Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mikipumas kaže:Ja sam dobio oko 300 followera na YLH ali dzaba kad 70% posle dan-dva te unfollow..
sax kaže:Mikipumas kaže:Ja sam dobio oko 300 followera na YLH ali dzaba kad 70% posle dan-dva te unfollow..
Da, ali problem je sto meni uopste ne ubraja nista stoji stranica na 0 znam ja poznat je meni dislike jako dobro radio sam dosta sa twiendsom, ali ovo nesto nije ok do njih konkretno :stars
skijanje kaže:addsocials je ponovo uveo opciju za podizanje lajkova, ne znam za druge increaser servise jer ih ne koristim
anarchox kaže:skijanje kaže:addsocials je ponovo uveo opciju za podizanje lajkova, ne znam za druge increaser servise jer ih ne koristim
Evo upravo sam isprobao, vidim da radi, samo nisam jos nista konkretno radio sa ovim servisom,
pa me zanima tvoje iskustvo...koliko se fanova moze prikupiti (max) u odredjenom vremenskom periodu?
ad67 kaže:anarchox kaže:skijanje kaže:addsocials je ponovo uveo opciju za podizanje lajkova, ne znam za druge increaser servise jer ih ne koristim
Evo upravo sam isprobao, vidim da radi, samo nisam jos nista konkretno radio sa ovim servisom,
pa me zanima tvoje iskustvo...koliko se fanova moze prikupiti (max) u odredjenom vremenskom periodu?
do 50 u mjesec dana
anarchox kaže:ad67 kaže:anarchox kaže:skijanje kaže:addsocials je ponovo uveo opciju za podizanje lajkova, ne znam za druge increaser servise jer ih ne koristim
do 50 u mjesec dana
Hahahaha, smijem se i placem istovremenooke
Gdje je dobri stari twiends, kada se bralo 1k fanova dnevno bez ikakvih poteskoca![]()
DarioPlavcic kaže:cherime ti i ja smo na ovom pare brali , sad nista(
watcher kaže:mene najviše čudi kako je ovaj posao opstao na Bliskom istoku i na Indijskom potkontinentu? :busted
Šta mislite koje tehnike oni koriste? :sigh
watcher kaže:"...apliciraju redovno na poslove vezane za facebook (anarchox zna na koga mislim Crazy_grin )"

Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke