edolegenda
Član
- Tu od
- 1 Kol 2011
ma sto ce vam verifikacija otvorite devizni racun i prebacite novac na njega uz proviziju od 15$ i nesto sitno od banke i sta vas briga napravite moneybookers i svi sretni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
strikan kaže:Ma dacu i ja samo da skinem ovo sto imam kod njih pa cu da gledam dalje sta i kako.
Samo mi nije jasno da li ja moram da uplatim svojih, fizickih 50 dolara njima ili mogu sa svog naloga da im prosledim tih 50 dolara za verifikaciju.
E u kakvom mi Diznilendu zivimo, kad nam je PayPal nedosanjani san.
edolegenda kaže:ma sto ce vam verifikacija otvorite devizni racun i prebacite novac na njega uz proviziju od 15$ i nesto sitno od banke i sta vas briga napravite moneybookers i svi sretni
Unfortunately we are currently unable to process any Visa and MasterCard transactions and this includes transactions for credit card verification purposes.
We are working diligently to resolve this issue we are experiencing and hope to resume a normal service again soon.
Thank you for your patience while we work on finding a resolution.
For updates of when we are able to process Visa and MasterCard transactions again, please check our blog: http://blog.alertpay.com/.
You will, however, be able to use an American Express credit card for verification purposes.
In regards to your concern about the bank wire deposit, the funds will appear in your AlertPay balance and can be used or withdrawn.
aleksej kaže:In regards to your concern about the bank wire deposit, the funds will appear in your AlertPay balance and can be used or withdrawn.
strikan kaže:Da ne bude da sam zaboravio obecano, samo mali update, tek danas mi je stigla kartica od Intese pa cu sutra-prekosutra da uplatim onih 50 dolara pa cu da javim sta je i kako proslo.
Samo mala pomoc ce mi trebati kada budem trazio isplatu posto mi je ovo prva isplata preko AP-a pa da nesto ne z...
Ali o tome za par dana.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke