• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Twiends

Ja sam dobio oko 300 followera na YLH ali dzaba kad 70% posle dan-dva te unfollow..

Mikipumas kaže:
Ja sam dobio oko 300 followera na YLH ali dzaba kad 70% posle dan-dva te unfollow..

Lako je napraviti preko iMacors-a da unfollow-ujes :D

Mikipumas kaže:

Da, ali problem je sto meni uopste ne ubraja nista stoji stranica na 0 znam ja poznat je meni dislike jako dobro radio sam dosta sa twiendsom, ali ovo nesto nije ok do njih konkretno :stars

sax kaže:
Mikipumas kaže:

Da, ali problem je sto meni uopste ne ubraja nista stoji stranica na 0 znam ja poznat je meni dislike jako dobro radio sam dosta sa twiendsom, ali ovo nesto nije ok do njih konkretno :stars

Ma ja sam odustao od Twittera, stavio na nesto drugo, skratio link i sve mi je ubrojalo. :)

increasr.com is a free service, and it has quite a few advantages over twiends in that it’s really easy to use, and gets fast results, sometimes in a matter of a few minutes.

AlexisAjota-e kaže:
increasr.com is a free service, and it has quite a few advantages over twiends in that it’s really easy to use, and gets fast results, sometimes in a matter of a few minutes.

:nooo

addsocials je ponovo uveo opciju za podizanje lajkova, ne znam za druge increaser servise jer ih ne koristim

skijanje kaže:
addsocials je ponovo uveo opciju za podizanje lajkova, ne znam za druge increaser servise jer ih ne koristim

Evo upravo sam isprobao, vidim da radi, samo nisam jos nista konkretno radio sa ovim servisom,
pa me zanima tvoje iskustvo...koliko se fanova moze prikupiti (max) u odredjenom vremenskom periodu?

anarchox kaže:
skijanje kaže:

Evo upravo sam isprobao, vidim da radi, samo nisam jos nista konkretno radio sa ovim servisom,
pa me zanima tvoje iskustvo...koliko se fanova moze prikupiti (max) u odredjenom vremenskom periodu?

do 50 u mjesec dana

ne mogu ti puno pomoći jer se ne bavim s tim, najviše što sam skupio je bilo možda nekih 200 kredita :lol ali se više ne sjećam koliko je trebalo da iste potrošim, nekih par lajkova na dan (postavljena cijena između 5-10 dukata za lajk)

ad67 kaže:
anarchox kaže:
skijanje kaže:

do 50 u mjesec dana

Hahahaha, smijem se i placem istovremeno :poke
Gdje je dobri stari twiends, kada se bralo 1k fanova dnevno bez ikakvih poteskoca :(

anarchox kaže:
ad67 kaže:
anarchox kaže:
skijanje kaže:

do 50 u mjesec dana

Hahahaha, smijem se i placem istovremeno :poke
Gdje je dobri stari twiends, kada se bralo 1k fanova dnevno bez ikakvih poteskoca :(

cherime ti i ja smo na ovom pare brali , sad nista :((

mene najviše čudi kako je ovaj posao opstao na Bliskom istoku i na Indijskom potkontinentu? :busted

gledam na Fiverr-u ima Indonežana i dalje ubiru pare na lajkovima i na oDesku apliciraju redovno na poslove vezane za facebook (anarchox zna na koga mislim :crazy_grin).Šta mislite koje tehnike oni koriste? :sigh

DarioPlavcic kaže:
cherime ti i ja smo na ovom pare brali , sad nista :((

Ih..nekad sam od ovoga zivio..
"watcher" zna da sam na odesku zgrno lovu od twiendsa koju i danas dan jos trosim :crazy_grin

watcher kaže:
mene najviše čudi kako je ovaj posao opstao na Bliskom istoku i na Indijskom potkontinentu? :busted
Šta mislite koje tehnike oni koriste? :sigh

Hahaha pa tehnika rucnog kreiranja 1000 laznih FB profila i upotrebljivanje istih za lajkanje.
Njima se svejedno isplati cijeli dan raditi za 2$, tamo su zato lordovi :crazy_grin

watcher kaže:
"...apliciraju redovno na poslove vezane za facebook (anarchox zna na koga mislim Crazy_grin )"

To je nas slavni HORACIO:
https://www.odesk.com/users/SMM-SEO...her_~~4adcf6785d925ec2?sid=49002&tot=10&pos=0

Evo da podijelim i ovdje sa rajom na forumu iskustvo da frajer aplicira na poslove poput
"100'000 fanova u roku od 7 dana bez admin accessa" ;)

I onda na osnovu svoga posla dobije od poslodavca feedback koji glasi:
"Nisam siguran tko su ovi ljudi na Facebooku" :crazy_grin :crazy_grin

Pa Boga ti znaci pitaj sta i koga je on dodavao na fanpage....
Mati mila pa ja sam prdio od smijeha kada sam ovo ugledao :to_clue

Prodajem youlikehits bota za 15$

Sakuplja poene lajkanjem facebook stranica dok twitter, websites isl. ne podrzava.

youlikehits.jpg

liska kaže:
Prodajem youlikehits bota za 15$

Sakuplja poene lajkanjem facebook stranica dok twitter, websites isl. ne podrzava.

youlikehits.jpg

Da a kakva je sada situacija tamo koliko se moze dnevno nabrati folowera predpostavljam kao i pre bas slabo ?

matrix kaže:
Da a kakva je sada situacija tamo koliko se moze dnevno nabrati folowera predpostavljam kao i pre bas slabo ?
Situacija se popravlja iz dana u dan.
Mislim da mozes skupiti 500 i vise lajkova dnevno, followere nisam testirao :D

Back
Na vrh