• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adnow [zvanična tema]

flex202 kaže:
Prošli mjesec odnosno prvih 8 dana ima0 sam 668 hiljada prikaza oglasa, preko 14.5 hiljada klikova i 244$ zarade.

oWmv1UY.png

Ovaj mjesec za prvih 8 dana imam skoro duplo više prikaza oglasa, dosta manje klikova kao i zarade.

75YUrSL.png

Kakvo je kod Vas ostalih stanje? Može li preporuka za neku drugu oglasnu mrežu :)

Cist bezobrazluk. Preporuka i za mene ako moze za drugu mrezu jer nemam vise zivaca :D

Jednostavno su posjetiocima dosadili tabani, čukljevi itd.

Ja razmišljam o MGIDU ... sve sam zagrijaniji ... samo da krenem haha

liquid kaže:

Ja danas postavio MGID oglase :waving

Evo sada sam se jos vise razocarao kada sam presao limit koji sam stavio za isplatu reklame su mi blokirali.

Cist sportski sajt na kojima izbacujem vesti i malocas udjem kad vidim nema reklama a na adnow pise rejected.

Tako da sta reci posle ovoga........procitao kritike iznad i rejektovao me -_- xD.

flex202 kaže:
liquid kaže:

Ja danas postavio MGID oglase :waving

Ima li taj MGID domace reklame? Kako ide cpc? Recite bar nesto o tome

IMEmperor kaže:
Postao je čist bezobrazluk nažalost. Da oni meni na najkvalitetnijim mogućim sajtovima za njihove oglase setuju sada cenu od 0.01$. Stvarno nemam reči. Šteta što ispada da su gerila hit and run sistem izgleda iako pominju sve vreme kao biće još oglašavača a od njih nema ništa, vrte iste proizvode stalno i normalno da konverzija pada, šta ja imam sa tim. Poseta kao poseta ima svoju vrednost i sramota je da bude tako ciljana poseta 0.01$.

Najveći problem je baš to što vrte stalno jedne te iste proizvode, od 4 oglasa njih 3 reklamiraju jednu te istu stvar pa nije ni čudo što broj klikova opada.

vA1gXm5.png

Kad bi ubacivali npr svaki mjesec nešto novo mislim da bi bilo dobro i nama koji uređujemo sajtove a i njima se zarada nebi smanjivala.

Ma nek' propadnu, kada već tako posluju, ko im je kriv. Reklame su užanse, sve manje ljudi klikće na njih a još je cena klika, odakle god da dolazi, 0.01.

Meni se zarada od pocetka decembra skoro prepolovila, imao sam cpm i do 1,5$ a od decembra je 0,6$. Pitao sam sta se desava, kazu smanjili su cenu klika za zemlje sa kojima za sada ne rade. Od 25.11. cpc za njih je 0.003$, dok je ranije bio 0.005$. A meni su te zemlje u statistici mozda samo 20%.

IMEmperor kaže:
Ma to je samo priča, i meni su te zemlje zanimarljivo malog procenta i cena klika se setuje na odredjenu cifru, u ovom slučaju na 0.01 $ i to je to. Za neke totalno nerelevantne sajtove je okej da bude ta cena, ali za idealno targetirane sajtove za njihove proizvode je to bezobrazluk čist.

I ja mislim da je tako. Ne moze da mi se prepolovi zarada zbog toga. I meni je usko targetiran sajt i do sada sam bio vise nego zadovoljan ali eto.

IMEmperor kaže:
sage kaže:
I ja mislim da je tako. Ne moze da mi se prepolovi zarada zbog toga. I meni je usko targetiran sajt i do sada sam bio vise nego zadovoljan ali eto.

Da, nažalost ona priča kako će biti novih oglašavača je izgleda bila ipak laž i da vrte svoje proizode dok ne posisaju jedno tržište i onda idu dalje.

Voleo bih samo da se jave iz podrške ovde i najiskrenije da nam kažu šta oni planiraju na našem tržištu i jel možemo da očekujemo nešto od njih za dalje ili da se polako pripremamo da se pozdravljamo.

Evo meni javili kako su bas danas krenuli da se dogovaraju oko novih kampanja, a pre mesec dana rekose kako su vec dogovorene kampanje :)

Evo jedna nova reklama za sve koji žele biti milioneri radeći 2 sata posla dnevno.

JVjFsHL.png

Ide im sve bolje i bolje.

Jel kliknuo ko na tu reklamu o zaradi? Treba da se popuni neka anketa, a na kraju preusmeri vas na neki sajt sa igricama. Fora je da se korisnik registruje na taj sajt, da ulaže novac za igranje, a onaj ko je uputio zaradi 25% od vašeg uloga. I tako ispadnje da umesto da "zaradite milion za 2 sata" vi izgubite i ono malo sirotinje. Ovi iz Adnow su komedija :)

Jokja kaže:
Jel kliknuo ko na tu reklamu o zaradi? Treba da se popuni neka anketa, a na kraju preusmeri vas na neki sajt sa igricama. Fora je da se korisnik registruje na taj sajt, da ulaže novac za igranje, a onaj ko je uputio zaradi 25% od vašeg uloga. I tako ispadnje da umesto da "zaradite milion za 2 sata" vi izgubite i ono malo sirotinje. Ovi iz Adnow su komedija :)

Pa tako rade sve kladionice i ruleti na svetu, u cemu je razlika? Ali bitan je taj socijalni momenat u diskreditaciji " ono malo sirotinje" , gde ti znas da su oni ,koji tu ulazu, socijalni slucajevi.
Vecina popularnih igrica trazi neka ulaganja, gde ti imas mogucnost da zaradis novce, tako da cak i reklama nije nista specijalno lazna, u odnosu na druge.

Konstatno kao babe pljujete mrezu, a i dalje je drzite, trazite da Vam se podrska "najiskrenije" obrati sa planom sta dalje i detaljnom specifikacijom biznis plana, jer eto , moracete da se mrdnete i da ubacite drugi kod. Sto ne rotirate oglase, sa drugim mrezama, ili ih promenite. Delujete kao skup razmazenih webmastera koji se ubijaju od dosade i uzivaju u svojoj lenjosti.

freemind kaže:
Jokja kaže:

Pa tako rade sve kladionice i ruleti na svetu, u cemu je razlika? Ali bitan je taj socijalni momenat u diskreditaciji " ono malo sirotinje" , gde ti znas da su oni ,koji tu ulazu, socijalni slucajevi.
Vecina popularnih igrica trazi neka ulaganja, gde ti imas mogucnost da zaradis novce, tako da cak i reklama nije nista specijalno lazna, u odnosu na druge.

Konstatno kao babe pljujete mrezu, a i dalje je drzite, trazite da Vam se podrska "najiskrenije" obrati sa planom sta dalje i detaljnom specifikacijom biznis plana, jer eto , moracete da se mrdnete i da ubacite drugi kod. Sto ne rotirate oglase, sa drugim mrezama, ili ih promenite. Delujete kao skup razmazenih webmastera koji se ubijaju od dosade i uzivaju u svojoj lenjosti.
E nek si nam rekao :) Doneke se i slažem s tobom. Tačno je, delujemo kao babe koje kukaju, a ništa konkretno ne preduzimaju. Ali to ne menja činjenicu da se Adnow bavi radnjama koje su na veoma tankoj žici legitimnog. Sve njihove ponude predstavljene su bombastično, kupci steknu utisak da će dobiti avion, a dobiju čačkalice za uši. Isti slučaj je i sa ovom reklamom o zaradi.

freemind kaže:
Jokja kaže:

Ja lepo pitao za tu novu mrezu MGID ali ovde ocigledno je poenta kukati a ne preduzeti nista... Ne da delujete nego i jeste lenji...

U subotu smo poslali sve uplate za 30.11.-06.12. Ako neko nije isplaćen, kontaktirajte podršku preko tiketa na sajtu.

Adnow kaže:
U subotu smo poslali sve uplate za 30.11.-06.12. Ako neko nije isplaćen, kontaktirajte podršku preko tiketa na sajtu.

Sto se isplate tice to je ok. Do pre neku nedelju je bilo petkom, sada je subotom, moyda cete uskoro yaci i u ponedeljak, to nije strasno.
Trebaju nam nove reklame, mada klikcu i ove, sto je za neverovati, ja nekim danima imam i ctr do 4%. Sa tim novim reklamama imali bi veci ctr, a i vi bi imali vise koristi.
Ne svidja mi se sto malo, malo smanjujete cpc.
Toliko od mene

Back
Na vrh