Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lxGuru kaže:Vremenom unazad, igrao sam mnoge igrice, međutim one su mi samo oduzimale vreme. Sada samo povremeno uđem na Kingsroad![]()
IMEmperor kaže:Ja sam ranije igrao Warcraft i Counter Strike dok sam bio mladji. Sad vec godinama ne igram igrice jer smatram da su gubljenje vremena i da to vreme mogu mnogo kvalitetnije da potrosim na neke kvalitetne stvari.
Vatra Wolf kaže:Bio sam fan Warcraft 3 i Frozen Throne. Nikad nisam igrao WoW... sad mi je drago zbog toga.
Sad igram WoT kad izađe testni server da isprobam tenkove. Ne moram igrati mjesec dana da bih otvorio tier 10 tank. Sad za 10 minuta otvorim 4-5 tier 10 tenkova.
IMEmperor kaže:Vatra Wolf kaže:Bio sam fan Warcraft 3 i Frozen Throne. Nikad nisam igrao WoW... sad mi je drago zbog toga.
Sad igram WoT kad izađe testni server da isprobam tenkove. Ne moram igrati mjesec dana da bih otvorio tier 10 tank. Sad za 10 minuta otvorim 4-5 tier 10 tenkova.
Da, taj Wow sam cuo da je velika zaraza. Mada isto tako znam par likova koji su dobro lovu uzimalu prodavajuci neke heroje iz te igrice, tako da moze biti i unosno ali mislim da je previsoka cena no life-a.![]()
sema kaže:Neznam točan broj ali na razvoju WOW-a je radilo više psihologa i financijskih stručnjaka od programera.
Igra je dizajnirana tako da stvara ovisnost malim sitnicama, nagradama, stvarima koje utječu na naš mozak i stvaraju osječaj zadovoljstva.
Blizzard je uvik zna nać dobitnu formulu kad su takve igre u pitanju![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke