• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Twiends

boboca kaže:
anarchox kaže:
Eto, izgleda da ipak ne.. :( :( :(

Btw, koji im je vise, sta stalno mijenjaju neke pojmove, bili su credits,
pa jucer gledam sparks, sad odjednom seeds, wtf...
E ovo sam i ja video i bas sam hteo isto da pitam, u cemu li je fora?

Mozda ima veze sa SEO-m...
Namjerno precesto mijenjaju kljucnu rijec, i koriste druge, koje nemaju veze sa njom..
Pretpostavljam da ce sada na internetu biti sve teze naci ponude, odnosno mjesta gdje
se mogu kupiti eventualno jeftiniji krediti (jer rijec "krediti" je naime vec proslost).
..to je samo moja pretpostavka..

Ahahahhahha, da li se ovo jos nekome desilo ili sam ja opet unikat ?

Kako 0 bre ? Jesu ovi normalni ?

uuu ma imas ovih koliko hoces, ja sam se tako jednom zajebao, nisam ni obracao paznju, i klikcem li klikcem :p a kredita nigde, dok nisam video o cemu se radi...A i dalje mi nije jasno na koju foru, jer minimum( bar je meni tako) mozes da stavis 2 kredita, jedan uzme kuca jedan bi trebalo da ostane. Ovo su verovatno neke stare str. kad je moglo da se ponudi samo 1 kredit, to mi jedino logicno deluje...

adsenseamater kaže:
@Sax meni se to dešava svakodnevno :D

boboca kaže:
uuu ma imas ovih koliko hoces, ja sam se tako jednom zajebao, nisam ni obracao paznju, i klikcem li klikcem :p a kredita nigde, dok nisam video o cemu se radi...A i dalje mi nije jasno na koju foru, jer minimum( bar je meni tako) mozes da stavis 2 kredita, jedan uzme kuca jedan bi trebalo da ostane. Ovo su verovatno neke stare str. kad je moglo da se ponudi samo 1 kredit, to mi jedino logicno deluje...

Pa ljudi da li je ovo moguce, ja sam baksuz nad baksuzima, evo i anartox je upoznat moze da potvrdi, neda mi se pa to ti je :lol
Taman smislim foru za twinds kada je imalo ono za web, znaci taman, javi mi anartox da su ukinuli za web.... :stars Taman nadjem ovde ljude po komsiluku da klikcu za mene, naravno da im placam za kredite, evo sinoc znaci otisao sve dogovorio, i pokazao, i vracam se ovde da klikcem ja malo, kad izbaci krtole ! :lol Dal je ovo moguce pitam se ja :sigh

Pravi nove naloge na fb, sta da ti kazem, to jedino ostaje. Mada u zadnje vreme zezaju i za nove naloge, izgleda i tu treba da prodje neko vreme da bi normalno klikao, jer u pocetku na svaki "like" ti izbacuje onu rec za verifikaciju sto em smara em oduzima mnogo vremena...

boboca kaže:
Pravi nove naloge na fb, sta da ti kazem, to jedino ostaje. Mada u zadnje vreme zezaju i za nove naloge, izgleda i tu treba da prodje neko vreme da bi normalno klikao, jer u pocetku na svaki "like" ti izbacuje onu rec za verifikaciju sto em smara em oduzima mnogo vremena...

AHA, znaci to je to i to sam sinoc izvalio, napravili novi nalog kod komsije i nece i nece i nece stalno izbacuje to za verifikaciju, ja verifikujem nalog i udjem i opet nece...

Imam jos koji nalog pa cu videti...

sax kaže:
boboca kaže:

AHA, znaci to je to i to sam sinoc izvalio, napravili novi nalog kod komsije i nece i nece i nece stalno izbacuje to za verifikaciju, ja verifikujem nalog i udjem i opet nece...

Btw, anarchox, nije anartox :crazy_grin
Ovaj, vidi se da si marljivo radio, cim si isklikao sve 1-kredit-stranice, jer ih ima bas dosta..
Ja inace cim udjem u tu bijednu zonu, mijenjam account..naravno, preduslov je da ih imas..

Ja na svu srecu imam od ranije mnostvo fake naloga, koje stalno vrtim ukrug, al posto to
nije dovoljno, cak placam za posudbu profila odnosno kupujem nove, za neki sitnis, 1$ po accountu..

Kod (skroz) novih naloga malo je tesko jer izbacuje verifikacijski kod odnosno captchu
prilikom svakog lajkanja stranice, medjutim nalozi koji su stari recimo mjesec-dva i iole
aktivni, oni nemaju problema pri tome..Takodjer, popustili su malo i sa Twitterom...

anarchox kaže:
sax kaže:
boboca kaže:

Btw, anarchox, nije anartox :crazy_grin
Ovaj, vidi se da si marljivo radio, cim si isklikao sve 1-kredit-stranice, jer ih ima bas dosta..
Ja inace cim udjem u tu bijednu zonu, mijenjam account..naravno, preduslov je da ih imas..

Ja na svu srecu imam od ranije mnostvo fake naloga, koje stalno vrtim ukrug, al posto to
nije dovoljno, cak placam za posudbu profila odnosno kupujem nove, za neki sitnis, 1$ po accountu..

Kod (skroz) novih naloga malo je tesko jer izbacuje verifikacijski kod odnosno captchu
prilikom svakog lajkanja stranice, medjutim nalozi koji su stari recimo mjesec-dva i iole
aktivni, oni nemaju problema pri tome..Takodjer, popustili su malo i sa Twitterom...

Mislim greska u kucanju, u brzini i nerviranju :(

Ti najbolje znas moju situaciju :tease, a neznam kako mogu da daju to po 0 kada je min 2 jel tako nije mi jasno odakle sada krtola ?

Imam par naloga, menjacu, nisam znao da je do toga...

btw. Onaj se nije logovao od onog dana, pa nije jos video, zato ne odgovara, a sta ce biti :fever

Da li smijem da mi friend da svoj twiends account sa 1000+ seedsa i da ga ja iskoristim sa mojim drugim Facebook profilom pa kasnije opet se vratim na svoj twiends account,ili kako je (ako je ikako) moguće da friend klika i skuplja seedse i da mi pošalje i nekako da ih ja iskoristim ?

Kada jednom "uvežeš" facebook ili twitter profil sa na svoj twiends nalog, onda ga ne možeš "uvezati" za drugi, tj, ne možeš jedan profil koristiti na 2 twiends naloga.
Najbolje da ti on da twiends nalog i facebook profil koji koristi na tom nalogu i onda ti iskoristiš seeds-e.

Da li se može uvezati dva Fejs accounta ?
Znaći može se imati više twiends account i koristiti na jednoj ip adresi?

nexon kaže:

Da, možeš uvezati koliko hoćeš facebook accounta, ali kada ga jednom uvežeš za jedan twiends account ne možeš onda za drugi.
I možeš imati koliko hoćeš twiends accounta na jednoj IP adresi.
Uglavnom "čačkaj" malo oko toga i probavaj šta sve može;)

..jao..priznajem, malo sam :drinking:drinking
ali nisu to moje oci koje me varaju..za dva followanja na twitteru dobio sam ~500 seedsa..
..pa to je nemoguce podesiti, uopste..to sam skuzio kad sam na praznom nalogu (0 seedsa),
pocevsi od nule, odmah se nasao na 500+, i odem na history, i sve mi bude jasno..odnosno, nejasno..

..dobar neki bug :king

Uploaded with ImageShack.us

kuliram kaže:
nexon kaže:

Da, možeš uvezati koliko hoćeš facebook accounta, ali kada ga jednom uvežeš za jedan twiends account ne možeš onda za drugi.
I možeš imati koliko hoćeš twiends accounta na jednoj IP adresi.
Uglavnom "čačkaj" malo oko toga i probavaj šta sve može;)

Eh, sad su nam jos malo zabiberili zivot :poke
Naime, ukoliko smo ranije imali vise FB naloga uvezanih na jedan twiends nalog,
i samo ukrug saltali te naloge (po principu - kada jedan iscijedim, uvezem iduci, itd),
sto sam izmedjuostalog i ja radio, imao sam na jednom twiends nalogu i po 7-8 FB naloga,
kako bih sebi pojednostavio stvari, i ne morao saltati stalno na druge twiends naloge,
dakle imalo se sve na jednom mjestu, eh toga sada vise nema, jer su od danas primijecujem
uveli i limit na to koliko puta maximalno mozes da promijenis FB nalog na twiends nalogu,
a tacnije, taj broj iznosi 5 puta, i broje vam se mislim i promjene od ranije (?)

Ukratko, sta je poruka, ako imate vise uvezanih FB naloga na jednom twiends nalogu,
onaj koji je aktivan nemojte removati sve dok ga ne iscijedite do poslijednjeg kredita,
i onda tek uvezujte neki drugi, ranije vec uvezani....sta je tu je...

Cekaj, jel znaci oces da kazes, sa samo dozvoljavaju 5 promena, ili da se uveze 5 naloga ?

Znaci mogu uvezati 5 naloga jednih te istih koliko hocu puta u krug ili npr. uzmem, jedan nalog, uvezem, uzmem drugi uvezem, treci uvezem, i onda vratim ova prva 2 po jednom ponovo uvezem i to je kraj za taj nalog ?

sax kaže:
Cekaj, jel znaci oces da kazes, sa samo dozvoljavaju 5 promena, ili da se uveze 5 naloga ?

Znaci mogu uvezati 5 naloga jednih te istih koliko hocu puta u krug ili npr. uzmem, jedan nalog, uvezem, uzmem drugi uvezem, treci uvezem, i onda vratim ova prva 2 po jednom ponovo uvezem i to je kraj za taj nalog ?

Ukupno 5 promjena mozes da imas, sa bilo kojim brojem naloga, nebitno :(
Ono sto je prije bila prednost (uvezivanje vise FB naloga na jedan twiends nalog),
sada je postalo veliki nedostatak, pa ca su i uzeli podrobno analizirati ko to koristi
fake naloge, i masovno suspendaju sve accounte.

Eh, u tome ti je odgovor na sva tvoja pitanja (*zasto su mi suspendovali acc)
jer su i meni danas mahnuli jedan od kojeg sam najvise imao hljeba...huh...
Cim imas vise FB acc na jednom nalogu, odmah si sumnjiv, i onda im nije tesko da
provjere te FB naloge, i vidi se iz aviona je li fake ili real..

Ne moze real nalog imati 5 prijatelja i 2000 lajkanih stranica, a izmedjuostalog, nisam to
ranije ni primijetio - vise se ne moze na Facebooku sakriti uopste da ti se vide prijatelji,
ili ja to ne znam? Stvarno, nikako ne mogu da nadjem tu opcju, da mi ne-prijatelji ne mogu
vidjeti moje prijatelje...A znam da je to prije postojalo...

Svejedno, sve je ovo strasno, i ide mi na zivce...ode se napit :drinking:drinking

anarchox kaže:
Ne moze real nalog imati 5 prijatelja i 2000 lajkanih stranica, a izmedjuostalog, nisam to
ranije ni primijetio - vise se ne moze na Facebooku sakriti uopste da ti se vide prijatelji,
ili ja to ne znam? Stvarno, nikako ne mogu da nadjem tu opcju, da mi ne-prijatelji ne mogu

Mislim da je ovo to sto trazis:
http://www.facebook.com/help/?page=768

Ali posto ne koristim FB ne znam da li to moze sada da se napravi ili ne - probaj pa vidi ;)

anarchox kaže:
sax kaže:

Ono sto je prije bila prednost (uvezivanje vise FB naloga na jedan twiends nalog),
sada je postalo veliki nedostatak, pa ca su i uzeli podrobno analizirati ko to koristi

Cim imas vise FB acc na jednom nalogu, odmah si sumnjiv, i onda im nije tesko da

Jedino ako su sada, ovih dana to iskljucili, a trebalo je samo da udjes u private seting i tu da podesis sve sto moze na only me, a sto ne moze, da podesis na only friends, i to je to, sem ako nisu i to skoro ukinuli, vidim da ima dosta izmena, promenjen je kompletno i share dugme...

Svejedno, sve je ovo strasno, i ide mi na zivce...ode se napit :drinking:drinking

Meni pricas, ja se nerviram non stop :fever

Pu majku mu, sada sam video :nooo

Znaci nema prso Twinds samo tako, a i treba, volim samo zbog onih masovnih dislajkera, debili jedni, samo idu dislike, ja nisam nikada gotovo, samo sam jednom probao kako ide i to, a treba i to da uvedu, znaci ko ide masovni dislike da ga banuju za uvek !

Malopre sam usao, i odbili mi oba naloga koja su bila vezana, imalo oko 7000 kredita, uplasio sam se da ne mogu to iskoristiti, ali moze da se iskoristi samo ne moze da se lajkuje vise, pa sam zato da ne propadne kojim slucajem ukljucio 5 kredita po lajku samo da to nestane da ne propadne, a uzgred video sam ono za promenu naloga da su uveli :(

Tako da ostaju nam 2 opcije ili da predjemo na onaj drugi servis da vidimo kako se ponasa, ili da nabacujemo na naloge preko one aplikacije prijatelje, jer nece visi uopste da prihvate ove fake...

sax kaže:
anarchox kaže:
sax kaže:

Jedino ako su sada, ovih dana to iskljucili, a trebalo je samo da udjes u private seting i tu da podesis sve sto moze na only me, a sto ne moze, da podesis na only friends, i to je to, sem ako nisu i to skoro ukinuli, vidim da ima dosta izmena, promenjen je kompletno i share dugme...

Meni pricas, ja se nerviram non stop :fever

Pu majku mu, sada sam video :nooo

Znaci nema prso Twinds samo tako, a i treba, volim samo zbog onih masovnih dislajkera, debili jedni, samo idu dislike, ja nisam nikada gotovo, samo sam jednom probao kako ide i to, a treba i to da uvedu, znaci ko ide masovni dislike da ga banuju za uvek !

Malopre sam usao, i odbili mi oba naloga koja su bila vezana, imalo oko 7000 kredita, uplasio sam se da ne mogu to iskoristiti, ali moze da se iskoristi samo ne moze da se lajkuje vise, pa sam zato da ne propadne kojim slucajem ukljucio 5 kredita po lajku samo da to nestane da ne propadne, a uzgred video sam ono za promenu naloga da su uveli :(

Tako da ostaju nam 2 opcije ili da predjemo na onaj drugi servis da vidimo kako se ponasa, ili da nabacujemo na naloge preko one aplikacije prijatelje, jer nece visi uopste da prihvate ove fake...

pozdrav nakon dugo vremena! :)

i meni su banirali jedan account s 9000 kredita, zaista sam neugodno iznenađena kako su pooštrili pravila na Twiendsu.

kako oni uopće mogu znati koji je account pravi ili fake s obzirom da ne vide aktivnost tog profila na Facebooku, valjda procjenjuju po broju prijatelja?

i još jedno pitanje - ima li Twiends uvid u "dislike" tj. koliko fan pagea smo unlike-ali? prijeti li i tu opasnost iza ugla ili možemo tu i tamo napraviti pokoji unlike (ne masovni naravno da bude sve fer)

sada preostaje jedino opcija 1 Twiends acc : 1 Facebook vrlo aktivni, realni account ...što će po svemu sudeći dosta ljudi odbiti od Twiends servisa te se pitam što Twiends na kraju dobiva svim time - gubi korisnike, bez kojih sam servis nema smisla!

Back
Na vrh