• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AlertPay

Novi izgled alertpay-a je stvarno super. Mnogo je prakticnije za pocetnike po meni. Sve pohvale za njih zbog ove promjene, a i zbog brzih transkacija na racun.

xpert90 kaže:
Dobio sam isplatu direktno na karticu sa AP-a. Tako da moze..

Cisto sam zatrazio $10 da testiram i sve je proslo ok.

Također, digao sam 10$ direkt na visa electron od splitske banke, i sve skupa nakon 6 dana iznos na kartici je sa 162 došao na 191 kunu.

5$ automatski oduzimaju pri svakoj ovakvoj transakciji plus još nešto sitno od ostatka.

Od AlertPay support-a sam saznao da cekovi u Srbiju ( a verovatno i ostale zemlje ex YU ) stizu za vise od 3 sedmice

OutlawPete kaže:
ovako,trebao bi 10$ na alertpay, u zamjenu dajem 60kn na ruke ili saljem na tekuci,pa ako ima netko tko je voljan pomoc neka se javi na pm,
hvala
Imam neka pitanja, nadam se brzom odgovoru...

Stigao mi je ček. Mogu li podići novac u bilo kojoj banci ili samo u onoj u kojoj imam račun?
Hoću li novac dobiti odmah ili je potrebna provjera, ako da, koliko dana?

Hvala.

Pitam za područje RH.

Feanor77 kaže:
OutlawPete kaže:
ovako,trebao bi 10$ na alertpay, u zamjenu dajem 60kn na ruke ili saljem na tekuci,pa ako ima netko tko je voljan pomoc neka se javi na pm,
hvala
Imam neka pitanja, nadam se brzom odgovoru...

Stigao mi je ček. Mogu li podići novac u bilo kojoj banci ili samo u onoj u kojoj imam račun?
Hoću li novac dobiti odmah ili je potrebna provjera, ako da, koliko dana?

Hvala.

Pitam za područje RH.

Ja mislim da je svugdje ista siutuacija sto se tice ceka,prvo odes do banke na kojoj imas otvoren dvizni racun predas tamo cek pdpises se par puta heh, i onda ti ona sluzbenica u banki kaze da ce cek ici na prvovjeru i za 40-ak dana novav ti tek stize na devizni i da jos kazem da banka uzima odredjenu proviziju sto ti nebi znao tacno reci koliko ja mislim da se to od ukupne svote odredjen procenat banka uzme sebi uzmu sebi

ja sam podigao 50 $ ( samo da vidim kako to funkcionise )
cek mi je stigao za 12 dana
otisao sam u banku ( komercijalnu )
treba im oko 20 dana dok ne podignem pare
pecat stoji na deviznom
uzeli su malo manje od 2.5 $

djetlic kaže:
Blokirali su isplate na karticu, nadam se da neće otići ko epassporte.

Ako ovako ostane duze vrijeme ja brisem AP account. Ne mogu da vjerujem da su ovo sebi dopustili. Ne znam sta bi sad da nam PP nije odobrio primanje novca ;)

AboNe kaže:
djetlic kaže:
Blokirali su isplate na karticu, nadam se da neće otići ko epassporte.

Ako ovako ostane duze vrijeme ja brisem AP account. Ne mogu da vjerujem da su ovo sebi dopustili. Ne znam sta bi sad da nam PP nije odobrio primanje novca ;)

Kad su blokirali? Ja sam bas juce primio novac na karticu, mada 8 aprila sam podeo zahtev za prebacivanje.

Prije par dana, neznam točno kad, vratili su i transakcije koje su bile u tijeku od subote.

Imali li nekih naznaka kada ce i da li ce biti u funkciji credit card withdraw?

ja sam pitao njihov suportt i kažu da će opcija isplate na karticu biti nedostupna dok ne riješe neke probleme,evo što su napisali :

"Due to some temporary issues with our third party banking partners, we wish to inform you that we will not be able to send validation codes to validate your credit card until further notice. We apologize for the inconvenience and will notify you once our banking partners have resolved the issue."

ovdje su meni rekli da nemogu validrati karticu na taj način da mi oni pošalju onih 0.01$ zbog trenutih problema,ali isto tako nemogu ni povlačiti novac na karticu......

I ima li kakvih novih saznanja kada bi moglo sve da proradi ?

Ja sam im poslao tiket jos pre par dana, nema nikakvog odgovora, ocigledno da imaju nekih problema...

Ovo i mene interesuje, pošto treba da verifikujem jedan ap nalog.

Back
Na vrh