• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Alertpay verifikacija

Izvinite na glupom pitanju, ali jel moze neko da mi kaze dve stvari:
1. Jel mogu da se prime pare na neverifikovan ap nalog?
2. Jel moze da se plati nesto neverifikovanim ap nalogom? (recimo hosting)

Malopre sam se ulogovao na svoj e-mail i imao sta da vidim... AlertPay: Funding status completed! KONACNO, a na mom AlertPay nalogu sada pise 'Personal Pro Verified'. Upravo sam zatrazio isplatu :D

E pa ristare meni nista nisu zavrsili,pare su mi poslali u ponedeljak a onda u utorak su me zvali iz banke da mi storniraju uplatu na alert pay

mene banke mrze
a os juce i ja njih
nemam pojma sta da radim dalje

Ristar87 cestitam :)

@gasica77 kako sad pa to, sta su ti rekli, sto su ti stornirali uplatu?

@strikan Hvala. Ne bih uspeo bez tebe ;)

@gasica77 Ne mogu da verujem!!! Insistiraj da pokusaju ponovo. To moze da se odradi 100% cim su to zavrsili i Strikanu i meni. Idi samo kod gospodje Dragane (u Hypo banci u Dusanovoj) kao sto sam ti i rekao. Meni je ona zavrsila posao i evo kroz manje od nedelju dana nalag mi je verifikovan. Sta da ti kazem, moras da imas i malo srece pa da naletis na prave ljude. Ne moze svako da ti odradi ovaj posao :(

ljudi to sto su vam uradili u hypo banci nesme da se radi! Tako su mi rekli kod mene u Zrenjaninu posto su razgovarali sa sefom deviznog sektora! Tako da neces moci! To je proslo pa proslo sto su uradili svo sledeci koji dodju nece moci! Jedino moras naci neku vezu kod tih menadzera koji ce da ti objasni sta da uradis i kako moze da se salje lova! Nemora da bude hypo! Ja sam jedva odradio sad cekam da legnu pare na ap!

serafim kaže:
ljudi to sto su vam uradili u hypo banci nesme da se radi! Tako su mi rekli kod mene u Zrenjaninu posto su razgovarali sa sefom deviznog sektora! Tako da neces moci! To je proslo pa proslo sto su uradili svo sledeci koji dodju nece moci! Jedino moras naci neku vezu kod tih menadzera koji ce da ti objasni sta da uradis i kako moze da se salje lova! Nemora da bude hypo! Ja sam jedva odradio sad cekam da legnu pare na ap!

E moram da priznam, fino si me zasmejao, :hysterical evo i chicha isto kaze:
http://www.youtube.com/watch?v=L7ylcyjROOI

ja dolazim iz Intesa banke u Novom Sadu..radnica mi je bez problema uradila sto je trebalo ...
(radnica me nije cudno gledala odmah je znala sta treba da uradi)
i sad cekam verifikaciju koji dan ...

nemojte da zaboraviti da upisete ime i prezime na listu (uradjeno u fotoshopu ili paintu ili itd)

kostalo me 51 dolar sto sam poslao i 2050 dinara transakcija...
srecno ostalima

Eto znaci opet se ponavlja ista prica, nije stvar moze li, nego znaju li? I to je na zalost slika i prilika svega kod nas.

e sad :stars
zvali me telefonom iz banke kako nije moguce sa nasom zemljom ta transakcija...

sutra idem ipak u drugu banku da trazim :stars

uspeo sam da verifikujem nalog preko Hypo banke u Novom Sadu...

konacno i ja...:stars:taunt:tease

Na zalost imam istih problema,kao i vecina ovde.. Naime, danas sam otisao do Hypo banke u Nisu, bas kao sto je ristar87 objasnio, ali uzalud.. Gospodja Dragana je, nakon sto me je pazljivo saslusala, rekla da ne moze to da odradi, zbog toga sto je dobila poziv iz Beograda u kome su joj zabranili da vrsi transakcije slicne ovoj.
Sada stvarno ne znam sta vise mogu da uradim. Svi saveti su dobrodosli.
Pozdrav!

Stvarno mi je zao da to cujem. Izgleda da je Serafim bio u pravu kada je rekao da to nesme da se radi kod nas, a ovo sto su zavrsili meni i ostalima mozda je stvarno bio neki njihov propust. Stvarno ne znam sta da ti kazem...

I da, zaboravih da napomenem, da mi je gospodja Dragana spomenula da mi je za verifikaciju potrebno odobrenje Narodne Banke Srbije.. lol
Mozda trebam da donesem i gospodina Tadica licno.. :S

Spartanac kaže:
I da, zaboravih da napomenem, da mi je gospodja Dragana spomenula da mi je za verifikaciju potrebno odobrenje Narodne Banke Srbije.. lol
Mozda trebam da donesem i gospodina Tadica licno.. :S

meni u NS rekla da prvi put ovo radi...pa zato je i proslo...pre nekoliko dana..

verovatno sledeci nece uspeti !!!:wub

ovo je srbija...boze :king

znam lika koji za 11$ hoce da verifikuje cak i paypal..ako vam treba,mogu vam ostaviti kontakt..

Evo sto se tice verifikacije, njihov rep je na wj forumu dao odgovor, prenosim u celosti:

You can verify your alertpay account by submitting us a support ticket containing the following information:

• Proof of address, such as a bank statement, credit card statement, phone bill or utility bill. The name and address must match with the information listed in your AlertPay account. Please ensure that the statement date is visible and that it is dated within the last 3 months.

• A government issued photo identification document, such as a passport, driver’s license, country/state ID. This identification must be valid and cannot be expired. Please ensure that your date of birth is visible. Please feel free to hide or blank out any irrelevant information such as your driver's license number or account balances.

You will also have to complete our phone validation procedure. To start the phone validation procedure, just follow these steps:
1. Login to your AlertPay account.
2. Click on “Profile”.
3. Under “Personal” Select “Verification”.
4. Click on “Phone Validation” and complete the steps.
Be sure to select Verification from the link bellow.
https://www.alertpay.com/en/contact.aspx

Ako moze ovako, eto nam spasa od ostrascenih bankarskih sluzbenika.

Back
Na vrh