• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Novi WebShop - Plaćanje putem AlertPay-a i MoneyBookers-a

Ja sam nesto narucio na Ebay-u i postarina je besplatna. Postar donio koverte a ne paket, ja nisam bio tu nego sestra i mama, i morale su da plate 3 KM po jednoj koverti, a lijepo pise da je postarina besplatna. Ja mislim da oni naplacuju uslugu sto ti donesu na kucnu adresu posiljku.

To sam i ja pomislio,da naplacuju uslugu.
Stvari su donešene u kuverti...
Ma nije mi toliko do 5KM,ali ne volim kada neznam šta plaćam,ako netko ima kakav link kojim mogu potvrditi da se ovo mora naplaćivati bilo bi mi lakše....

EDIT:
Dobio odgovor od tech-a:
"At the time of your order the FM Transmitter was for a short time not in Stock and we have shipped a two another items so you dont have to wait for a complete order. Some days after your first shippment we have also dispatched a FM Transmitter and here are the Tracking Details for the package:

Tracking Nr. xxxxxxxxx
Tracking Website: http://www.track-trace.com/post"
Gledam tracking number i piše da je u HR,znaci da ce brzo doći...

:)

Moram da spamujem al nema drugog nacina, oces ti rain.blader isprazniti te privatne poruke vec 3 dana pokusavam da ti posaljem PP, za ono sto si pitao :sigh

homerruma kaže:
bojanposao kaže:
Evo stigla Plasma Ball napokon nakon mjesec dana :)
U ispravnom je stanju jos nakon par sati "koristenja" :crazy_grin
Lepo,lepo.Ali vise bi me zanimalo kolika je pocetna cena(na sajtu)a kolika je krajnja(na ruke)?
Da li je to BIH?

Airmail... koliko je pisalo toliko sam platio, nista dodatno nije placeno, ni postarina ni slicno.

Gdje se nalazi taj Tracking Nr?Nikako da skontam gdje ga mogu vidjeti...

To moras otici na facebook,te napisati na zidu broj svoje narudzbe i zatraziti tracking number.
Onda ce ti oni napisati u komentaru....

rain.blader kaže:
Ljudi, ja sam dobio naruceno i čekao 23 dana.Iz BIH sam te narucio sam 3 stvari vrijednosti 22.45$.
Od 3 stvari dobio sam 2,te je poštar naplatio 5KM iako na koverti pise oslobođeno od carine.(nisam ja platio,jer sam nisam bio doma inace bih se malo raspitao).)
WTF?
je me prati peh od kad god sam u ovoj net zaradi.... :(

To sto se placa od 3 do 5 KM je carinski pregled a ne postarina. Ako neko ima srece pa mu ne pregledaju paket, onda i ne placa isto.

Ja sam narucivao sa www.dealextreme.com i www.dinodirect.com i sve uredno dolazilo.

Ovaj poslednji ima jedno 50x vise artikala nego bilo koji slican sajt.

Sa Deal Extreme sam jednom cekao 35 dana, a jednom 16 dana. Sa Dino Direct 25 dana.

To sto se placa od 3 do 5 KM je carinski pregled a ne postarina. Ako neko ima srece pa mu ne pregledaju paket, onda i ne placa isto.

Ja sam narucivao sa www.dealextreme.com i www.dinodirect.com i sve uredno dolazilo.

Sa Deal Extreme sam jednom cekao 35 dana, a jednom 16 dana. Sa Dino Direct 25 dana.
Zašto se nekima naplati a nekima ne?

rain.blader kaže:

Zašto se nekima naplati a nekima ne?

Pa citaj gore. Carina ne pregleda svaki paket. Neki prodju i bez pregleda pogotovu oni manji ili koji ne izgledaju da imaju tehnicki sadrzaj.

Meni su otvorili zapakovan laser od 1 dolara i naplatili pregled, skuplja pita neg tepsija ispala. Isto tako uradili sa nekim upaljacem jer je imao povecu kutiju.

Sjemena za vrt od preko 300 dolara su propustili bez otvaranja iako su morali provjeriti koje sjeme ulazi.

Rapala varalice koje kostaju malo bogatstvo su mi pustili, takodje su propustili kolegi Kindle, a drugom ocarinili 50$ graficku pci-x x1 :D.

Znaci ako carina otvori paket imas taj trosak u suprotnom nemas.

Enter your code and click "Apply Coupon" to have your discount applied to your order.
Sta treba ovde da upisem nije mi jsano

kovac911 kaže:
Enter your code and click "Apply Coupon" to have your discount applied to your order.

Treba da upises neki kupon. Potrazi ga na netu ili na tom sajtu.
Kupon ti pruza odredjene pogodnosti tipa neki popust....

AleksaS kaže:
kovac911 kaže:

Treba da upises neki kupon. Potrazi ga na netu ili na tom sajtu.
Kupon ti pruza odredjene pogodnosti tipa neki popust....

Samo jedna stvar u vezi ovog shopa.
Ja sam njima radio logotip i bannere,uredno su me platili i kasnije mi je Alertpay uzeo taj novac.
Sumnjivi.

Hellas kaže:
rain.blader kaže:
Ljudi, ja sam dobio naruceno i čekao 23 dana.Iz BIH sam te narucio sam 3 stvari vrijednosti 22.45$.
Od 3 stvari dobio sam 2,te je poštar naplatio 5KM iako na koverti pise oslobođeno od carine.(nisam ja platio,jer sam nisam bio doma inace bih se malo raspitao).)
WTF?
je me prati peh od kad god sam u ovoj net zaradi.... :(

Jesi li siguran da na ovaj dinodirect.com moze da se placa AlertPay. Pogledao sam delimicno i nema ga naznacenog u payment opcijama.

Pa samo je naveo da je sa tih stranica narucivao i da mu je uredno dolazilo...
Nema ni na dealextremu AP samo PP

Interesuje me bili smio ovo da kupim, kako carina gleda na ovakve i slicne stvari?

HUI21498-250x250.jpg

http://www.technodiscount24.com/ind...eyword=telescop&category_id=0&product_id=1500

Maxell_02 kaže:
Jesi li siguran da na ovaj dinodirect.com moze da se placa AlertPay. Pogledao sam delimicno i nema ga naznacenog u payment opcijama.
sigurno. pogledaj bolje, prima garant. i naznacen je..

Back
Na vrh