• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adnow [zvanična tema]

Kad jednom otkacite eto...tek tako sajt zato sto ste u sklapanju nekih dogovora sa "vecim" sajtovima, taj neko se nikada vise nece vratiti. Sto je moj slucajj....

Adio adnow. ;)

dodao sam paypal za adnow i dobio link na mail,eh sad kako ce se novac prebacivati na racun od paypal jer imam oko 80$ vec na adnow

Kod mene 0.015 juče, danas 0.014 napreduje nema šta ;)

Nije ni čudo kad su im reklame jedne te iste već mjesecima, ljudi se navikli i ne klikću. Smanjila se prodaja pa tako i oni nama cijenu po kliku.

Bilo bi zgodno da ekipa koja vodi tu reklamnu akciju najavila šta im je sledeće u planu. Verujem da bi ovde mnogima sa foruma bilo interesantno da uđu u tu priču kao early adopter.

CPM je pao od 1,5$ proslog meseca do ispod 0,5$ sada. Ovo je katastrofa...

Jel to Adnow otišao u stečaj ili se meni čini? Mene su konačno prebacili na klikova, a kolika je zarada bolje i da ne spominjem. Ne pregledima sam tri puta bolje zaradjivao. Verovatno su me zato i prebacili na klikove.

Baš je opao CPM u poslednje vreme...
Nego, jesu li dozvoljena 2 bloka oglasa kod njih ?

Nikola00 kaže:
Baš je opao CPM u poslednje vreme...
Nego, jesu li dozvoljena 2 bloka oglasa kod njih ?
Vidjao sam da neki sajtovi imaju dva bloka, verovatno jeste.

flex202 kaže:
Ja spao sa 30-40$ na jedva 10$ dnevno...
Mene su danas prebacili na klikove, a ovo što vidim je katastrofa. Izgleda se polako završava Adnow priča. Da budem iskren, ja sam iznenadjen koliko su dugo i opstali. Verovatno će raditi još neko vreme i to je to. Vidim da ih je i Telegraf uklonio.

Mene skinulo na 0.01 cent. Vjerovatno cu ukloniti kad se navrsi sedmica.

Ja sam se vratio na CPM. Sa CPM sistemom zaradim 0,5€ za hiljadu prikaza, a sa CPC 0,3€. Bolji mi je CPM i jos plus plate me unapred.

Jokja kaže:
Ja sam se vratio na CPM. Sa CPM sistemom zaradim 0,5€ za hiljadu prikaza, a sa CPC 0,3€. Bolji mi je CPM i jos plus plate me unapred.

Je l' i dalje adnow?

liquid kaže:
Jokja kaže:

Je l' i dalje adnow?
Da.

Šta se događa sa Adnow? Dobio sam odobrenje od njihove mreže da ih postavim na stranicu. Ne znam, da li se isplati?

Perky kaže:
Šta se događa sa Adnow? Dobio sam odobrenje od njihove mreže da ih postavim na stranicu. Ne znam, da li se isplati?

Probaj MGID, ja sam se na njih prebacio, odlični su.

Back
Na vrh