• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Alertpay BankWire

gasica77 kaže:
Momci ja zaradjujem nekih 200$ mesecno,dok sakupim normalnu cifru za isplatu(500-1000),prodje moda....
Ali pala mi je ideja da kontaktiram sve one iz Srbije koji rade sa Alert pay,da sakupimo sav novac na jedan od nasih racuna i da taj zatrazi iaplatu putem Bank Wire,a onda cemo se vec nekako raskusurati,vec imam dva prijatelja raspolozna za tu ideju i trenutno smo na 600$.Ako je neko iz Srbije zainteresovan neka mi se javi
Pozzzzzzz................

Svasta.

To brate mozda jos uvek moze da ti upali kod ljudi koje licno poznajes i to pod uslovom da imas poverenja u njih ali na forumu gde retko ko-koga ili nikako ne poznaje, vrlo tesko. Ideja je OK i svaka cast na tome, nemoj me pogresno shvatiti ali u praksi to je vrlo tesko izvodljivo. Ja zaradjujem oko $300 mesecno i sta mislis da bi trebao sad da prebacim nekih $500 - $600 potpuno ne poznatoj osobi !? Bez ikakvih garancija da cu biti isplacen :) Ma nema sanse.

Dobra ideja ali njena realizacija je unapred osudjena na propast iz opste poznatih razloga poverenja medju ljudima. Moze se realizovati jedino medju dobrim prijateljima, rodbinom i sl.

Evo ja imam 3 coveka, i dogovor da isplatimo kod mene sve i posle ja saljem na tekuci u dinarima, naravno svi su iz Srbije, tako da sve placamo na 3 dela i znatno smo smanjili troskove :p

Jel ko povlacio WIRE na Banku Intezu ? Zanima me ako jeste da napise koliko je povukao i koliko mu je banka uzela ?

Wire na Intezu - povukao $353 a dobio oko 214,xx eura koliko se secam.

Ne znam koliko je tacno Inteza uzela, niti gledam troskovnik mnogih u tom procesu na koji ne mogu uticati, to je sto je uglavnom To ti je pocetni iznos koji sam zahtevao za isplatu i iznos koji sam naplatio. Koliko vidim uglavnom tako nesto i ostali prolaze. Skupo, da ali ....

Maxell_02 kaže:
Wire na Intezu - povukao $353 a dobio oko 214,xx eura koliko se secam.

Ne znam koliko je tacno Inteza uzela, niti gledam troskovnik mnogih u tom procesu na koji ne mogu uticati, to je sto je uglavnom To ti je pocetni iznos koji sam zahtevao za isplatu i iznos koji sam naplatio. Koliko vidim uglavnom tako nesto i ostali prolaze. Skupo, da ali ....

E, alooooooooooo, jel ti mene to zajeba**s ili je greska u kucanju ? :wtf1

Mala ispravka - sad sam pogledao opet pre nego ..... : $353 - 200.38 eura.

Jesi li zadovoljan sad ??

Maxell_02 kaže:
Mala ispravka - sad sam pogledao opet pre nego ..... : $353 - 200.38 eura.

Jesi li zadovoljan sad ??

Izvini, izvini, moja greska !

Ja sam mislio da si napisao da si povukao 353 $ a da si dobio 214 $, tek sam sada video E, OK je onda, ja taman posao da ti pisem da li si normalan :crazy_grin

Izvini i ti Sax. Shvati, da bi se logovao na onaj Inteza online banking treba da menjam browser jer podrzavaju jedino IE, zato nisam bio bas siguran do u $1 koliko sam dobio. Vise je bilo po secanju i pogresio sam za tih $15-tak. Malopre sam bas se logovao preko IE i video koliko mi je stiglo. Tacno u cent.

Uzgred receno ... ni cekovi vise ne rade. CC withdrawals odavno kao sto ti je poznato. Ja cekam jos 1-2 isplate i ozbiljno cu da razmotrim pre nego opet budem slao pare na AP. Oderase nas a vise nije ni tako sigurna isplata kao pre.

Ko dobro zapaza neka pogleda. Nekidan barem nisu imali VERISIGN logo na sajtu a do pre 1 mesec je bio tu. Kazem ti, ovi se polako gube u poslu sto mi se nimalo ne svidja.

Maxell_02 kaže:
Izvini i ti Sax. Shvati, da bi se logovao na onaj Inteza online banking treba da menjam browser jer podrzavaju jedino IE, zato nisam bio bas siguran do u $1 koliko sam dobio. Vise je bilo po secanju i pogresio sam za tih $15-tak. Malopre sam bas se logovao preko IE i video koliko mi je stiglo. Tacno u cent.

Uzgred receno ... ni cekovi vise ne rade. CC withdrawals odavno kao sto ti je poznato. Ja cekam jos 1-2 isplate i ozbiljno cu da razmotrim pre nego opet budem slao pare na AP. Oderase nas a vise nije ni tako sigurna isplata kao pre.

Ko dobro zapaza neka pogleda. Nekidan barem nisu imali VERISIGN logo na sajtu a do pre 1 mesec je bio tu. Kazem ti, ovi se polako gube u poslu sto mi se nimalo ne svidja.

Ma ja bre, zato smo mi i resili da izvlacimo pare sto pre, zaje*i, sutra cim legne kesovina od ADF mi povlacimo, delimo proviziju na 3 dela i to je to, a posle do sledece isplate videcemo sta cemo i kako :)

@Sax nema potrebe da se sikiraš oko provizije.(Pogledaj sliku ispod)

ap.jpg

adsenseamater kaže:
@Sax nema potrebe da se sikiraš oko provizije.(Pogledaj sliku ispod)

ap.jpg

Ma daj umalo se ne slogirah, a dobra to fora, priznajem ;) :D

Ili da idemo preko nekoga (prijatelji&rodbina) koji su vani a imaju PayPal ili u mom slucaju ja cistim polje za isplatu na filesonic-u i cekam da se naskupi pa cu traziti da mi oni uplate na racun, sta cu. Druge nam nema.

Ako se u medjuvremenu stvari na AP-u poprave, povodom isplate na kartice, upisacu opet svoj AP ID i neka prvog utorka prebace tamo pare ali ja vise necu na wire. Izgubim oko $50 za 5 min a za koje mi treba 4-5 dana rada.

I to bih eto nekako progutao ali sve su prilike da ovi propadaju polako. Kartice - down, cekovi - down, verisign logo - down. Sve za par meseci. Jos da wire ugase pa tek da bude veselje. Bezi bre.

Zezas sigurno :)

Ja kad kliknem na bank wire - ide regularno sve. Prikazuje onaj prozor za valutu i visinu isplate.

Povukao sam danas 550 $ na wire...

A pre toga sam zvao banku i dobio sve instrukcije, pitao sam kolika je provizija za povlacenje na devizni racun, pitala me koja valuta ja reko $ i ona kaze ispod 100 e nista, od 100 e - 10 000 e 0.25 % i preko 10 000 e 0.15 %, znaci tako je meni jutros receno prego njihovog glavnog support centra, a ovde se pise da su provizije dosta, dosta vece.

Sad kako ce biti videcemo.

sax kaže:
A pre toga sam zvao banku i dobio sve instrukcije, pitao sam kolika je provizija za povlacenje na devizni racun, pitala me koja valuta ja reko $ i ona kaze ispod 100 e nista, od 100 e - 10 000 e 0.25 % i preko 10 000 e 0.15 %, znaci tako je meni jutros receno prego njihovog glavnog support centra, a ovde se pise da su provizije dosta, dosta vece.

Ona ti je samo odgovorila za proviziju koju će ta (tvoja) banka da ti uzme, to je sića, a neke banke čak ništa ne uzimaju tu, a ta velika provizija o kojoj se ovde priča je ona koju će ti uzeti banka posrednik.

Tony Starks kaže:
sax kaže:

Ona ti je samo odgovorila za proviziju koju će ta (tvoja) banka da ti uzme, to je sića, a neke banke čak ništa ne uzimaju tu, a ta velika provizija o kojoj se ovde priča je ona koju će ti uzeti banka posrednik.

Koja bre sada posrednik, ko je to ?

AlertPay ti uzme 15$ za wire + koji dolar kad ti konvertuje dolare u evre i onda pošalje posredničkoj inostranoj banci koja uzme svoju proviziju za transfer (možda oko 30$) i onda ta banka na kraju pošalje tvojoj banci, koja će da ti uzme toliko koliko su ti rekli kada si ih zvao.

Tony Starks kaže:
AlertPay ti uzme 15$ za wire + koji dolar kad ti konvertuje dolare u evre i onda pošalje posredničkoj inostranoj banci koja uzme svoju proviziju za transfer (možda oko 30$) i onda ta banka na kraju pošalje tvojoj banci, koja će da ti uzme toliko koliko su ti rekli kada si ih zvao.

Povukao sam u Dolarima da mi stigne, znaci za konverziju nema nista... A to mi je potvrdio jos jedan lik.
Ne razumem zasto mora da ide preko te posrednicke, ustvari razumem, da bi uzeli 30 $ :crazy_grin
Lopovcine jedne :fever A kad se salje na karticu onda nema nikakakvog posrednika, hmmm, kad se malo bolje zamislim lepo je ovo AP smislio, raspali se dabogda :tease

Sreca da nas je trojica povuklo, pa svu proviziju delimo na 3 dela :p Tako da ce ispasti mnooooogo jeftinije neko kad neko sam povuce :)

AleksaS kaže:
Po ovome Sale ima da te oderu dok ne izvuces pare :(

To ce Mikija da oderu, mene ne :taunt

Ako ja budem ovoliko zaradjivao svaki mesec nemam nista protiv nek me deru dok sam ziv..............

sax kaže:
Tony Starks kaže:

Povukao sam u Dolarima da mi stigne, znaci za konverziju nema nista... A to mi je potvrdio jos jedan lik.
Ne razumem zasto mora da ide preko te posrednicke, ustvari razumem, da bi uzeli 30 $ :crazy_grin
Lopovcine jedne :fever A kad se salje na karticu onda nema nikakakvog posrednika, hmmm, kad se malo bolje zamislim lepo je ovo AP smislio, raspali se dabogda :tease

Sreca da nas je trojica povuklo, pa svu proviziju delimo na 3 dela :p Tako da ce ispasti mnooooogo jeftinije neko kad neko sam povuce :)

AleksaS kaže:
Po ovome Sale ima da te oderu dok ne izvuces pare :(

To ce Mikija da oderu, mene ne :taunt

Ima da vam cepe proviziju 100$ pa vi delite na tri dela :D
Ima li neke nade da ce da vrate check?

Back
Na vrh