sax kaže:
Cekaj, jel znaci oces da kazes, sa samo dozvoljavaju 5 promena, ili da se uveze 5 naloga ?
Znaci mogu uvezati 5 naloga jednih te istih koliko hocu puta u krug ili npr. uzmem, jedan nalog, uvezem, uzmem drugi uvezem, treci uvezem, i onda vratim ova prva 2 po jednom ponovo uvezem i to je kraj za taj nalog ?
Ukupno 5 promjena mozes da imas, sa bilo kojim brojem naloga, nebitno

Ono sto je prije bila prednost (uvezivanje vise FB naloga na jedan twiends nalog),
sada je postalo veliki nedostatak, pa ca su i uzeli podrobno analizirati ko to koristi
fake naloge, i masovno suspendaju sve accounte.
Eh, u
tome ti je odgovor na sva tvoja pitanja (*zasto su mi suspendovali acc)
jer su i meni danas mahnuli jedan od kojeg sam najvise imao hljeba...huh...
Cim imas vise FB acc na jednom nalogu, odmah si sumnjiv, i onda im nije tesko da
provjere te FB naloge, i vidi se iz aviona je li fake ili real..
Ne moze real nalog imati 5 prijatelja i 2000 lajkanih stranica, a izmedjuostalog, nisam to
ranije ni primijetio - vise se ne moze na Facebooku sakriti uopste da ti se vide prijatelji,
ili ja to ne znam? Stvarno, nikako ne mogu da nadjem tu opcju, da mi ne-prijatelji ne mogu
vidjeti moje prijatelje...A znam da je to prije postojalo...
Jedino ako su sada, ovih dana to iskljucili, a trebalo je samo da udjes u private seting i tu da podesis sve sto moze na only me, a sto ne moze, da podesis na only friends, i to je to, sem ako nisu i to skoro ukinuli, vidim da ima dosta izmena, promenjen je kompletno i share dugme...
Svejedno, sve je ovo strasno, i ide mi na zivce...ode se napit :drinking:drinking
Meni pricas, ja se nerviram non stop :fever