Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hellas kaže:U BiH je potrebno oko 2 sata da lova sjedne na debitnu karticu nakon uplate.
Nema minimalnog iznosa koji mora ostati. Ako imas marku mozes kupiti nesto za tu marku.
Ja svoju bas intenzivno koristim i za placanje preko paypala i mb i vjeruj da je bas ovako.
Netko kaže:Hellas kaže:U BiH je potrebno oko 2 sata da lova sjedne na debitnu karticu nakon uplate.
Nema minimalnog iznosa koji mora ostati. Ako imas marku mozes kupiti nesto za tu marku.
Ja svoju bas intenzivno koristim i za placanje preko paypala i mb i vjeruj da je bas ovako.
e to me je zanimalo, ja sam bio nestrpljiv pa sam ispucao 3 pokušaja prije nego su istekla ta 2 sata.
U svakom slucaju hvala ti na informaciji, sada bar znam za idući put.
hara91 kaže:Jedno pitanje za one koji su vec vrsili isplate sa MB racuna,ja trenutno na MB racunu imam oko 135eura i sada bih to da isplatim,takodje imam devizni racun,.Danas sam otisoa do banke pitao swift code i ona tamo teta mi je rekla taj kod.Esad kada ukucam taj cod poslije toga se pojavi da ukucam accoun number,da li je to ovaj broj sto pise na deviznom
Je, to je broj koji piše na deviznoj knjižicihara91 kaže:Jedno pitanje za one koji su vec vrsili isplate sa MB racuna,ja trenutno na MB racunu imam oko 135eura i sada bih to da isplatim,takodje imam devizni racun,.Danas sam otisoa do banke pitao swift code i ona tamo teta mi je rekla taj kod.Esad kada ukucam taj cod poslije toga se pojavi da ukucam accoun number,da li je to ovaj broj sto pise na deviznom
Netko kaže:Je, to je broj koji piše na deviznoj knjižicihara91 kaže:Jedno pitanje za one koji su vec vrsili isplate sa MB racuna,ja trenutno na MB racunu imam oko 135eura i sada bih to da isplatim,takodje imam devizni racun,.Danas sam otisoa do banke pitao swift code i ona tamo teta mi je rekla taj kod.Esad kada ukucam taj cod poslije toga se pojavi da ukucam accoun number,da li je to ovaj broj sto pise na deviznom
hara91 kaže:Jedno pitanje za one koji su vec vrsili isplate sa MB racuna,ja trenutno na MB racunu imam oko 135eura i sada bih to da isplatim,takodje imam devizni racun,.Danas sam otisoa do banke pitao swift code i ona tamo teta mi je rekla taj kod.Esad kada ukucam taj cod poslije toga se pojavi da ukucam accoun number,da li je to ovaj broj sto pise na deviznom
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke