Igor Tomić
Legenda
- Tu od
- 24 Ožu 2011
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gringo kaže:Odobrili su mi ovu karticu i treba da je dobijem negdje u decembru i sada me zanima, posto cu tu karticu povezati sa paypal-om, kako ce paypal skinuti novac za potvrdu (oko 1.8-2$) ako je na payoneer racunu 0$ ? Da li ce payoneer ici u minus ili sta?
Meni se čini da stalno malo brkaš pojmove. Jedna stvar je verificiranje kartice za plaćanje putem PP... verificiraš ju kao što bi verificirao American, Master ili Visu, to nema veze s US accountom.gringo kaže:Ok, kada dodje payoneer oticu i uplatiti nesto novca na nju da mogu sa pp povezati, ovaj US necu onda ni otvarati, nema potrebe za tim racunom ako vec onda moram uplacivati novac. I jos me nesto zanima da li ja mogu primati neogranicenu kolicinu novca na pay pal ako mi nije pp povezan sa racunom? Email je verifikovan.
BadBoy kaže:Registrirao sam se u Payoneer prije 2 dana i dobio sam mail u kojem piše da će mi kartica doći 25. - 31. 12. 2012. Ali u međuvremenu sam se predomislio i ne treba mi ta kartica. Znači neču primati novac na tu karticu i neću je koristiti.
U Payoneer sam se registrirao jer sam mislio primati isplatu od ClickBank-a, ali sam se predomislio jer mi je ček puno jeftiniji.
E sad me zanima dali ću ja svejedno morati plaćati $3 mjesečno za održavanje računa.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke