• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Čega se igrate :)

U zadnje vrijeme kad uhvatim vremena, da razbistrim glavu Agar.io ili 8 Ball Pool :)

PES 2016 sa kumićem kad se pojavi, DIRT 3 kad mi se vozi, Battlefield 4 kad mi se puca, Tera MMORPG kad mi se ne igra ništa :)

sve to naravno kad djeca pozaspu, a ja ne zaspim s njima :)

Igrao do pre mesec dana Agar.io sa Midhom starim IZF clanom, a inace igram Canter Strike 8 godina :)

Igram par dana ovaj Serious Sam 3: BFE i poprilicno je zabavna igra kad odmaknes od pocetnih par minuta.

Videh da je na Steamu na popustu, 1.9€ valjda je sad, pa sam uzeo da probam. Igrao sam prvi deo kad je izašao, sećam se da je ludilo bio, ideš i polivaš sve okolo. :D

Back
Na vrh