draganukacek
Legenda
- Tu od
- 4 Velj 2011
Aj kad nakupite ispalticemo kod mene al bar 2000$ hehhee....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gasica77 kaže:Momci ja zaradjujem nekih 200$ mesecno,dok sakupim normalnu cifru za isplatu(500-1000),prodje moda....
Ali pala mi je ideja da kontaktiram sve one iz Srbije koji rade sa Alert pay,da sakupimo sav novac na jedan od nasih racuna i da taj zatrazi iaplatu putem Bank Wire,a onda cemo se vec nekako raskusurati,vec imam dva prijatelja raspolozna za tu ideju i trenutno smo na 600$.Ako je neko iz Srbije zainteresovan neka mi se javi
Pozzzzzzz................
Maxell_02 kaže:Wire na Intezu - povukao $353 a dobio oko 214,xx eura koliko se secam.
Ne znam koliko je tacno Inteza uzela, niti gledam troskovnik mnogih u tom procesu na koji ne mogu uticati, to je sto je uglavnom To ti je pocetni iznos koji sam zahtevao za isplatu i iznos koji sam naplatio. Koliko vidim uglavnom tako nesto i ostali prolaze. Skupo, da ali ....
Maxell_02 kaže:Mala ispravka - sad sam pogledao opet pre nego ..... : $353 - 200.38 eura.
Jesi li zadovoljan sad ??
Maxell_02 kaže:Izvini i ti Sax. Shvati, da bi se logovao na onaj Inteza online banking treba da menjam browser jer podrzavaju jedino IE, zato nisam bio bas siguran do u $1 koliko sam dobio. Vise je bilo po secanju i pogresio sam za tih $15-tak. Malopre sam bas se logovao preko IE i video koliko mi je stiglo. Tacno u cent.
Uzgred receno ... ni cekovi vise ne rade. CC withdrawals odavno kao sto ti je poznato. Ja cekam jos 1-2 isplate i ozbiljno cu da razmotrim pre nego opet budem slao pare na AP. Oderase nas a vise nije ni tako sigurna isplata kao pre.
Ko dobro zapaza neka pogleda. Nekidan barem nisu imali VERISIGN logo na sajtu a do pre 1 mesec je bio tu. Kazem ti, ovi se polako gube u poslu sto mi se nimalo ne svidja.
sax kaže:A pre toga sam zvao banku i dobio sve instrukcije, pitao sam kolika je provizija za povlacenje na devizni racun, pitala me koja valuta ja reko $ i ona kaze ispod 100 e nista, od 100 e - 10 000 e 0.25 % i preko 10 000 e 0.15 %, znaci tako je meni jutros receno prego njihovog glavnog support centra, a ovde se pise da su provizije dosta, dosta vece.
Tony Starks kaže:sax kaže:A pre toga sam zvao banku i dobio sve instrukcije, pitao sam kolika je provizija za povlacenje na devizni racun, pitala me koja valuta ja reko $ i ona kaze ispod 100 e nista, od 100 e - 10 000 e 0.25 % i preko 10 000 e 0.15 %, znaci tako je meni jutros receno prego njihovog glavnog support centra, a ovde se pise da su provizije dosta, dosta vece.
Ona ti je samo odgovorila za proviziju koju će ta (tvoja) banka da ti uzme, to je sića, a neke banke čak ništa ne uzimaju tu, a ta velika provizija o kojoj se ovde priča je ona koju će ti uzeti banka posrednik.
Tony Starks kaže:AlertPay ti uzme 15$ za wire + koji dolar kad ti konvertuje dolare u evre i onda pošalje posredničkoj inostranoj banci koja uzme svoju proviziju za transfer (možda oko 30$) i onda ta banka na kraju pošalje tvojoj banci, koja će da ti uzme toliko koliko su ti rekli kada si ih zvao.
AleksaS kaže:Po ovome Sale ima da te oderu dok ne izvuces pare![]()
sax kaže:Tony Starks kaže:AlertPay ti uzme 15$ za wire + koji dolar kad ti konvertuje dolare u evre i onda pošalje posredničkoj inostranoj banci koja uzme svoju proviziju za transfer (možda oko 30$) i onda ta banka na kraju pošalje tvojoj banci, koja će da ti uzme toliko koliko su ti rekli kada si ih zvao.
Povukao sam u Dolarima da mi stigne, znaci za konverziju nema nista... A to mi je potvrdio jos jedan lik.
Ne razumem zasto mora da ide preko te posrednicke, ustvari razumem, da bi uzeli 30 $ :crazy_grin
Lopovcine jedne :fever A kad se salje na karticu onda nema nikakakvog posrednika, hmmm, kad se malo bolje zamislim lepo je ovo AP smislio, raspali se dabogda :tease
Sreca da nas je trojica povuklo, pa svu proviziju delimo na 3 delaTako da ce ispasti mnooooogo jeftinije neko kad neko sam povuce
AleksaS kaže:Po ovome Sale ima da te oderu dok ne izvuces pare![]()
To ce Mikija da oderu, mene ne :taunt
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke