• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Alertpay BankWire

AleksaS kaže:
Ima da vam cepe proviziju 100$ pa vi delite na tri dela :D
Ima li neke nade da ce da vrate check?

Ma ene oce iljadu ce :ursofunny

Nada umire poslednja :taunt

Vidite da otkazuje jedno po jedno, pitate ih nesto na mail, oni odgovaraju nesto sto ih niste pitali, nema veze sa mozgom.

Ovi su prsli najverovatnije, i narode izvlacite pare, dok ne bude kasno. :to_clue

Kazu da ce brzo vratiti cekove ... tako barem kazu pa sad .... velika vajda od ceka. Pre bih i peske otisao do Kanade cini mi se i naplatio nego cek stigne :) Bolje im bilo da gledaju isplate na kartice sto je od kakve konkretne koristi jer je barem 90% ljudi ionako koristilo samo taj servis.

Ma nece bre sax, uzece ti jedno $50-tak sigurno. To odmah da znas. To te dodje 10% na tu sumu :) Svima tako, sta ces mu sad. Nisi jedini.

Maxell_02 kaže:
Kazu da ce brzo vratiti cekove ... tako barem kazu pa sad .... velika vajda od ceka. Pre bih i peske otisao do Kanade cini mi se i naplatio nego cek stigne :) Bolje im bilo da gledaju isplate na kartice sto je od kakve konkretne koristi jer je barem 90% ljudi ionako koristilo samo taj servis.

Ma nece bre sax, uzece ti jedno $50-tak sigurno. To odmah da znas. To te dodje 10% na tu sumu :) Svima tako, sta ces mu sad. Nisi jedini.

Au Sale ti propade :D Salim se
Ma meni su odlicni bili cekovi, posto mi skoro nikad nije frka oko kinte, a i male su im provizije :) :D

Isprepadaste coveka bzvz :) Cim ga nema do sad, verovatno racuna provizije raznih banaka, slozene operacije uglavnom oduzimanja uz naravno hladan oblog preko cela. Haha.

Sala je nemoj sta zameriti.

@Sax da li si uzeo u obizir da posrednička banka može da ne proslijedi uplatu tvojoj banci ?

AleksaS kaže:
Ma meni su odlicni bili cekovi, posto mi skoro nikad nije frka oko kinte, a i male su im provizije :) :D

Cuti ti molim te ne javljaj se nemas ni evrica na racunu, samo da mi je znati sto se ti brines za cekove :crazy_grin

Maxell_02 kaže:
Isprepadaste coveka bzvz :) Cim ga nema do sad, verovatno racuna provizije raznih banaka, slozene operacije uglavnom oduzimanja uz naravno hladan oblog preko cela. Haha.

Ma kojih 50, nema od tog posla nista, to je harac onda... Po nekom pravilu ovi glibavci sa AP bi trebali da plate to, treba da plati onaj koji salje a ne onaj koji prima, tako je u svim normalnim uslovima, lopovcine :die

adsenseamater kaže:
@Sax da li si uzeo u obizir da posrednička banka može da ne proslijedi uplatu tvojoj banci ?

Nisam uzeo, a zato ne bi prosledili ?

sax kaže:
AleksaS kaže:

Cuti ti molim te ne javljaj se nemas ni evrica na racunu, samo da mi je znati sto se ti brines za cekove :crazy_grin

Maxell_02 kaže:

Ma kojih 50, nema od tog posla nista, to je harac onda... Po nekom pravilu ovi glibavci sa AP bi trebali da plate to, treba da plati onaj koji salje a ne onaj koji prima, tako je u svim normalnim uslovima, lopovcine :die

adsenseamater kaže:

Sale jos ako ne proslede ti propo :p
Upravu si ja nemam evrica na racunu sve su dolari.
Siguran sam da ce vratiti cek ;)

AleksaS kaže:
sax kaže:
AleksaS kaže:

Maxell_02 kaže:

adsenseamater kaže:

Sale jos ako ne proslede ti propo :p
Upravu si ja nemam evrica na racunu sve su dolari.
Siguran sam da ce vratiti cek ;)

Jebes chek,nek vrate kartice.

draganukacek kaže:
Jebes chek,nek vrate kartice.

Xaxaxaxaxa :gore Ja stvarno ne znam taj cek ne bih narucio nikada, jedino da nema nista drugo pa mora bas sa njim...

Al mislim da nema od toga leba, 2 meseca je proslo, znaci da je ne znam sta bilo do sada bi se popravilo :fever

Ja imam otvoren devizni racun u Bobar banci, i samo mi izgleda treba sifra banke?
Kako da dodjem do sifre?

sax kaže:
Povukao sam danas 550 $ na wire...

A pre toga sam zvao banku i dobio sve instrukcije, pitao sam kolika je provizija za povlacenje na devizni racun, pitala me koja valuta ja reko $ i ona kaze ispod 100 e nista, od 100 e - 10 000 e 0.25 % i preko 10 000 e 0.15 %, znaci tako je meni jutros receno prego njihovog glavnog support centra, a ovde se pise da su provizije dosta, dosta vece.

Sad kako ce biti videcemo.

Stigle pare juce, provizija smesna 11 $ ;)

Znaci 15$ Alertpay + 11$ provizija i nista vise...? Preko koje banke i koliko si radnih dana cekao? :waving

sax kaže:
sax kaže:

A pre toga sam zvao banku i dobio sve instrukcije, pitao sam kolika je provizija za povlacenje na devizni racun, pitala me koja valuta ja reko $ i ona kaze ispod 100 e nista, od 100 e - 10 000 e 0.25 % i preko 10 000 e 0.15 %, znaci tako je meni jutros receno prego njihovog glavnog support centra, a ovde se pise da su provizije dosta, dosta vece.

Ti imas bolju banku heh,kad ja imam racun u pogresnoj,al bar nista ne pitaju odakle pare itd....

zekans84 kaže:

Znaci 15$ Alertpay + 11$ provizija i nista vise...? Preko koje banke i koliko si radnih dana cekao? :waving

Naruceno u ponedeljak popodne, stiglo u cetvrtak popodne.

Da samo to. E za banku ne smem da ti kazem :taunt, a pomenuo sam je jedno 100 puta XD

draganukacek kaže:
Ti imas bolju banku heh,kad ja imam racun u pogresnoj,al bar nista ne pitaju odakle pare itd....

Ako ocete izvlacicu vam pare ja :crazy_grin
A i bas me briga sisao potpisao ono i gotovo o cas posla :tease

sax kaže:
sax kaže:

Ovo je prvi slucaj da cujem da je neko prosao sa samo $11 provizije. Prosto neverovatno. U svakom slucaju - cestitke.

Maxell_02 kaže:
sax kaže:
sax kaže:

Ovo je prvi slucaj da cujem da je neko prosao sa samo $11 provizije. Prosto neverovatno. U svakom slucaju - cestitke.

To je banka Intesa :D ;)

Pa i ja sam u Intezi i nisam prosao ovako dobro kao on. Nikad, doduse wire nisam koristio 1-2 puta do sad od kako ne rade kartice. Poslednji put sam podizao pre nekih 20-tak dana. Prosao sa oko ukupno nekih $50 troskova.

Sve zavisi preko koje posrednicke banke ide,moze da se desi da nekad bude vise nekad manje.
Cinjenica je da nase banke ne uzimaju mnogo,a ove posrednicke DERU,i nemozemo znati kolko ce uzeti,meni su po 30$ dva puta uzeli i ja sam reko da sam zadovoljan dok ovoliko zaradjujem,sto se mene tice davacu im ceo zivot tu proviziju ako ovako bude islo...

Maxell_02 kaže:

Ocete screen shot :taunt

AleksaS kaže:
To je banka Intesa :D ;)

Bravo :yahoo

draganukacek kaže:
Sve zavisi preko koje posrednicke banke ide,moze da se desi da nekad bude vise nekad manje.
Cinjenica je da nase banke ne uzimaju mnogo,a ove posrednicke DERU,i nemozemo znati kolko ce uzeti,meni su po 30$ dva puta uzeli i ja sam reko da sam zadovoljan dok ovoliko zaradjujem,sto se mene tice davacu im ceo zivot tu proviziju ako ovako bude islo...

Ja koliko sam video posrednicka je uzela 6 $ :p

Back
Na vrh