• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Čega se igrate :)

Ja volim da se posvetim nekoj dubokoj narativi upakovanoj u RPG, nešto poput Witcher serijala, SW: Knights of the Old Republic, BioShock, neke Blizzard naslove.

Međutim to igram samo kada mogu da posvetim vreme, inače volim neke indie game naslove jer su baš pristupačni na Steam-u ili interaktivne avanture poput The Walking Dead ili The Wolf Among Us.

Omiljeni (i jedini koji povremeno pratim) eSport mi je StarCraft.

Thrix kaže:
vandanic, pretpostavljam da si onda igrao Skyrim? :)

Nisam, igrao sam taj serijal (Morrowind je bio lepo iskustvo u to vreme), ali je Oblivion ostavio veoma loš utisak na mene. Posle toga je došao Internet sa dosadnim Skyrim forama i prosto sam zaboravio da ta igra postoji. Godinama sam igrao te fantasy-based RPG igre i prosto ne mogu više da slušam o zmajevima, viljenjacima koji odlično rukuju sa lukom i strelama ili o patuljcima koji prave najbolje oklope. Witcher ću jedino da ispratim jer ima priču i narativu koja me privlači. Jedna od retkih igara (novijih) gde me nije mrzelo da radim side-quests.

Možda grešim, možda bih mnogo uživao u Skyrim-u, ali mislim da mu neću dati priliku u skorije vreme.

Ja ti svakako preporučam da odigraš Skyrim. Igra je toliko atmsoferična i toliko te uvuče u svoj OGROMNI svijet da je to nešto fantastično. A to pričam samo o vanilla verziji, bez ekspanzija, a o modovima da ne pričam. U jednom prijelazu se može ulupati stotine sati bez da ti je dosadno, a drugi prijelaz može biti totalno različit od prvog. Uglavnom, igra je moja definitivna preporuka. :)

Witcher (1) sam kupio neki dan kad je bio na Steam saleu, pa se nadam i to odigrati u skorije vrijeme također.

Ja igram WOT preko 11k borbi,ponekad Call of Duty 2 i 4 multiplayer,war thunder isto kad imam vremena,jos kad ubace tenkove igrat cu malo aktivnije jer WOT mi je poprilicno dosadio.

I ja igram World of Tanks i World of Warplanes, ova druga je puna buggova zasad a WOT brzo dosadi. Ranije sam igrao samo strategije i onda DOTU, za sve ljubitelje strategija preporucujem Hearts of Iron 3 ili Hearts of Iron 2-Darkest Hour, kako su to duboke i teske igre to je cudo ;)
Nema se puno vremena ali treba nekad i odmoriti malo.

selmirZ kaže:
I ja igram World of Tanks i World of Warplanes, ova druga je puna buggova zasad a WOT brzo dosadi. Ranije sam igrao samo strategije i onda DOTU, za sve ljubitelje strategija preporucujem Hearts of Iron 3 ili Hearts of Iron 2-Darkest Hour, kako su to duboke i teske igre to je cudo ;)
Nema se puno vremena ali treba nekad i odmoriti malo.

Gdje su bugovi na WoWP ? O kojim bugovima govoriš?

WoT brzo dosadi ? Ti si jedan od pametnijih. :D

began kaže:
Ja igram WOT preko 11k borbi,ponekad Call of Duty 2 i 4 multiplayer,war thunder isto kad imam vremena,jos kad ubace tenkove igrat cu malo aktivnije jer WOT mi je poprilicno dosadio.

11k borbi? Kako da ne dosadi? Sa toliko borbi imaš sigurno par desetki tipa E-100 , IS-7 , T-110E5 ili neka druga.

Ja sam došao do IS-7 i dalje mi se nije igralo. Igra razvija veliku ovisnost. Igraš da bi došao do tier 10, da bi mogao igrati clan wars, da bi osvojio gold, da bi kupio premium i još više igrao.... radije bih dao 10€ pa da opušteno igram.

Pa dobro meni WoT dosadio brzo, trebas oko 1500-2000 borbi da bi imao jedan tier 10 tenk, sa prosjekom od 250-300 XP a imas svega 20 mapa sa 2 verzije borbe,s prosjekom trajanja borbe od 10 min dobijes preko 300 sati igre da bi stigao do jednog tier 10 tenka, to znaci jedan mjesec dana igre da igras dnevno 11 sati i imat ces tier 10 tenk, meni licno toliko ponavljanja (skoro) jedne te iste stvari dosadi, svaka cast vama ostalima koji imate toliko vremena ;)
A sto se tice WOWP ja sam na par buggova naisao(i nisam jedini) nekad ne vidim svoj avion uopste, nekada nakon par borbi prije pocetka nove borbe zastopa na loading i nekada nakon par borbi sve crno u hangar osim aviona..igra je nova i nisu strasni buggovi, vjerovatno ce biti ubrzo popravljeni..Inace obje igre su veoma dobro odradjene.

WOWP se i meni vise svidja ali mi malo smeta poneki bug.

Ja sam igrao WoWP i možda je u beta verziji bilo takvih bugova. Sad koliko vidim nema ih.
Meni je smetao bug kad u onom display-u dole lijevo (gdje se vidi meta) bude prikazana Ground Target i zemlja ispod bude prozirna. Izgleda ko da meta stoji negdje u nebesima.

WoT je bio takav ali ima više verzija igre. Imaju clan wars, platoon, sad ima bitka 7 vs 7 (odlično bude) itd. Ipak treba dosta igrati da se dođe do tier 10 tenka.

WoT sam još u beti igrao i tad imao IS7 i išao na Mausa, kad su krenuli sa "pravom" verzijom onda sam izgubio sve tenkove i batalio sve to. Imao nalog, došao do nekog 5 tiera u dve grane i ostalo tako. I onda pre par meseci krenem ponovo da igram i skontam da se igra TOTALNO promenila. U beti gde sam bio dobar tenkista, ovde sam ispao jadni noob. Dosta mi je trebalo da se uhodam i opet sam počeo da gazim, imam jednu desetku (T110E5) sa kojom nisam ni igrao - ne vidim svrhu. Klanske igre ne igram, imam 2 premium tenka, trenutno sam na Tigru 2 i grindam do E75, imam neke grane izučene do 6-7 tiera i to je to. Premium plaćam već mesecima, a igram kad mi naiđe. Bez premiuma je smaranje.

Inače nego gore napisa War Thunder. Gledao sam na YT neke snimke, evo skidam igru da probam.

Gejmam svaku subotu navecer :p

A igrice.. Nedavno sam nesto sitno zaigrao crossfire ali cisto radi ekipe.

Kad sam bio mladji igrao sam call of duty, battlefield 2, starcraftove :)
Kad sam bio jos mladji fifu 96 ili tako nesto, death rally svakih par godina instaliram jer je zarazna, age of empires itd.

ogame je bila zaraza ali jednom me lupilo u glavu, kad sam vidio koliko vremena potrosim na igranje, pomislio sam da se toliko posvetim poslovnim stvarima i edukaciji mogao bi od toga imat koristi i jednog dana cak imat posao... :blush

Not much, možda jednu partiju LOL-a dnevno i meni dost

Prije sam igrao WCG ranked starcraft brood war (10 godina staža) :D

dbomestar kaže:
ogame je bila zaraza ali jednom me lupilo u glavu, kad sam vidio koliko vremena potrosim na igranje, pomislio sam da se toliko posvetim poslovnim stvarima i edukaciji mogao bi od toga imat koristi i jednog dana cak imat posao... :blush

Ovo je sustina svega, kada je meni sinulo ovo, znacajno sam smanjio igranje i posvetio se ucenju stvari od kojih cu da zivim, nisam se pokajao :)

Igram battlefield 3, assassins creed 4, far cry 3, crysis 2, minecraft... :D

Što mi to s Ogame-om zvuči poznato... Sve uz navijanje sata za FS :crazy_grin

Inače, ne igram baš ništa već duže vreme, par godina, čini mi se... Skinuo sam pre par meseci RIFT (f2p mmo rpg) na nagovor drugara, ali sam posle 2-3 logovanja i to batalio... Nije loša igra, ali i bez igara imam manjak vremena.
Ranije smo redovno polivali Heroes of M&M III, pa je zamenili 5-icom.
Jedno vreme smo imali umreženih par kompova pa se cepalo sve i svašta u multiplayer-u. E, to je bio poseban doživljaj.
Igrao se i wow neko vreme, ali spadam u onaj manji procenat koji se nije nešto preterano primio na igru... I tak', da ne nabrajam bezze...
A,da... Nekad davno sam uživao da prebijam drugare u Tekkenu. :)

Damien kaže:
Što mi to s Ogame-om zvuči poznato... Sve uz navijanje sata za FS :crazy_grin

Da, da i gubitak društvenog života jer "nisi poslao flotu na FS". :D

Damien kaže:
A,da... Nekad davno sam uživao da prebijam drugare u Tekkenu. :)

Tekken 3 je ostao dobra igra i najbolja igra tog žanra. Njubovi igraju sa Edijem (pravilo je udaraj po joysticku i Edi nešto uradi) , ovi malo bolji sa ostalim igračima. Ja sam volio igrati sa Brianom. Ima jake i noge i ruke i bruku nekih poteza kojima sve krši.

Trenutno samo Medal of Honor multiplayer i dovoljno, za sada ne dosadi. :D

Posljednjih mjeseci sam se zakačio na "Heroes and Generals". Po meni odlična multiplayer igra WW2 tematike, a posebna je što ima i strategy stranu i FPS stranu. Igra je u Beti, pa tko želi slobodno neka proba. Ima dosta ljudi sa ex-yu prostora.

Ja najvise igram novi Assassin's Creed IV, malo je zahtevniji a masina starija pa se samo pusi i secka po malo ali uspevam nekako da je prelazim. A od starijih najvise igram Mark of the Ninja.

Back
Na vrh