• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Novi WebShop - Plaćanje putem AlertPay-a i MoneyBookers-a

cim skupim 100$ narucujem preko e-baya miš (kompjuterski :D ) R.A.T 7 :DDDDDD , samo daj boze da skupim :)

sorry, moja greska, u brzini "procitah" paypal umjesto alertpay..znam da paypal prima.
izvini :(

montozza kaže:
Maxell_02 kaže:
Jesi li siguran da na ovaj dinodirect.com moze da se placa AlertPay. Pogledao sam delimicno i nema ga naznacenog u payment opcijama.
sigurno. pogledaj bolje, prima garant. i naznacen je..

Dinodirect neprima Alertpay to sam provijerio. Ja sam jako zadovoljan sa www.technodiscount24.com i nemslim prelaziti na nikakav drugi Webshop. Istina je da ovi drugi imaju vise artikala ali i technodiscount24 ih svaki dan ima sve vise i vise.

rain.blader kaže:
Na dinodirect se ne moze placati preko ap-a.Bar ja ne mogu...

Ne neprima Alertpay vec sam provijerio. Trazio sam neki Webshop osim Technodiscount24 da prima Alertpay ali ga nisam nasao a i da jesam nemislim sad prelaziti i narucivati sa drugog Webshop-a jer sam stvarno zadovoljan sa www.technodiscount24.com

Svaki put kad primim predmet i postavim slike na njihovu Facebook Stranicu dobijem i diskont kupon za slijedecu kupovinu sto je stvarno super. Takodjer mi se svidja sto je korisnicka podrska na nivo jer jako brzo odgovaraju na upite kupaca.

Ja uopste nisam zadovoljan njima. Cekam po nekoliko dana da mi odgovore na email, a kad odgovore opet ne dobijem odgovor koji sam trazio.

srboljub1989 kaže:
Ja uopste nisam zadovoljan njima. Cekam po nekoliko dana da mi odgovore na email, a kad odgovore opet ne dobijem odgovor koji sam trazio.

Ma nista se nemoj brinuti i meni su malo sporije odgovorili nego uobicajeno i ispricali su se. Rekli su da su imali praznik neki njihov i da imaju jako puno posla nakon praznika sa procesuiranjem posiljki te da nisu stigli prije odgovoriti tako da ces sigurno dobiti odgovor.

bojanposao kaže:
Evo stigla Plasma Ball napokon nakon mjesec dana :)
U ispravnom je stanju jos nakon par sati "koristenja" :crazy_grin

Vidim da vam je stigao predmet. Je mozete postaviti sliku da vidimo kako to izgleda i link na TECHNODISCOUNT24 tako da nemoramo traziti. To bi bilo super

Bez uvrede ali ima li neko da je kupio nesto ozbiljno a ne nekakve loptice, rekete, mrezu za hvatanje leptira i slicne kineske igracke ? Pod ozbiljnim podrazumevam neki komad elektronike tipa monitor, neki external hdd, ram ili nesto ne vezano za kompjutere.

06062011210.jpg

Sat mi nije baš nešto,malo je debel,ali baterije na usb punjenje su mi dobre,bar zasada.. :)

http://www.technodiscount24.com/ind...ct&keyword=watch&category_id=0&product_id=477
http://www.technodiscount24.com/index.php?route=product/product&product_id=140

Ima li neko da je dobio kakvu isporuku ovih dana?Ja cekam vec 42 dana...Cini mi se da niko nije ovoliko cekao.Inace sam iz Bosne!

i ja čekam 36 dana još ništa..kontaktiro sam ih i rekli su kao nešto da su sigorno neki problemi u pošti u Kini.. da će provjerit i etoo

U poslednje vreme izgleda da imaju problema... Dobio sam Tracking Number ali već danima
stranica nije update-ovana, sve po datumima ali je polovina prazna. Tako da trenutno očigledno
imaju nezgode ali verujem da će ih rešiti. Samo se brinem da li će srbi na carini da mi naplate...

imaju nezgode ali verujem da će ih rešiti. Samo se brinem da li će srbi na carini da mi naplate...

Ne da ce da ti naplate na carini nego te jos i zajebavaju.meni je paket stigao 12.06 u srbiju
23.06 dobijem pismo od carine da moram da im dostavim fakturu za kupljenu robu posto kao nisu pronasli racun u paketu.posle toga sam okrenuo jedno 10 telefona dok napokon nisam dobio postansku carinu novi sad gde mi stoji paket i na jedvite jade uspem da se dogovorim da im faksom posaljem racun koji sam skinuo sa mail-a koji sam dobio kada sam placao paket i sada cu u ponedeljak da ih nazovem i ako mi nisu prosledili paket za suboticu onda cu da ih oteram u tri lepe pa neka ga zadrze za sebe.
inace paket sam narucio pre 55 dana.

2 puta sam kupovao kod njih. Onaj stick za digitalnu televiziju na kompu i zadnje svjetlo za bic.. došlo za mjesec dana...

Ubjedljivo najgori web shop. Meni su zagubili posiljku. Cekao sam vise od 45 dana, i naravno nisam je primio. Posle nekoliko mailova su mi vratili pare. Ebay je zakon. Za 7 dana sa dobio posiljku. I uglavnom cekam od 7 - 15 da mi stigne ono sto narucim.

srboljub1989 kaže:
Ubjedljivo najgori web shop. Meni su zagubili posiljku. Cekao sam vise od 45 dana, i naravno nisam je primio. Posle nekoliko mailova su mi vratili pare. Ebay je zakon. Za 7 dana sa dobio posiljku. I uglavnom cekam od 7 - 15 da mi stigne ono sto narucim.

Zamisli, zagubili ti posiljku?! Hmmm, nisi razmisljao da mozda oni nemaju nista sa tim!? A da...ti si i dalje ogorcen...i pare su ti ukrali...-.-

dealextreme.com

28.06.2011 narucio robu u vrednosti Total: USD 29.09
EUR 22.43
01.07.2011 roba poslata
13.07.2011 robu podigao u posti Srbije bez dodatnih troskova

homerruma kaže:
dealextreme.com

EUR 22.43
01.07.2011 roba poslata

I oni su takodje dobri. Ja placam te troskove jer mi se roba carini. Velika je vrijednost.

srboljub1989 kaže:
homerruma kaže:
dealextreme.com

EUR 22.43
01.07.2011 roba poslata

I oni su takodje dobri. Ja placam te troskove jer mi se roba carini. Velika je vrijednost.

Al oni ne prihvataju AP?? Samo PayPal....

Tačno, trebaju nam samo oni koji primaju AP. Ima DinoDirect koji podržava WebMoney. I OfferAny AlertPay, ali ih nisam probao. Ima li ko da jeste?
Nego, bio sam strpljiv, stigao mi je paket, sve što sam naručio za $41 mi je došlo u Srbiju za nekih mesec dana.
To je očekivano za prvi put i planiram ponovo nešto da naručim. Igrao sam na sigurnu kartu, ispod $50 i nisu mi carinili tj ništa dodatno nisam platio. Samo ovo online... Probaću i nešto skuplje da naručim ali se plašim da mi na carini ne naplate debelo... Ima li za to saveta?

Back
Na vrh