Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
raki1 kaže:Ja im sve poslao pre nedelju dana i evo nista ne javljaju jos uvek.
Nisu mi ni odbili ni prihvatili verifikaciju.
Damien kaže:Jedna lepa vest - ponovo rade uplate preko kartica
Nazalost, isplate su jos uvek moguce samo preko bank-wire, ali bar ce onima koji nemaju verifikovan nalog sad biti lakse... A mozda srede i isplate, ce vidimo...![]()
Damien kaže:@Micos
Ne razumem odakle ti ta "validation" opcija.
Da bi uplatio novac na AP ides na :
deposit > credit card > iz padajuceg menija izaberes karticu (internet ili visa u tvom slucaju), i td...
Kod mene radi normalno...
Kako si verifikovao nalog?
Johny Cash kaže:Evo jednog nacina koji je meni pomogao da verifikujem:
odete na ovaj link https://helpdesk.payza.com/index.php?/Tickets/Submit i izaberete opciju Account Verification Inquiries ;
tu u delu za text na engleskom objasnite da niste nikako mogli da verifikujete nalog, i da zatrazite da vam verifikuju nalog tako sto cete im poslati SKENIRANU KOPIJU LICNE KARTE ILI PASOSA, I SKENIRAN RACUN MNA PRIMER ZA STRUJU NA VASE IME (opcionalno)'
u delu "upload files" uploadujete navedena skenirana dokumenta, i trebace im jedno 7-10 dana da vam oni to odrade.
Ovo je po meni najlaksi nacin, najsigurniji, nema greske i ne morate da imate ni dolar na kartici,tj racunu da bi verifikovali.
Provereno 100%, ja sam tako verifikovao
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke