskoristivo, mada je na svima u propertisu pisala veća memorija. Svi su po izgledu bili ko tvoj (kopija ipoda).

Mogu ti reci da to nije istina. Moj prijatelj je narucio sa Technodiscount24 MP4 player isti kao ovaj crni sto su postavljene slike samo u crvenoj boji i imao je 3,89 GB kad ga je testirao. Ja sam vidjeo taj MP4 player i nije los samo sto mu baterija jako kratko traje i to mu je mana.

deedee1whoa kaže:
deedee1whoa kaže:
To je očekivano za prvi put i planiram ponovo nešto da naručim. Igrao sam na sigurnu kartu, ispod $50 i nisu mi carinili tj ništa dodatno nisam platio. Samo ovo online...
Evo i slikovito:
newpx.jpg

Nisam ni jednim proizvodom u potpunosti zadovoljan. Krema kao krema, nema još rezultata. Izgleda da će ispasti da ničemu ne služi. Naočare imaju neki čudan oblik, stvarno me zanima ko ima takvu glavu i izbočene jagodice ili šta već! A mami sam uzeo player od 4 GB, zvuk nije najsjajniji, čist je ali se vidi razlika između njega i mog HTC Smart-a ali može biti do običnih slušalica koje su poslali. Probaću da priključim kvalitentnije... Anyways, naručiću uskoro neke stvari koje su provereno dobre, a nadam se da će biti drugih sajtova sa kvalitetnijim proizvodima plus da prihvataju AlertPay zato što ne možemo u Srbiji da koristimo PayPal.

Vjeruj mi ja sam narucivao puno sa ebay od kineza i nema tu razlike. Nepostoji ti kvalitetniji i ne kvalitetniji webshop. Svi ti kineski proizvodi su isti.

Hvala na odgorvorima.

djetlic kaže:
MP4 player nisam u potpunosti napunio fajlovima ali i da ima 2 GB verujem da će mami biti dovoljno. Sad sam se setio, kaže da mora da ga puni svaki dan, i to npr sluša pola sata, baterija ode, onda napuni za 20 minuta ili šta već (figurativno govoreći) i opet sve u krug. I plus teško se pritiska po tasterima što pokazuje da je jedan od najgorih kineskih proizvoda... Al' sada bar znam na čemu sam sa ovakvim proivodima.

Jeli mozda jos neko kupio ove slucalise: 5 in 1 Hi-Fi Wireless Headphone Headset w/Mic for FM TV PC Radio DVD

Jesu li stereo ili ne ? Moje izgleda da nisu, steta kako cu sad igrat CS-a :D

Jer cudno mi je to sve posto je lik iz supporta rekao da su stereo, LAZOV ?

liska kaže:
Jeli mozda jos neko kupio ove slucalise: 5 in 1 Hi-Fi Wireless Headphone Headset w/Mic for FM TV PC Radio DVD

Ja sam ih narucio prije 2 i po mjeseca i nikad mi nisu stigle.Vec 20 dana se natezem sa njima,obecali su da ce mi vratiti novac ali nikako da mi ih posalju...

Ebay je mila majka. Ako ti predmet ne stigne, vracaju lovu, ako stigne defektan, poslikas i salju drugi ili vracaju lovu (bez da ga saljes natrag). Vecina trgovaca su korektni, samo treba kupovati od ljudi koji imaju bar 1000 transakcija i najmanje 99 posto pozitivno. Ja na ebayu imam preko 100 transakcija, kupovao sam stvari od 50 centi do 120 $$ i samo dvaput sam trazio drugi item jer je doslo defektno i ljudi su odma poslali drugo kad sam im poslao slike. Ovakvi mali webshopovi nisu bas nesto pouzdani jer nicu svaki dan i uglavnom je sve dropshipping pa ni nemogu utjecati na kvalitetu poslanih predmeta. Jos bi dodao da svi koji primaju samo moneybookers i alertpay bez paypala su mi sumnjivi jer svi znaju koliko je moneybookers support spor i nemozes im se bas zaliti dok ako platis paypalom, u onom zakonskom roku bez problema dobijes lovu cim podignes claim.

Maximus kaže:
liska kaže:

Ja sam ih narucio prije 2 i po mjeseca i nikad mi nisu stigle.Vec 20 dana se natezem sa njima,obecali su da ce mi vratiti novac ali nikako da mi ih posalju...

Vratit ce ti oni sigurno novce jer su stvarno korektni sto se tog tice. Meni bi uvijek vratili ako doje do nekog problema. Kako sam dobio informaciju od njih je da so radili veliki update Webshop-a pa su bili dosta zauzeti zato treba imati i strpljenja.

Novi Webshop ce im imati Affiliate program, RMA sistem, neki Gift voucher i jos dosta tog.

liska kaže:

Pa kako mozes reci lazov. Ja sam kupio ove slusalice i mono su ali to sam znao. Pa imas kod svakog predmeta opis i nigdje nepise da su stereo tako da se stvarno nemozes buniti nisu oni krivi.

Sto se tice supporta nikad nemoj slati email jer tamo ti samo odgovara neki agent koji i nezna bas puno ocito on samo odgovara na mailove. Ako mislis kontaktirati support onda to uvijek na www.technodiscount24.com/support i dobro je sto se cijela prepiska vidi jer je to ticket system.

Zasto nisi ovdje pitao prije nego si mislio kupiti pa ja bih ti odmah rekao da su mono.

djetlic kaže:
Ebay je mila majka. Ako ti predmet ne stigne, vracaju lovu, ako stigne defektan, poslikas i salju drugi ili vracaju lovu (bez da ga saljes natrag). Vecina trgovaca su korektni, samo treba kupovati od ljudi koji imaju bar 1000 transakcija i najmanje 99 posto pozitivno. Ja na ebayu imam preko 100 transakcija, kupovao sam stvari od 50 centi do 120 $$ i samo dvaput sam trazio drugi item jer je doslo defektno i ljudi su odma poslali drugo kad sam im poslao slike. Ovakvi mali webshopovi nisu bas nesto pouzdani jer nicu svaki dan i uglavnom je sve dropshipping pa ni nemogu utjecati na kvalitetu poslanih predmeta. Jos bi dodao da svi koji primaju samo moneybookers i alertpay bez paypala su mi sumnjivi jer svi znaju koliko je moneybookers support spor i nemozes im se bas zaliti dok ako platis paypalom, u onom zakonskom roku bez problema dobijes lovu cim podignes claim.

Jedna mala ispravka.
Na Ebay ima takodje mnogo dropshipinga.Od toga ljudi zive,hteo sma i ja ,al nemam prokleti paypal jos,inace odlican nacin zarade,naravno ko se snalazi u tome......

ma ja više sa ovog shopa nebi naručio ni šibice pa to je zadnji kineski šrot dosta mi je bilo ovo, ova kineska plastika je prerađena valjda več 1000 puta, manite se toga nemaju oni pojma šta prodaju ja sam dobio sasvim neki 10 tablet, lažu samo da prodaju to je normalno ja ovo ne mogu prodati ni za 50$ ovdje jer svi znaju kakav je to šrot nisu ljudi glupi, ko oče pravi internet shoping naravno da če kupovat na ebayu makar bilo i 5 godina rabljeno neki brand se više isplati kupit rabljeni nego novi kineski, @mrki24 hahahaha majstore pre jak si mi šta braništ tolko taj shop da nemaš neke veze sa njim možda :-S

dirty_sanchez kaže:
ma ja više sa ovog shopa nebi naručio ni šibice pa to je zadnji kineski šrot dosta mi je bilo ovo, ova kineska plastika je prerađena valjda več 1000 puta, manite se toga nemaju oni pojma šta prodaju ja sam dobio sasvim neki 10 tablet, lažu samo da prodaju to je normalno ja ovo ne mogu prodati ni za 50$ ovdje jer svi znaju kakav je to šrot nisu ljudi glupi, ko oče pravi internet shoping naravno da če kupovat na ebayu makar bilo i 5 godina rabljeno neki brand se više isplati kupit rabljeni nego novi kineski, @mrki24 hahahaha majstore pre jak si mi šta braništ tolko taj shop da nemaš neke veze sa njim možda :-S

Nisi trebao da narucujes tehniku odatle.A ni sa jednog drugog shopa,to je rizicno uzimati iz webshopa.

dirty_sanchez kaže:

Ma ne ne zasto bih ikoga branio samo izlazem svoja iskustva. Ja kad narucujem kod kineza sam spreman da necu dobiti neku kvalitetu pa se zato nekad iznenadim kad nesto bude dobro a ja se tom nisam nadao.
Ja ga kazem da sam narucio bijeli i da je stvarno bio super tako je kako je nemam sta lagati.

Ljudi vidim danas da je Technodiscount24 dobio novi izgled i puno noviteta a jedan od tih je Affiliate koji mene osobno najvise interesira.

Back
Na vrh