• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adnow [zvanična tema]

Kada je reč o AdNow-u, cena klika se kreće od 0 do $ 0,04, a desi se i čudo, pa bude jednom u nekoliko meseci i $ 0,06. :) A, imam jednog aktivnog referala od koga skoro svakodnevno dobijam $ 0,04.

zeraprinc kaže:
Kada je reč o AdNow-u, cena klika se kreće od 0 do $ 0,04, a desi se i čudo, pa bude jednom u nekoliko meseci i $ 0,06. :) A, imam jednog aktivnog referala od koga skoro svakodnevno dobijam $ 0,04.

Bezobrazno malo...

Na kraju svega kad se pogleda i od Adnow-a nema ništa na kraju, puko ko neonka :lol
Znam daje ADSENSE KRALJ MARKETINGA ALI...
Neki predlog za neku ozbiljnu native mrežu ili mrežu sa banerima da isplaćuju do 50 dolara?

Back
Na vrh