• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adnow [zvanična tema]

Jokja kaže:
Ne. Evo čekam već 14 dana i još uvek ništa, a duguju mi najmanje 500 evra. Juče sam im poslao pitanje kada će biti isplata, nisu mi ništa odgovorili, tako da sam i reklame uklonio.

Napišite u inbox, koji su vaši sajtovi, pa ćemo pogledati u čemu je razlog.

Meni je sve u redu isplaćeno, prošli petak i ovaj sad ... bez ikakvih problema, kašnjenja.

Meni je smanjen CPM sa 0.02 na 0.01 bez ikakvog objasnjenja. Sa tom cenom mi je sigurno bolje da furam adsens nego adnow.

Kada hocu da dodam paypal sa adnow sta trebam upisati u payee adress,adresu maila,kuce,necega hah...hvala na odgovoru

da li bas mora na paypal, da li ima mogucnost da ide na racun kao i adsense(bankovni racun)

almiric11 kaže:
Kada hocu da dodam paypal sa adnow sta trebam upisati u payee adress,adresu maila,kuce,necega hah...hvala na odgovoru

treba da popunite sva polja označena sa crvenom zvezdicom: ime primaoca, adresa boravka, zemlja boravka, PayPal Email, lozinka za adnow nalog.

haris026 kaže:
da li bas mora na paypal, da li ima mogucnost da ide na racun kao i adsense(bankovni racun)

Možemo uplatiti i na bankovni račun, ali najmanja suma za isplatu je 1000$.

Da li postoji sansa da za sajt kojem ste stavili fiksnu cenu klika, vratite cenu klika po zemljama iz kojih taj klik dolazi?

FilmoviOnline kaže:
Da li postoji sansa da za sajt kojem ste stavili fiksnu cenu klika, vratite cenu klika po zemljama iz kojih taj klik dolazi?

Nece, jer im se tako vise isplati... ja imam oko 70% poseta iz srbije gde je cpc 0,05$ a imam fiksni klik od 0,025$ pa se ti pitaj gde je tu pravda. Ne znam za vas ali ja sam se totalno razocarao u ovu mrezu, ctr je oko 1,25% tako da sam juce na 10 000 poseta zaradio tek 2,38$. Kako su krenuli sa smanjivanjem cpc-a mislim da ce se svima uskoro smanjiti na 0,01, pa ce pravo cudo biti da ih iko i koristi...

I ako uvek imam isti saobracaj, na istim pozicijama su mi baneri meni se od pocetka koriscenja adnow-a do sada zarada smanjila za vise od 4 puta!

pedjaa kaže:
FilmoviOnline kaže:

Nece, jer im se tako vise isplati... ja imam oko 70% poseta iz srbije gde je cpc 0,05$ a imam fiksni klik od 0,025$ pa se ti pitaj gde je tu pravda. Ne znam za vas ali ja sam se totalno razocarao u ovu mrezu, ctr je oko 1,25% tako da sam juce na 10 000 poseta zaradio tek 2,38$. Kako su krenuli sa smanjivanjem cpc-a mislim da ce se svima uskoro smanjiti na 0,01, pa ce pravo cudo biti da ih iko i koristi...

I ako uvek imam isti saobracaj, na istim pozicijama su mi baneri meni se od pocetka koriscenja adnow-a do sada zarada smanjila za vise od 4 puta!
Nista, prelazimo onda na druge mreze i ne hvalimo ih vise

FilmoviOnline kaže:
pedjaa kaže:

Nista, prelazimo onda na druge mreze i ne hvalimo ih vise

Naravno da ih treba zaobici i siriti antikampanju protiv njih jer su u poslednje vreme poceli da zakidaju i svima smanjuju zaradu sa istim izgovorom da se nisu lepo pokazale na takvim sajtovima. Adsens je majka za njih.
Jos su rekli da ce imati kampanje za sportske sajtove ali je ocigledno da od toga nema nista.

sto se adnowa tice koliko bi trebalo vremena da se napravi 1000$ zarade na sajtu kojemu je dnevna posjeta 40-50k

haris026 kaže:
sto se adnowa tice koliko bi trebalo vremena da se napravi 1000$ zarade na sajtu kojemu je dnevna posjeta 40-50k

Ja sam sa 50k pregleda dnevno imao 988$ od adnow za mjesec dana, međutim u poslednje vrijeme se zarada dosta smanjila...

Uporedjujem neku statistiku kod mene, i vidim da je bas, bas velika razlika adsense/adnow odnosno duplo i i vise u svim segmentima.

Tako da je malo smor :D :D :p

Prošli mjesec odnosno prvih 8 dana ima0 sam 668 hiljada prikaza oglasa, preko 14.5 hiljada klikova i 244$ zarade.

oWmv1UY.png

Ovaj mjesec za prvih 8 dana imam skoro duplo više prikaza oglasa, dosta manje klikova kao i zarade.

75YUrSL.png

Kakvo je kod Vas ostalih stanje? Može li preporuka za neku drugu oglasnu mrežu :)

Back
Na vrh