• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Twiends

Antonela kaže:
pozdrav nakon dugo vremena! :)

i meni su banirali jedan account s 9000 kredita, zaista sam neugodno iznenađena kako su pooštrili pravila na Twiendsu.

Nista novo, meni su banovali sve sto sam imao ;)

kako oni uopće mogu znati koji je account pravi ili fake s obzirom da ne vide aktivnost tog profila na Facebooku, valjda procjenjuju po broju prijatelja?

Rekao je anarchox u predhodnom postu, ne mozes imati 5 prijatelja a lajkovanih 5000 stranica koliki je max :fever

i još jedno pitanje - ima li Twiends uvid u "dislike" tj. koliko fan pagea smo unlike-ali? prijeti li i tu opasnost iza ugla ili možemo tu i tamo napraviti pokoji unlike (ne masovni naravno da bude sve fer)

Do sada nije imao, cim je bio toliki masovni dislike, npr. stranicu koju sam punio na 10k, ispratilo me 13 000 ljudi za to 10k, sto znaci da sam 12 000 kredita bacio u vodu, mislim to je dok je napunjena stranica na 10k, a sada svaki dan pogledam, i samo se smanjuje, sto znaci da idu masovni dislike i dalje, brzo se sire vesti, da moze da se ide dislike i da se koristi i dalje jedan te isti profil, a nije ni cudo, ima moj komsija skriptu za dislike, legne da spava, pusti i kada se probudi ujutru profil prazan skroz, moze iz nova da se puni :crazy_grin

sada preostaje jedino opcija 1 Twiends acc : 1 Facebook vrlo aktivni, realni account ...što će po svemu sudeći dosta ljudi odbiti od Twiends servisa te se pitam što Twiends na kraju dobiva svim time - gubi korisnike, bez kojih sam servis nema smisla!

Ne gresis, oni su osnovali servis ne da bi mi kliktali, nego da bi neko kupio te kredite sto oni prodaju, ako si primetila, imas poseban tab za to ;)

A idi na forum njihov i videces da svaki cas ima postova tipa ( prevodim sada na nase ) :
Potrosio sam pare i kupio kredite a dobio botove, ili Potrosim sam novac na vase kredite ali umesto aktivnih korisnika dobio sam ljude koji samo idu dislike..... itd.... itd.... toga ima dosta, mislim takvih tema, pa su resili malo da poostre i koliko toliko da stanu na put botovima i dislajkerima !

Mada ni ja nisam za dislike, prave samo probleme sa tim, al svi to rade, a bot za kliktanje je sada vec uobicajna stvar i imaju i ptice na grani koliko vidim...

Tako da ostaje bar meni i komsiji mom da predjemo na drugi servis da proba da napravi nesto i za njih da vidimo kako ce da se ponasa....

Kao prvo ko je lud da kupuje od Twiendsa kredite po onakvoj cijeni, zaista su skupi, a na kraju što kažeš - dobiješ lažne lajkove.

Nego, pod botove podrazumijevaš autoclicker jel tako? ili Imacros skriptu? Kako bilo, mišljenja sam da čak postoji mogućnost putem nekog softwarea da i prepoznaju ako neki profil koristi Imacros i sličnu skriptu, ali za autoclicker mislim da je puno teže.

Nego, koja je alternativa tj. zamjena za Twiends, postoji li servis koji je sličan?

Antonela kaže:
Kao prvo ko je lud da kupuje od Twiendsa kredite po onakvoj cijeni, zaista su skupi, a na kraju što kažeš - dobiješ lažne lajkove.

Samo cu citirati mog komsiju : Mamini i tatini sinovi koji su puni para, pa naprave stranicu o sebi ili ne bitno o necemu sto oni vole i onda se ku*ce pre drustvom koliko imaju fanova na stranici i tako ;)
A kupuju i ljudi koji imaju para, sta ti mislis ako smo mi bedinja da su svi, sad opet citiram nekog drugod : meni je 2000 dinara ko nekome 2000 e ;) Tako da kupuju oni koji imaju para i kompanije verovatno neke koje zele da promovisu svoj biznis....

Nego, pod botove podrazumijevaš autoclicker jel tako? ili Imacros skriptu? Kako bilo, mišljenja sam da čak postoji mogućnost putem nekog softwarea da i prepoznaju ako neki profil koristi Imacros i sličnu skriptu, ali za autoclicker mislim da je puno teže.

Nego, koja je alternativa tj. zamjena za Twiends, postoji li servis koji je sličan?

Auto kliker je toliko glupa stvar koja ni cemu ne sluzi, mislim kako on moze biti bot, kada moras da ides refres, pa kada ti izadje nesto vec lajkovano ili FB public...

Da mislim na Imacros skriptu, ali ne onu po kordinatama misa ;) Nego u JAVI. Tako da moj komsija je koristi evo preko mesec dana, i nikakvih problema nije bilo sto se tice da su ga otkrili, a i nemogu nikako kako on kaze i sami su bot :)

A ja kada sam u pocetku koristio auto kliker, izbacivalo mi je da li koristim nekog bota ili nesto slicno, zasto, zato sto je podeseno da klikce stalno na jedno te isto vreme ;) I svaki put ga klikne na npr 5 sekundi, i onda mogu da znaju, a ovako u JAVI nema sanse da se otkrije, jedini nacin na koji mogu da otkriju da nesto nije OK, je sto pristize mnogo kredita tako brzo, sto je i bio generlni problem nas, nisam u pocetku imao mnogo profila pa je sve punio po jedan, mnogo brzo, e to + fake nalozi = sada stopiranje naloga...

Ali sada ce da se ide drugacije, imace na nalozima prijatelja, malo statusa, da se vidi kao da nisu fake, i onda ce da se klikce jedan nalog, jedan dan, napuni se na pola, onda 2, pa 3, pa 4, pa 5, pa se ponovo vrati prvi ;) Da ne izgleda sumnjivo da stize mnogo kredita odjednom...

Al se ja raspricah :tease

Black Dragon kaže:
anarchox kaže:
Ne moze real nalog imati 5 prijatelja i 2000 lajkanih stranica, a izmedjuostalog, nisam to
ranije ni primijetio - vise se ne moze na Facebooku sakriti uopste da ti se vide prijatelji,
ili ja to ne znam? Stvarno, nikako ne mogu da nadjem tu opcju, da mi ne-prijatelji ne mogu
vidjeti moje prijatelje...A znam da je to prije postojalo...

Mislim da je ovo to sto trazis:
http://www.facebook.com/help/?page=768

Ali posto ne koristim FB ne znam da li to moze sada da se napravi ili ne - probaj pa vidi ;)

Hvala zmaju, pun pogodak !

Za ostale clanove i one koji koriste twiends servis:
Primijecujem da se stepen privatnosti za prijatelje i ne-prijatelje ne moze vise podesiti
u onoj "tabeli", gdje imamo "friends", "friends of friends" i "all", vec povis te tabele sada
ima link, koji je zaduzen iskljucivo za podesavanje stepena privatnosti informacija koje
dijelimo na pocetnoj FB strani odnosno informacije koje vide oni koji nas dodaju u prijatelje..

Ova promjene vjerovatno se nedavno desila, do sada sam imao zasticene profile
(tj nije se moglo nista vidjeti ukoliko mi nisi prijatelj), no danas sam se uvjerio u suprotno,
tako da upozoravam sve one kojima je promaklo ovo da podese stepen privatnosti
po novom sistemu, kako bi izbjegli dalje banove od strane twiendsa. Ovo je definitivno
bila rupa u zakonu koju su oni uspjeli da iskorite prije nas.

Sada kada vec znam do cega je, idem zamaskirati sve profile do maximuma, i idem se
napraviti budala i obratiti se supportu i sklepat im sve na kamaru, praveci se da sam samo
jedan nevini korisnik koji je nastradao nekom greskom...ne mogu mi nista dokazati :poke

anarchox kaže:
Black Dragon kaže:
anarchox kaže:
Ne moze real nalog imati 5 prijatelja i 2000 lajkanih stranica, a izmedjuostalog, nisam to
ranije ni primijetio - vise se ne moze na Facebooku sakriti uopste da ti se vide prijatelji,
ili ja to ne znam? Stvarno, nikako ne mogu da nadjem tu opcju, da mi ne-prijatelji ne mogu
vidjeti moje prijatelje...A znam da je to prije postojalo...

Mislim da je ovo to sto trazis:
http://www.facebook.com/help/?page=768

Ali posto ne koristim FB ne znam da li to moze sada da se napravi ili ne - probaj pa vidi ;)

Hvala zmaju, pun pogodak !

Za ostale clanove i one koji koriste twiends servis:
Primijecujem da se stepen privatnosti za prijatelje i ne-prijatelje ne moze vise podesiti
u onoj "tabeli", gdje imamo "friends", "friends of friends" i "all", vec povis te tabele sada
ima link, koji je zaduzen iskljucivo za podesavanje stepena privatnosti informacija koje
dijelimo na pocetnoj FB strani odnosno informacije koje vide oni koji nas dodaju u prijatelje..

Ova promjene vjerovatno se nedavno desila, do sada sam imao zasticene profile
(tj nije se moglo nista vidjeti ukoliko mi nisi prijatelj), no danas sam se uvjerio u suprotno,
tako da upozoravam sve one kojima je promaklo ovo da podese stepen privatnosti
po novom sistemu, kako bi izbjegli dalje banove od strane twiendsa. Ovo je definitivno
bila rupa u zakonu koju su oni uspjeli da iskorite prije nas.

Sada kada vec znam do cega je, idem zamaskirati sve profile do maximuma, i idem se
napraviti budala i obratiti se supportu i sklepat im sve na kamaru, praveci se da sam samo
jedan nevini korisnik koji je nastradao nekom greskom...ne mogu mi nista dokazati
:poke

Pa vidim ja majku mu da kada sam kupovao neke naloge, odradim ono, udjem sa drugog naloga i vidim koliko ima prijatelja, ja reko baguje ovih dana FB, pa nije prihvatilo izmene odmah, kad vidis ovde je sada :tease

@ Black Dragon, svaka cast na ovome + rep od mene, to je najvise sto mogu da ucinim :D

Xaxaxa, u tvom stilu, pa javi kako si prosao da znamo, mada ako ti se javi ona krava sto je mene senilala 10 dana i na kraju ja ispao kriv, tesko da ces ista da napravis....

Da, al kada malo bolje razmislim, nesto ne mislim da ce proci ova opcija sa zakljucavanjem naloga :smrc

Kada budu videli npr za nas koji imamo preko 5 naloga i vise da na svakom je zakljucan nalog, naravno opet ce da sumnjaju na fake :fever

Mislim da je ipak bolje da se doda prijatelja, negde sam procitao, samo nisam dobro razumeo, FB je ogranicio na 5000, e sada da li 5000 lajkanih stranica samo ili 5000 like + prijatelji ukupno ili 5000 i prijatelja i 5000 stranica ne znam, no nije ni problem nabaciti oko 100 prijatelja i sta je to moze da propadne 100-200 potencionalnih kredita, a imate kao aktivan nalog :D

Mislim ovo je dodatni posao, bolje je da upali sa zakljucanim nalozima, mada cisto sumnjam :(

sax kaže:
Da, al kada malo bolje razmislim, nesto ne mislim da ce proci ova opcija sa zakljucavanjem naloga :smrc

Kada budu videli npr za nas koji imamo preko 5 naloga i vise da na svakom je zakljucan nalog, naravno opet ce da sumnjaju na fake :fever

Mislim da je ipak bolje da se doda prijatelja, negde sam procitao, samo nisam dobro razumeo, FB je ogranicio na 5000, e sada da li 5000 lajkanih stranica samo ili 5000 like + prijatelji ukupno ili 5000 i prijatelja i 5000 stranica ne znam, no nije ni problem nabaciti oko 100 prijatelja i sta je to moze da propadne 100-200 potencionalnih kredita, a imate kao aktivan nalog :D

Mislim ovo je dodatni posao, bolje je da upali sa zakljucanim nalozima, mada cisto sumnjam :(

Pa dobro, ne mora se ovo odnositi konkretno na staru situaciju, vec ako u buducnosti opet
budemo pravili nove naloge na twiendu, a sigurno hocemo, bitno je da znamo kako da
postupamo, dakle, samo 1 FB nalog na samo 1 twiends nalog (vidim na support-sajtu da
su stvarno mnogi suspendovani, a odgovor supporta na njihova pitanja "zasto?" je vrlo
jednostavan - pitaju te kako to da imas 2 (ili vise FB ili Twitter) naloga na jetnom twiends
accountu), i za neke naloge je vise nego ocigledno da su fake.. Ali kada to fino se
zamaskira, ne mogu ti nista ;) Al zato ne smiju imati ni 2 FB naloga uvezana a kamo li sta vise...

anarchox kaže:
sax kaže:

Pa dobro, ne mora se ovo odnositi konkretno na staru situaciju, vec ako u buducnosti opet
budemo pravili nove naloge na twiendu, a sigurno hocemo, bitno je da znamo kako da
postupamo, dakle, samo 1 FB nalog na samo 1 twiends nalog (vidim na support-sajtu da
su stvarno mnogi suspendovani, a odgovor supporta na njihova pitanja "zasto?" je vrlo
jednostavan - pitaju te kako to da imas 2 (ili vise FB ili Twitter) naloga na jetnom twiends
accountu), i za neke naloge je vise nego ocigledno da su fake.. Ali kada to fino se
zamaskira, ne mogu ti nista ;) Al zato ne smiju imati ni 2 FB naloga uvezana a kamo li sta vise...

Pa to je onda glupo, zamisli neko ima 30 FB naloga i treba onda da otvori 30 Twinds naloga, sto opet nije dozvoljeno... :(
Znaci moras svaki cas menjati IP adresu da te ne uhvate, sto je zamorno malo vise.

A ono kada se zamaskira, 99 % i to nece biti dozvoljeno, znaci gotovo sam siguran 100 %, videces, al njihova je zadnja, ne mozemo im nista :(, tako da cemo morati na kraju da dodajemo prijatelje.

sax kaže:
Pa to je onda glupo, zamisli neko ima 30 FB naloga i treba onda da otvori 30 Twinds naloga, sto opet nije dozvoljeno... :(
Znaci moras svaki cas menjati IP adresu da te ne uhvate, sto je zamorno malo vise.

A ono kada se zamaskira, 99 % i to nece biti dozvoljeno, znaci gotovo sam siguran 100 %, videces, al njihova je zadnja, ne mozemo im nista :(, tako da cemo morati na kraju da dodajemo prijatelje.

Nije tacno, nigdje ne pise da je po 1 IP adresi dozvoljen samo 1 nalog ;)
Drugim rijecima - da, vjerovatno ce to biti nova furka, da se umjesto 5 FB naloga
koji su uvezani na 1 twiends nalog pravi 5 twiends naloga sa po jednim FB nalogom,
sto doduse izgleda mnogo realnije nego ovaj prvi slucaj, samo sto nazalost i nije toliko prakticno...

AAAAAAAAAAA nek ide sve u 3 lijepe !!!

:swordfight :bad :fuckyou :mad :censored :devil :voodoo_doll

Sve naloge su mi stavili pod "under review" i nekolicinu njih su suspendovali !
Idem sada praviti nove, prokleto sam na***an !!

Nece mi oni hljeb uzimat :die :die :die

anarchox kaže:

Pa to si mogao i ocekivati da se jednom desi - jednostavno, nisi radio po njihovim pravilima. Nemoj kriviti njih jer si ti kriv! :smack

Ajd sad idi ispusi nekoliko pakovanja, popij koji decilitar nekog alkohola i sutra nastavi sa poslom :to_clue

Twiends će na kraju biti više na gubitku nego mi ukoliko ovako ostane jer oni će izgubiti nas koji smo njihovi korisnici, tako da sumnjam kako će ova postrožena situacija dugo ostati.

Nego ima li tko iMacros skritpu da pošalje? I još uvijek čekam odgovor kako se zove alternativni servis Twiendsu? :D

anarchox kaže:

Xexe, pa rekoh li ti da su meni pre 2 dana banovali 2 naloga, a da su mi sve ostale stavili under review ! Sto znaci da ne mozes nikako da ih koristis, i ako ti je ostalo kredita na njima, ne mozes da ih potrosis !!!

I pricas ti meni nesto da ne mogu videti po IP, tako su ti i videli koju su sve tvoji nalozi ;)

A rekao sam ti i kada zakljucas da cemo moci da se slikamo, zazpamti sta sam ti rekao ;)

Tako da evo me sada kod komsije na rodjendanu, rekao mi je malopre da im je upao i pogledao kod na sajtu kod njih, i pise sta je sve potrebno da bi nalog bio validan ;)

Antonela kaže:
Twiends će na kraju biti više na gubitku nego mi ukoliko ovako ostane jer oni će izgubiti nas koji smo njihovi korisnici, tako da sumnjam kako će ova postrožena situacija dugo ostati.

Nego ima li tko iMacros skritpu da pošalje? I još uvijek čekam odgovor kako se zove alternativni servis Twiendsu? :D

Ti i dalje ne mozes da shvatis da twiends radi da bi neko kupovao kredite od njih, a ne da bi mi kliktali, oni ce vise da dobiju sa zabranama, jer ce koliko toliko spreciti fake naloge ;)

Zove se fantunel...

Antonela kaže:

Imacros odavno ne radi (ili radi vrlo ograniceno),
a (jos uvijek ne tako jaka konkurencija odnosno) alternativa se zove Fantunnel

anarchox kaže:

Ima skripta da se kupi ;)

Samo jedno malo obavestenje za sve, da dzaba ne zakljucavate naloge, i ako ih zakljucate skroz, opet nista necete postici, videli smo sta se zahteva od naloga i kako proveravaju da li je fake ;)

anarchox kaže:
Antonela kaže:

Hvala anarchox!

p.s. long time no hear you, drago mi je što si tu ;)

adsenseamater kaže:
@Antonela postoji mnogo novih Twiendsa neki od kvalitetnijih su http://www.twittfame.com/ , http://fantunnel.com/ ( https://internetzarada.org/fantunnel-t-4023.html )

Tnx! :)

Pokusavam da povezem twiends i twitter. Na twust scoru mi ovo pise: "Lists
This user has not been listed by others yet."
Nisam neki strucnjak za twitter pa sto trebam uradit da mi ovo bude odobreno

Black Dragon kaže:
anarchox kaže:

Pa to si mogao i ocekivati da se jednom desi - jednostavno, nisi radio po njihovim pravilima. Nemoj kriviti njih jer si ti kriv! :smack

Ajd sad idi ispusi nekoliko pakovanja, popij koji decilitar nekog alkohola i sutra nastavi sa poslom :to_clue

SIR, YES SIR !!! Naredba izvrsena ;)
..malo me je popustilo, vidim u medjuvremenu da nove naloge koje pravim,
malo po malo mi odobravaju, tako da jos necu razmisljati o alternativi...

kostolomac kaže:
Pokusavam da povezem twiends i twitter. Na twust scoru mi ovo pise: "Lists
This user has not been listed by others yet."
Nisam neki strucnjak za twitter pa sto trebam uradit da mi ovo bude odobreno

To je malo glupo (a i malo glupo za objasniti), kao i vecina stvari na twiendsu,
uglavnom ako nemas followersa, neces nikada postati ni dio neke liste.
Tacnije, to su liste poput onih facebookovih listi prijatelja, dakle, ako imas recimo 100ak
followersa vjerovatno ce te neki od njih oznaciti u svojoj listi na neki nacin u smislu
"last followed", "followers who are following back" ili tako dalje (bubam),
na to ne mozes da direktno utices, ali ce ti dosta povisiti sansu da postanes dio neke liste
ukoliko imas nekolicinu followersa, ili ako vec imas srece pa ti bude prvo-pa musko :taunt

Back
Na vrh