Vidim da vas je dosta zadovoljnih sa Payoneer-om, ali evo da i ja napisem moje iskustvo.
Posle skoro 2 meseca cekanja, nekoliko mailova i komunikacije sa njihovim customer supportom (koji je za moj pojam ocajan - ako pitam konkretno pitanje, ne ocekujem odgovor u vidu romana bez konkretnog odgovora, vec konkretan odgovor), dobih juce konacno mail da kartica stize izmedju 15og i 22og aprila. Ne znam koji me je djavo terao, ali sam usla na account i krenula da cackam po njemu. U momentu vidim na Prices & Fees da su kao da sam trazila regularnu karticu, a ne karticu za partnership. Rekoh ok, mozda je to jer jos uvek kartica nije stigla, pa samim tim nije ni aktivirana. U medjuvremenu snimim da postoji chat support i rekoh ajde da proverim. Objasnim agentu sta je po sredi, covek ili zena kazu ne, vi ste aplicirali za regularnu karticu. Ponudim da forwardujem sve mailove iz kojih se jasno vidi da nisam - nema potrebe. Ajde, dobro, ko radi taj i gresi - ali sta cemo sad? Pa nista, aktivirajte vi ovu karticu, izvrsite jednu trancakciju (platite je), pa se javite da vam izdamo novu (sto cete opet uredno platiti 12,95$ i uredno sacekati mesec dana - do tad, have a fun i jedite gloginje, pa pobogu, verovatno ne zivite od sredstava sa interneta?!). Jel da, a? Pitam, zasto bih ja placala njihovu gresku - kaze mi je nismo napravili. Opet ponudim da prosledim mailove iz kojih se jasno vidi da nisam ni ja, a i da je neko iz njihove email podrske odgovorio kako je partnership uspesno potvrdjen. Kaze neka, ipak se vi javite kad uradite ovo sto smo vam gore rekli. Vidim, macka mi cesto seda na radnu stolicu kako ustanem sa nje, mora da je ona svoje kandze umesala... :coffee
E ne's, kolega. Ja svoj novac posteno zaradjujem, i ako cu vec da poklanjam drugima, poklonicu ga u humanitarne svrhe, ne ovako. Verujem da oni teoretski mozda jesu najbolja opcija za podizanje novca sa neta u Srbiji, ali posle svih ovih broljotina, tesko da ce moje pare videti. Ja ne trazim da me neko gleda kao Boga od klijenta zbog par stotina/hiljadu i kusur dolara mesecno, svesna sam da sam samo "sitna riba u moru plavom", ali necu ni da me niko pravi budalom za moj novac.