rain.blader
Dobro znana faca
- Tu od
- 7 Stu 2010
Pardon,post je editovan... 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebalo bi da je ovo:Maxell_02 kaže:Kod popunjavanja onog obrazca za Add Bank Account sve mi je jasno osim ovoga .... molim nekoga da mi kaze sta da upisem pod stavkom Bank Code (Sifra Banke) ?? Koja je uopste sifra banke inteza ?? U razgovoru sa njima, mislim da se secam da su mi naglasili da to ostavim prazno, ali nisam sad bas 100% siguran, bilo je to pre nekih 1 mesec
Dakle koji je Bank Code za banku inteza - beograd ?
gorki kaže:Trebalo bi da je ovo:Maxell_02 kaže:Kod popunjavanja onog obrazca za Add Bank Account sve mi je jasno osim ovoga .... molim nekoga da mi kaze sta da upisem pod stavkom Bank Code (Sifra Banke) ?? Koja je uopste sifra banke inteza ?? U razgovoru sa njima, mislim da se secam da su mi naglasili da to ostavim prazno, ali nisam sad bas 100% siguran, bilo je to pre nekih 1 mesec
Dakle koji je Bank Code za banku inteza - beograd ?
DBDB: Bank code
dinkO14 kaže:Zanima me jel dizao netko iz Hrvatske novac putem Bank Wire trasnfera? Preko koje banke, koliko je banka uzela na onih $15 što uzima AlertPay?
Sve su informacije dobrodošle.![]()
Maxell_02 kaže:Pa tako nesto je i ovde cini mi se. Ne ocekuj velike razlike. Najmanji problem su nase domace banke. Koliko se secam neko je pominjao da nase banke uzimaju tek 0,33% ali ne smem sa sigurnoscu da tvrdim dok ne bih proverio. U svakom slucaju javice se neko iz Hrvatske ko vec ima iskustva pa ces znati.
draganukacek kaže:Maxell_02 kaže:Pa tako nesto je i ovde cini mi se. Ne ocekuj velike razlike. Najmanji problem su nase domace banke. Koliko se secam neko je pominjao da nase banke uzimaju tek 0,33% ali ne smem sa sigurnoscu da tvrdim dok ne bih proverio. U svakom slucaju javice se neko iz Hrvatske ko vec ima iskustva pa ces znati.
Komercijalna Banka uzima 0.33% ja sam evo vec drugi put u poslednjih 15 dana ispaltio prvo 440$ a sad 457$,i tako je kako je jbg.
Ap uzme 15$,posrednicka banka 30$,samo sto meni ne uzima AP za onu promenu u Evre.Jer ja ispaltim u dolarima,svejedno ti je kako ce ti stici,i kad ti pare legnu zovu te iz banke da postpises obrazac i napises izjavu,i za pola sata dignes pare.
A ko je reko da ce uskoro biti omoguceno na karticu???
draganukacek kaže:
Maxell_02 kaže:draganukacek kaže:Maxell_02 kaže:Pa tako nesto je i ovde cini mi se. Ne ocekuj velike razlike. Najmanji problem su nase domace banke. Koliko se secam neko je pominjao da nase banke uzimaju tek 0,33% ali ne smem sa sigurnoscu da tvrdim dok ne bih proverio. U svakom slucaju javice se neko iz Hrvatske ko vec ima iskustva pa ces znati.
Komercijalna Banka uzima 0.33% ja sam evo vec drugi put u poslednjih 15 dana ispaltio prvo 440$ a sad 457$,i tako je kako je jbg.
Ap uzme 15$,posrednicka banka 30$,samo sto meni ne uzima AP za onu promenu u Evre.Jer ja ispaltim u dolarima,svejedno ti je kako ce ti stici,i kad ti pare legnu zovu te iz banke da postpises obrazac i napises izjavu,i za pola sata dignes pare.
A ko je reko da ce uskoro biti omoguceno na karticu???
Brate, bez uvrede ali ti si jedini koji tvrdi da mu AP ne uzima nista za konverziju valuta. Pa svima uzimaju i ne pitaju te za to.
draganukacek kaže:
Pa ne menjam u evre jel ti kazem ispaltim u dolarima,sta ima da mi uzmu.
Zaradio sam za mesec dana,15 dana pa ispalta i 15 dana pa isplata,ja radim ne zajebavam se![]()
draganukacek kaže:Pa ne menjam u evre jel ti kazem ispaltim u dolarima,sta ima da mi uzmu.
Zaradio sam za mesec dana,15 dana pa ispalta i 15 dana pa isplata,ja radim ne zajebavam se![]()
gasica77 kaže:Momci ja zaradjujem nekih 200$ mesecno,dok sakupim normalnu cifru za isplatu(500-1000),prodje moda....
Ali pala mi je ideja da kontaktiram sve one iz Srbije koji rade sa Alert pay,da sakupimo sav novac na jedan od nasih racuna i da taj zatrazi iaplatu putem Bank Wire,a onda cemo se vec nekako raskusurati,vec imam dva prijatelja raspolozna za tu ideju i trenutno smo na 600$.Ako je neko iz Srbije zainteresovan neka mi se javi
Pozzzzzzz................
adsenseamater kaže:gasica77 kaže:Momci ja zaradjujem nekih 200$ mesecno,dok sakupim normalnu cifru za isplatu(500-1000),prodje moda....
Ali pala mi je ideja da kontaktiram sve one iz Srbije koji rade sa Alert pay,da sakupimo sav novac na jedan od nasih racuna i da taj zatrazi iaplatu putem Bank Wire,a onda cemo se vec nekako raskusurati,vec imam dva prijatelja raspolozna za tu ideju i trenutno smo na 600$.Ako je neko iz Srbije zainteresovan neka mi se javi
Pozzzzzzz................
Kako sjajna ideja! :tease:crazy_grin
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke