• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Alertpay verifikacija

ma sto ce vam verifikacija otvorite devizni racun i prebacite novac na njega uz proviziju od 15$ i nesto sitno od banke i sta vas briga napravite moneybookers i svi sretni

strikan kaže:
Ma dacu i ja samo da skinem ovo sto imam kod njih pa cu da gledam dalje sta i kako.

Samo mi nije jasno da li ja moram da uplatim svojih, fizickih 50 dolara njima ili mogu sa svog naloga da im prosledim tih 50 dolara za verifikaciju.

E u kakvom mi Diznilendu zivimo, kad nam je PayPal nedosanjani san.

Moras fizicki dati tih 50$$ jer ih oni moraju "povuci" sa tvog racuna. Da ste prilikom otvaranja napravili verifikacije, sad nebi imali ovakvih problema.

Btw - googlajte malo kako je i na kojim temeljima nastao alertpay, pa ce vam sve biti jasno

edolegenda kaže:
ma sto ce vam verifikacija otvorite devizni racun i prebacite novac na njega uz proviziju od 15$ i nesto sitno od banke i sta vas briga napravite moneybookers i svi sretni

Cek, cek, da li sam te dobro razumeo, da otvorim devizni racun u banci i da onda direktno na njega prebacim novac sa AP? Jesi na to mislio, jeli to moze tako da se odradi?
Devizni racun sam otvorio, a ako mogu da podignem novac sa racuna u banci, onda koji ce mi visa i verifikacija, kad ni nemam toliko love da bih sad setao visu i trosio po trznim centrima.

@djetlic

Pa problem je sto sam bukvalno pre 7 dana i otvorio nalog na AP-u, pa me je sad docekao taj problem sa verifikacijom.

Malo sam ih napljuvao na mail i rekao im kulturno da se gone u ... gde treba :D I odgovorili su mi ovo

Unfortunately we are currently unable to process any Visa and MasterCard transactions and this includes transactions for credit card verification purposes.

We are working diligently to resolve this issue we are experiencing and hope to resume a normal service again soon.

Thank you for your patience while we work on finding a resolution.

For updates of when we are able to process Visa and MasterCard transactions again, please check our blog: http://blog.alertpay.com/.

You will, however, be able to use an American Express credit card for verification purposes.

In regards to your concern about the bank wire deposit, the funds will appear in your AlertPay balance and can be used or withdrawn.

Naravno i dalje im neću uplatiti pare, to je glupost bre! Pa nek mi traže photo ID poslaću im i tako verifikovati, ako to prolazi kod MB zašto ne bi kod jednog AP. Da im šaljem novce, kako da ne, ako se baš naljutim otvoriću Amex i tako verifikovati...

aleksej kaže:
In regards to your concern about the bank wire deposit, the funds will appear in your AlertPay balance and can be used or withdrawn.

[/quote]

Ako sam ja ovo dobro razumeo, pare koje uplatis ce se pojaviti na tvom nalogu i mozes placati sa njima ili ih ponovo zatraziti na naplatu.

Ako je to tako, zasto onda traze 50 dolara, mislim nije neka lova ali mogli su ladno i 10 dolara da traze pa ajde, ovako je samo vise cimanja.
Ne znam samo kako ide sa AmEx-om za podizanje para, verovatno se mora otvarati novi devizni racun i sta ti ja znam sta jos.
Sreca da imam drugaricu koja radi u Intesa banci pa ce mi ona to srediti ali generalno ovo mi se nista ne svidja.

Pazi i da je $1 mnogo je brate! Pa šta su to oni drugačiji od ostalih! Ali pazi, ja ih nisam koristio pre niti planiram u budućnosti, ali ovo što vidim kao novi korisnik može samo da me ubedi u to da firma propada. Ne možeš da verifikuješ nalog sa Visa/Mastercard što je u 99% slučaja normala, plus ne možeš da verifikuješ preko mobilnog tek tako i još traže uplatu na njihov račun radi verifikacije, pa mislim ima masa drugačijih načina da se to sredi.

Ako uskoro srede taj problem sa Visa/Mastercard ja ću verifikovati, ako ne nikom ništa, neću ih koristiti.

Sve se slazem sa tobom a i 99% zemaljske kugle koristi Visu i Master. Ali ono cega se ja plasim je to sto je AmEx prava kreditna kartica i ja treba da ostavim sve podatke sa nje na AP, ne daj boze da puknu kao Epassporte, ko zna gde ce ti moji podaci zavrsiti.

Vidiš to nisam ni znao, nisam imao potrebe do sad ni da se raspitujem o Amex a kamoli da uzmem neku. Koliko ja znam u Srbiji samo Intesa radi sa Amex karticama?

U svakom slučaju ko ima dosta para neka ih kontaktira prvo i pita koliko treba da uplati, uplata leže za 2-3 dana to možete iz bilo koje banke, posle verifikacije odmah zatražite wire i to je to.

Da, samo Intesa radi tj izdaje AmEx kod nas, i prava je kreditna kartica, doduse prve godine imas limit od recimo 1000 eura (ovo lupam ali tako je i kod Diners-a), pa ti se posle svake godine taj limit povecava. Ali ne rizikuje mi se ta varijanta tako da cu verovatno dati tih 50 pa nek ide zivot, vratio ih ili ne.

Strikan slazem se sa tobom! Javi ako nesto uradis po pitanju verifikacije.

I ja mislim da je najjednostvanije resenje verifikacije preko wire-a, jest malo cimanje i tih $ 50 sto moramo da uplatimo ali ako uspe verifikacija isplati se.

Javicu ali ne znam kad cu moci sve to da odradim posto sada imam brdo nekih privatnih obaveza a i problema pa cim budem zavrsio podnecu izvesta sta sam uradio.

Da ne bude da sam zaboravio obecano, samo mali update, tek danas mi je stigla kartica od Intese pa cu sutra-prekosutra da uplatim onih 50 dolara pa cu da javim sta je i kako proslo.
Samo mala pomoc ce mi trebati kada budem trazio isplatu posto mi je ovo prva isplata preko AP-a pa da nesto ne z...
Ali o tome za par dana.

strikan kaže:
Da ne bude da sam zaboravio obecano, samo mali update, tek danas mi je stigla kartica od Intese pa cu sutra-prekosutra da uplatim onih 50 dolara pa cu da javim sta je i kako proslo.
Samo mala pomoc ce mi trebati kada budem trazio isplatu posto mi je ovo prva isplata preko AP-a pa da nesto ne z...
Ali o tome za par dana.

Sa amexom ne treba mislim $50 već skinu sa kartice iznos do 2€ pa se gleda izveštaj banke za tačan iznos koji se unese u AP. Kad unosiš podatke za bank wire withdraw proveri jedno 5 - 6 puta broj računa koji si uneo, za svaki slučaj :king

Juce sam uplatio na svoj racun u Intesi 100$,otisao u banku pokusao da posaljem novac na svoj AP nalog.....
i prosao ko bos po trnju,jer niko ziv ne ume da mi kaze sta treba da radim da bih poslao novac putem bank wire na AP.
Traze mi neku profakturu,traze mi neke gluposti...znaci stvarno nemma pojma sta vise da radim,uzecu i amex karticu pa neka mi je bog na pomoci kad vec bankarski suzbenici ne umeju da mi pomognu.Sutra ih ziovem na neki broj telefona koji su mi dali.i onda odustajem-trazim novu banku ili sljem novac drugacije
:(

Kao što sam već napisao gore imaš podatke koje treba da predaš na šalteru i po njima oni šalju wire AP-u, a to dobiješ kad na AP ideš na verifikaciju pa biraš wire i onda next, upišeš $50 i opet next i svi potrebni podaci ti izađu. :)

Aleksej,prijatelju sve sam ja to odradio,nastampao sam fantomima sta gde i kako da posalju...
a oni me gledaju kao da sam dosao da ih opljackam u najmanju ruku.
Cudo jedno veruj mi

Evo ga novi update oko verifikacije.

Uplatio sam 50 dolara na racun u Intesi i naravno zena me je bledo gledala kad sam joj rekao sta hocu da uradim sa tih 50 dolara, i naravno odgovor je bio da oni to ne rade.

E sad, posto mi drugarica radi u istoj kuci, zamolio sam nju da mi to zavrsi, i hoce, ali Intesa naplacu je proviziju od 2050 dinara na ovu transakciju i traje 2-3 radna dana.

Kad sam vec uplatio 50 dolara dacu i ovih 20 eura pa nek ide zivot samo da to cudo zavrsim vec jednom.

Javljam sta je bilo dalje sredinom sledece nedelje.

Poz

Novi detalji, nazalost ne tako sjajni.

U ovom nasoj zemlji zvanoj Diznilend, lakse je dobiti sedmicu na loto-u nego verifikovati AP nalog.

Naime, posto je AP pravno lice, nasa banka tj nas zakon o deviznom poslovanju pravi veliki problem, i sad banka trazi od mene da im odstampam i dostavim, gde to AP trazi od mene da ja njim prosledim 50 dolara, kao neku pozivnicu ili nesto slicno. Sve da se vidi moje ime prezime, iznos uplate, da AP zeli da povuce taj iznos, za sta zeli da ga povuce sa mog racuna itd. Uglavnom skoro pa je nemoguca misija verifikovati nalog na samom salteru banke, meni je samo spas sto ova moja drugarica se maksimalno angazovala oko ovoga i pokusava da sve to istera do kraja.

Svazilend, Burkina Faso i Bocvana uzivaju u carima PayPal-a , al zato u srbistanu (namerno malim slovom), ima da se nacekamo do penzije i nazad.

Teram i dalje, i kao sto Bob Rock kaze: " Bolje zivjeti 100 godina kao milijunas, nego 7 dana u bijedi"

Cim saznam nesto novo eto me opet.

Svaka ti čast čovječe. Ja nisam imao živaca da se peglam oko verifikacije AP pa sam otvorio fino MB nalog/account i u roku od sedam dana verifkovao karticu a onda i adresu. :)

Back
Na vrh