Adnow
Član
- Tu od
- 5 Lis 2015
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
almiric11 kaže:Kada hocu da dodam paypal sa adnow sta trebam upisati u payee adress,adresu maila,kuce,necega hah...hvala na odgovoru
haris026 kaže:da li bas mora na paypal, da li ima mogucnost da ide na racun kao i adsense(bankovni racun)
FilmoviOnline kaže:Da li postoji sansa da za sajt kojem ste stavili fiksnu cenu klika, vratite cenu klika po zemljama iz kojih taj klik dolazi?
Nista, prelazimo onda na druge mreze i ne hvalimo ih visepedjaa kaže:FilmoviOnline kaže:Da li postoji sansa da za sajt kojem ste stavili fiksnu cenu klika, vratite cenu klika po zemljama iz kojih taj klik dolazi?
Nece, jer im se tako vise isplati... ja imam oko 70% poseta iz srbije gde je cpc 0,05$ a imam fiksni klik od 0,025$ pa se ti pitaj gde je tu pravda. Ne znam za vas ali ja sam se totalno razocarao u ovu mrezu, ctr je oko 1,25% tako da sam juce na 10 000 poseta zaradio tek 2,38$. Kako su krenuli sa smanjivanjem cpc-a mislim da ce se svima uskoro smanjiti na 0,01, pa ce pravo cudo biti da ih iko i koristi...
I ako uvek imam isti saobracaj, na istim pozicijama su mi baneri meni se od pocetka koriscenja adnow-a do sada zarada smanjila za vise od 4 puta!
FilmoviOnline kaže:Nista, prelazimo onda na druge mreze i ne hvalimo ih visepedjaa kaže:Nece, jer im se tako vise isplati... ja imam oko 70% poseta iz srbije gde je cpc 0,05$ a imam fiksni klik od 0,025$ pa se ti pitaj gde je tu pravda. Ne znam za vas ali ja sam se totalno razocarao u ovu mrezu, ctr je oko 1,25% tako da sam juce na 10 000 poseta zaradio tek 2,38$. Kako su krenuli sa smanjivanjem cpc-a mislim da ce se svima uskoro smanjiti na 0,01, pa ce pravo cudo biti da ih iko i koristi...
I ako uvek imam isti saobracaj, na istim pozicijama su mi baneri meni se od pocetka koriscenja adnow-a do sada zarada smanjila za vise od 4 puta!
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke