sax
Legenda
- Tu od
- 22 Stu 2010
Antonela kaže:pozdrav nakon dugo vremena!
i meni su banirali jedan account s 9000 kredita, zaista sam neugodno iznenađena kako su pooštrili pravila na Twiendsu.
Nista novo, meni su banovali sve sto sam imao![]()
kako oni uopće mogu znati koji je account pravi ili fake s obzirom da ne vide aktivnost tog profila na Facebooku, valjda procjenjuju po broju prijatelja?
Rekao je anarchox u predhodnom postu, ne mozes imati 5 prijatelja a lajkovanih 5000 stranica koliki je max :fever
i još jedno pitanje - ima li Twiends uvid u "dislike" tj. koliko fan pagea smo unlike-ali? prijeti li i tu opasnost iza ugla ili možemo tu i tamo napraviti pokoji unlike (ne masovni naravno da bude sve fer)
Do sada nije imao, cim je bio toliki masovni dislike, npr. stranicu koju sam punio na 10k, ispratilo me 13 000 ljudi za to 10k, sto znaci da sam 12 000 kredita bacio u vodu, mislim to je dok je napunjena stranica na 10k, a sada svaki dan pogledam, i samo se smanjuje, sto znaci da idu masovni dislike i dalje, brzo se sire vesti, da moze da se ide dislike i da se koristi i dalje jedan te isti profil, a nije ni cudo, ima moj komsija skriptu za dislike, legne da spava, pusti i kada se probudi ujutru profil prazan skroz, moze iz nova da se puni :crazy_grin
sada preostaje jedino opcija 1 Twiends acc : 1 Facebook vrlo aktivni, realni account ...što će po svemu sudeći dosta ljudi odbiti od Twiends servisa te se pitam što Twiends na kraju dobiva svim time - gubi korisnike, bez kojih sam servis nema smisla!
Ne gresis, oni su osnovali servis ne da bi mi kliktali, nego da bi neko kupio te kredite sto oni prodaju, ako si primetila, imas poseban tab za to
A idi na forum njihov i videces da svaki cas ima postova tipa ( prevodim sada na nase ) :
Potrosio sam pare i kupio kredite a dobio botove, ili Potrosim sam novac na vase kredite ali umesto aktivnih korisnika dobio sam ljude koji samo idu dislike..... itd.... itd.... toga ima dosta, mislim takvih tema, pa su resili malo da poostre i koliko toliko da stanu na put botovima i dislajkerima !
Mada ni ja nisam za dislike, prave samo probleme sa tim, al svi to rade, a bot za kliktanje je sada vec uobicajna stvar i imaju i ptice na grani koliko vidim...
Tako da ostaje bar meni i komsiji mom da predjemo na drugi servis da proba da napravi nesto i za njih da vidimo kako ce da se ponasa....